Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά!!! Ο νέος χρόνος φέρνει ανανέωση τόσο σε εμάς όσο και στα σπίτια μας. Το 2018 αλλάζουμε το σπίτι μας με νέες ιδέες και τάσεις μεταμορφώνοντας την καθημερινότητά μας. 

refresh

Πρωτού υποδεχτούμε τη νέα χρονιά ανανεώνοντας το σπίτι μας καλό θα ήταν να απαλλαγούμε από παλιά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε ή έχουν χαλάσει.

Συγκεντρώστε όλα τα παλιά εξαρτήματα, όπως φορτιστές, ακουστικά, μπαταρίες που έχουν χαλάσει και ανακυκλώστε τα ώστε να μην πιάνουν άλλο χώρο στα τραπεζάκια σαλονιού σας ή στη βιβλλιοθήκη σας.

Απαλαγείτε από περιοδικά που δεν είναι τουλάχιστον του 2017 και γεμίζουν σκόνη στο χώρο του σαλονιού σας.

Ξεκαθαρίστε και χαρίστε ότι παλιά ρούχα πιάνουν χώρο στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς σας. Δύσκολα θα τα ξαναφορέσετε ενώ η ντουλάπα σας θα δείξει πιο καθαρή και ανανεωμένη!

Καθαρίστε το μπουφέ, το γραφείο ή το κομοδίνο σας από διαφημιστικά έντυπα σουπερμάρκετ ή μενού fast food.

Αφού απαλαγούμε από παλιά μικροαντικείμενα που έπιαναν χώρο στο σπίτι μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές για να κάνετε μία μίνι ανακαίνιση στο χώρο σας.

Οι πολυθρόνες και οι καρέκλες τραπεζαρίας συχνά αλλάζουν μόδα. Μπορείτε εύκολα και με ελάχιστα έξοδα να ανανεώσετε πλήρως τις πολυθρόνες σας, αλλάζοντας το ύφασμα, προσθέτοντας κουμπιά, τρουκς, σχέδια, και αλλάζοντας ακόμα και τα πόδια.

armchair_dhi

Οι πίνακες και οι κορνίζες επιστρέφουν και τοποθετούνται στους τοίχους σαν να βρίσκεστε σε έκθεση ζωγραφικής. Επιλέξτε το θέμα της γκαλερί σας και κρεμάστε τους πίνακες ή τις κορνίζες δημιουργώντας ένα «κολάζ» με τη δική σας αισθητική!

paints

Ανανεώστε τις πόρτες και τα ξύλινα έπιπλα σας, όπως συρταριέρες, ντουλάπες, μπουφέ με ιδιαίτερα πόμολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

pomola

Ιδέες και λύσεις διακόσμησης σπιτιού.