Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου Ef Deco - Καλώς ήρθατε!
Default Store View
Έως 12 άτοκες δόσεις

Ποιοι είμαστε - Η Ομάδα μας - Efdeco

“Η ποιότητα, ο ιδιαίτερος και λειτουργικός σχεδιασμός των προϊόντων μας αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τους πιο ισχυρούς δεσμούς προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα ζωής.“

Ποιοι Είμαστε - Η Εταιρεία μας

signature

Η εταιρεία  Ευκολίδης A. E. έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο χώρο του επίπλου. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια δημιουργίας της αντιπροσωπεύει έπιπλα ξύλινα, Ελληνικά αλλά και εισαγωγής.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα efdeco.gr για την επιθυμία μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας προσφέροντας στους επισκέπτες μας μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το σπίτι τους. Στόχος μας είναι να μπορείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα σε ξύλινα έπιπλα.

Τα περισσότερα προιόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα επίπλων μας το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από το 1954. Ο ιδιόκτητος ανακαινισμένος χώρος 2000 τ.μ. στην Κοζάνη φιλοξενεί ιδιαίτερα έπιπλα με πολυτέλεια, διαχρονικότητα και πηγή έμπνευσης για όλα τα γούστα. Στόχος του efdeco.gr είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η διαφορά του από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με υπογραφή 60 ετών, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στο χώρο των επίπλων.

Η ιστορία μας ξεκινάει από το 1954. Τα περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του επίπλου σε συνδυασμό με το πάθος και τις γνώσεις της νέας γενιάς τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Στόχος μας είναι η ποιότητα και η υψηλή αισθητική του ξύλινου επίπλου που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια να μπορέσουν να μεταφερθούν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν δεν υπήρχε μια ισχυρή ομάδα της οποίας ο καθημερινός αγώνας και το πάθος είναι να βρίσκει, να συνδυάζει και να προτείνει νέα προϊόντα και λύσεις στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.  

 


Η Ομάδα μας

Γιώργος Ευκολίδης 

CEO / Managing Director 

george@efkolidis.gr 

 

Μεγαλώνοντας σε οικογένεια επιπλοποιών και έχοντας τελειώσει τις σπουδές του ως Μηχανικός στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Ευκολίδης πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το πρώτο φυσικό κατάστημα της εταιρίας το 1994.

 

Ως ιδρυτικό στέλεχος επενδύει σταθερά σε πελάτες και στελέχη, δίνοντας έτσι σε ένα ισχυρό στίγμα που γεννά εμπιστοσύνη για την επιτυχία της επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. 

 

Στόχος και όραμα του είναι να στηρίξει την επόμενη γενιά ώστε και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος να αξιοποιηθούν οι γνώσεις και η εμπειρία των 25 χρόνων του φυσικού καταστήματος.

 

Η καθημερινή επαφή με το κοινό και η συνεχής αναζήτηση νέων προιόντων στην αγορά αποδυκνύει τη προσπάθεια του για άριστη ποιότητα και καινοτόμο design στην καλύτερη δυνατή τιμή.

 

 

Δήμητρα  Ευκολίδου

Junior Business Developer 

 d.efkolidou@efdeco.gr

 

Tελειόφοιτη του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχοντας ήδη δύο χρόνια σπουδών στο Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου, έχει αναλάβει τη λειτουργία και διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Είναι η νέα, τρίτη γενιά που με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την εμπειρία της οικογένειας, είναι υπεύθυνη για το συντονισμό του digital marketing και των εξωτερικών συνεργατών της εταιρίας. 

  

 

Ελπίδα Ευκολίδου 

Sales Manager 

sales@efdeco.gr

 

Μεγαλώνοντας δίπλα σε έναν δημιουργό επίπλων η αγάπη για το έπιπλο είναι σχεδόν επιβεβλήμένη.

 

Με σπουδές στην Ιταλία, τη χώρα του design και της έμπνευσης, και έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία στο χώρο έχει αναλάβει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών με έμφαση στον τομέα του interior design.

 

Βρίσκεται στη διάθεση σας για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε αυτό που ονειρεύεστε!

 

Χρύσα Ευκολίδη 

Administrative and Accounting Manager 

info@efkolidis.gr 

 

Οι σπουδές της στο Τμήμα Διοίκησης & Οικονομίας και στο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας της προσέφεραν τις διοικητικές ικανότητες ενώ τα 25 χρονιά επαφής με πλήθος πελατών τη βοήθησαν να τους αφουγκράζεται, βοηθώντας τους να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες προϊόντα  τα καταλληλότερα έπιπλα για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό χώρο.

 

Τα τελευταία χρονιά στα πλαίσια της εξέλιξης και των νέων ιδεών έχει αναλάβει την αναζήτηση και την επιλογή των προϊόντων καθώς και την συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος έτσι ώστε να είναι σε θέση να ενημερώνει την ομάδα για ότι καινούριο κυκλοφορεί στην αγορά.

 

 

Μαρία Ευκολίδου

 

Σπουδάζοντας στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και έχοντας παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια εσωτερικής αρχιτεκτονικής και design, στόχος της είναι να διαμορφώσει έναν ξεχωριστό, προσωπικό χώρο για τον καθένα.

 

Είναι το μικρότερο μέλος της ομάδας του efdeco και μεγαλώνοντας στην οικογενειακή επιχείρηση και στο χώρο του επίπλου εν γένει έρχεται για να συνεχίσει αυτό που οι γονείς της ξεκίνησαν.

 

 

Νίκη Γκιάνη 

 

Μετά από πολυετή εμπειρία στην εταιρία έχει αναλάβει το διαχειριστικό κομμάτι του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των προϊόντων, καθώς επίσης και για την εκτέλεση των παραγγελιών.