Έπιπλα Εσωτερικού Χώρου Ef Deco - Καλώς ήρθατε!
Έως 12 άτοκες δόσεις

Ποιοι είμαστε

“Η ποιότητα, ο ιδιαίτερος και λειτουργικός σχεδιασμός των προϊόντων μας αποτελούν το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τους πιο ισχυρούς δεσμούς προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα ζωής.“

signature

Η εταιρεία  Ευκολίδης A. E. έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και την υψηλή αισθητική στο χώρο του επίπλου. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια δημιουργίας της αντιπροσωπεύει έπιπλα ξύλινα, ελληνικά αλλά και εισαγωγής.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα efdeco.gr για την επιθυμία μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πελατών μας προσφέροντας στους επισκέπτες μας μία ολοκληρωμένη συλλογή προϊόντων για το σπίτι τους. Στόχος μας είναι να μπορείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την καλύτερη ποιότητα σε ξύλινα έπιπλα.

Τα περισσότερα προιόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα επίπλων μας το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Κοζάνης και αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής από το 1954. Ο ιδιόκτητος ανακαινισμένος χώρος 2000 τ.μ. στην Κοζάνη φιλοξενεί ιδιαίτερα έπιπλα με πολυτέλεια, διαχρονικότητα και πηγή έμπνευσης για όλα τα γούστα. Στόχος του efdeco.gr είναι να προσφέρει στους επισκέπτες του τα καλύτερα προϊόντα για το σπίτι τους σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η διαφορά του από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων είναι ότι δεν πρόκειται απλά για μια ιστοσελίδα αλλά για ένα φυσικό κατάστημα με υπογραφή 60 ετών, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία της εξυπηρέτησης σας, μέσω της μακρόχρονης παρουσίας του στο χώρο των επίπλων.