go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023

Δημοσιεύσεις/Βραβεύσεις Efdeco

Χρυσή διάκριση για το EF Deco στα Shopping Awards.

Σας efχαριστούμε! 


Για όλη την ομάδα του Ef Deco, η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί το κίνητρο, αλλά και τη μεγαλύτερη επιβράβευση. Από το 1954, όταν η Ευκολίδης Α.Ε. άνοιξε για πρώτη φορά της πόρτες του στο κοινό, μέχρι και σήμερα η ποιότητα των επίπλων μας και των υπηρεσιών μας παραμένει διαχρονικά υψηλή.

Τόσο το φυσικό όσο και το διαδικτυακό μας κατάστημα, αντιπροσωπεύουν την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική στον χώρο σας. Με τα ελληνικά και εισαγωγής έπιπλα εσωτερικού χώρου ακολουθούμε τόσο τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου interior design, αλλά και τις αρχές της διαχρονικής κομψότητας.

Διαθέτουμε έπιπλα μοντέρνα, νεοκλασικά, κλασικά, παιδικά, υφάσματα, ταπετσαρίες, χαλιά, πίνακες, φωτιστικά και διακοσμητικά που ντύνουν και αναβαθμίζουν κάθε χώρο του σπιτιού σας. Κατανοούμε πως η αναζήτηση και η επιλογή των ιδανικών επίπλων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια και γι’ αυτό φροντίσαμε ώστε το διαδικτυακό μας κατάστημα να αποτελεί τον απόλυτο online προορισμό με ολοκληρωμένες συλλογές από επιλεγμένες προτάσεις επίπλων και διακοσμητικών, ώστε η δημιουργία του ιδανικού σας χώρου να είναι μια άκρως απολαυστική και εύκολη διαδικασία.

Το σπίτι σας αντιπροσωπεύει την προσωπική σας αισθητική και άποψη. Γι’ αυτό βρίσκουμε και εξατομικεύουμε έπιπλα που εφαρμόζουν ιδανικά στον χώρο σας, σαν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά γι’ αυτόν. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του εξειδικευμένου τμήματος σχεδιασμού και ειδικών κατασκευών, αλλά και της ομάδας έμπειρων interior designers που αναλαμβάνουν τη μελέτη, επίβλεψη και προσεγμένη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου.

Επιστέγασμα της φιλοσοφίας και της λειτουργίας μας, αποτελεί η φετινή μας διάκριση στα Shopping Awards (https://www.shoppingawards.gr/e-shops-2021/). To Ef Deco αναδείχθηκε σε χρυσό νικητή της κατηγορίας του για την άριστη εξυπηρέτηση του, ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα ελληνικά brands. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση για εμάς, καθώς προέρχεται ουσιαστικά από όλους εσάς. Μια μοναδική επιβράβευση από το κοινό, που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας μας τη δυνατότητα να βάλουμε τη δική μας ξεχωριστή υπογραφή στο σπίτι σας.

 Τα Shopping Awards είναι ο μοναδικός θεσμός στην Ελλάδα που βραβεύει την ποιότητα και τη δημοφιλία των επιχειρήσεων, με βάση τις κριτικές των ίδιων των πελατών για το τρέχον έτος. Είναι ο μόνος θεσμός, που συλλέγει και επεξεργάζεται για 210 ημέρες ότι κριτική (θετική ή αρνητική) καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως το google, τα social media, κανάλια πωλήσεων όπου υποβάλλονται κριτικές (skroutz, bestprice κ.α.), site υπηρεσιών, αναφορές σε δημόσιες πηγές (ενημερωτικά portals, forums κτλ), αλλά και δεκάδες άλλες μικρότερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως, βγάζοντας ένα ασφαλές και διάφανο αποτέλεσμα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Κατόπιν, η ομάδα τεχνικών, αλλά και η ερευνητική ομάδα που απαρτίζεται από δημοσιογράφους και βρίσκεται πίσω από το θεσμό, αξιολογεί τυχόν «ισοβαθμίες» βάσει των ποιοτικών χαρακτηριστικών των κριτικών για να βγάλει την τελική κατάταξη των διακριθέντων για το τρέχον έτος.

Όλες οι κριτικές σας λοιπόν, από την 1η Ιανουαρίου του 2021 μέχρι και την 31η Αυγούστου 2021, μας έφεραν στην κορυφαία κατάταξη των Shopping Awards. Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας προτιμήσατε και ένα θερμό ευχαριστώ για τα θετικά σας σχόλια!

Η ομάδα του Ef Deco θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό σας, προσφέροντας έπιπλα απαράμιλλης ποιότητας και σύγχρονης λειτουργικότητας, πάντα με άμεση εξυπηρέτηση. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά ή να σας εξυπηρετήσουμε διαδικτυακά.

Σας ευχαριστούμε!