go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Φιλόξενη ατμόσφαιρα με 4+1 Best Seller έπιπλα της Ef Deco! image

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Φιλόξενη ατμόσφαιρα με 4+1 Best Seller έπιπλα της Ef Deco!

O καιρός αλλάζει και μαζί του αλλάζει και η διαρρύθμιση του σπιτιού μας. Τα χρώματα παίρνουν πιο βαθιές αποχρώσεις και πλούσιες υφές, η ζεστασιά έχει την τιμητική της, όπως και ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι παρέα με αγαπημένα μας πρόσωπα. Άλλωστε, στόχος της εποχιακής διαρρύθμισης είναι η δημιουργία μιας ζεστής και φιλόξενης ατμόσφαιρας με έπιπλα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα και το διαχρονικό design με την υψηλή αισθητική. Με άλλα λόγια, με best seller και ετοιμοπαράδοτα έπιπλα που μπορείς να βρεις στο efdeco.gr

Για σένα λοιπόν, που βρίσκεσαι σε διαδικασία δημιουργίας ή ανανέωσης του χώρου σου και ψάχνεις τα έπιπλα των ονείρων σου για να πετύχεις την πιο φιλόξενη ατμόσφαιρα για την οικογένεια και τους φίλους σου, έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό με τα best - sellers και ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας! 

Κάθε έπιπλο που θα βρεις στο efdeco.gr, αλλά και στο φυσικό κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ στο 5ο χλμ Κοζάνης-Καστοριάς, έχει 3 βασικά χαρακτηριστικά: ποιότητα, αντοχή, αισθητική. Έχει όμως, και όλα αυτά τα στοιχεία που θα κάνουν τον χώρο σου σύγχρονα εντυπωσιακό και διαχρονικά λειτουργικό!


Ας ξεκινήσουμε από το σαλόνι!



#Bestseller Γωνιακός καναπές Porto

 

Αυτό που θέλει το σαλόνι σου, αλλά και αυτό που θέλει η άνεσή σου! Ο γωνιακός καναπές Porto είναι best seller γιατί συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική που ταιριάζει σε κάθε σπίτι και την απόλυτη άνεση! Μια σύγχρονη πρόταση για το σαλόνι σου με πολλαπλές επιλογές στο χρώμα του υφάσματός του και με λεπτομέρεια την ξύλινη μπάζα, που προσδίδει τη ζεστασιά που χρειάζεται ισορροπώντας το minimal ύφος που έχει. Το ύφασμα του είναι αφαιρούμενο από όλα τα μαξιλάρια και είναι αδιάβροχο για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην καθημερινότητά σου. 

Αυτό που κάνει τον γωνιακό καναπέ Porto ιδανικό για κάθε σπίτι, είναι η δυνατότητά του να ταιριάζει με όλα τα είδη διαρρύθμισης και όλα τα στιλ διακόσμησης, καθώς δένει υπέροχα με τις υπόλοιπες ξύλινες λεπτομέρειες του χώρου σου! Και φυσικά,το μέγεθός του. Χάρη στη γωνία του, θα σου λύσει τα χέρια στη φιλοξενία των καλεσμένων σου! 


Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Porto!

#Bestseller Τραπεζάκια Σαλονιού Bucco

 

Minimal, Quiet Luxury, μοντέρνο, industrial… όποια και αν είναι η αισθητική του χώρου σου, αυτά τα τραπεζάκι σαλονιού σίγουρα θα την απογειώσουν! Χάρη στα διαχρονικά και πολυτελή υλικά τους, τα γεωμετρικά σχήματά τους και το εντυπωσιακό design τους, θα βρουν μια ξεχωριστή θέση στο σαλόνι σου! 

Τα τραπεζάκια σαλονιού Bucco αποτελούνται από 2 τεμάχια με εντυπωσιακή ανοξείδωτη μεταλλική βάση σε μπρονζέ χρώμα. Το τετράγωνο καπάκι είναι από φυσικό μάρμαρο, ενώ το στρογγυλό από ξύλο ευκάλυπτου και έχει και κρυφό αποθηκευτικό χώρο, ώστε να έχει πάντα τακτοποιημένη όψη και εσύ τα πράγματά σου σε τάξη!

 

Το mix and match στα υλικά και τα σχήματά τους, καθιστούν το Bucco στην τέλεια επιλογή για να πειραματιστείς με τη διακόσμηση του χώρου σου, ενώ σου δίνουν και την ευκαιρία να αναδείξεις τη σύγχρονη αισθητική σου!

 

Εδώ μπορείς να δεις και ένα video με όλα τα χαρακτηριστικά και τα υλικά του:

https://www.youtube.com/watch?v=l2EkqKRkzwU

 

Απόκτησε εδώ τα τραπεζάκια σαλονιού Bucco!

 

#Bestseller Τραπέζι Τραπεζαρίας Moderno

 

Έχει και το όνομα και τη χάρη! Το τραπέζι τραπεζαρίας Moderno είναι μια διαχρονική επιλογή για την τραπεζαρία σου, καθώς συνδυάζει το σύγχρονο design και υλικά κατασκευής με τις διαχρονικές και λιτές γραμμές! 

Με κεραμική επιφάνεια ιταλικής προέλευσης με υπέροχα νερά σε τόνους του γκρι και του καφέ και μεταλλική βάση σε σαμπανί απόχρωση, ταιριάζει με καρέκλες όλων των αποχρώσεων και δημιουργεί τον τέλειο καμβά για απολαυστικά τραπέζια με φίλους και οικογένεια!

 

Ο συνδυασμός των μεταλλικών επιφανειών και των νερών σε γκρι χρώμα, σίγουρα θα φέρει τον σύγχρονο αέρα που θέλεις στον χώρο σου! Για να δημιουργήσεις μια ολοκληρωμένη τραπεζαρία, συνδύασε το τραπέζι Moderno με το πολυθρονάκι τραπεζαρίας Uranio. Ο συνδυασμός του γκρι και του καφέ ταιριάζει τέλεια με το τραπέζι Moderno, ενώ διαθέτουν και ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα.

 

Απόκτησε εδώ το τραπέζι τραπεζαρίας Moderno!

Απόκτησε εδώ το πολυθρονάκι τραπεζαρίας Uranio.

 

Εδώ μπορείς να δεις και ένα video με όλα τα χαρακτηριστικά και τα υλικά του:

https://www.youtube.com/watch?v=dZRZ0fAjKVg

 

#Bestseller Τραπέζι Τραπεζαρίας North melamine για τους λάτρεις του ξύλου

 

Το ξύλο είναι το υλικό της ζεστασιάς! Οι τόνοι του δημιουργούν ένα μια πολύ φιλόξενη αίσθηση στον χώρο, ενώ διακρίνονται για την αντοχή τους χρόνο. Για σένα λοιπόν, που λατρεύεις την υφή και την όψη του ξύλου, η τραπεζαρία North Melamine αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή επιλογή, καθώς συνδυάζει όλα αυτά που θέλεις! 

H μοντέρνα γραμμή της με πόδια από μασίφ ξύλο ελληνικής καρυδιάς δίνει έξτρα πόντους στιλ, ενώ το καπάκι από αχάραχτο συνθετικό καπλαμά στο χρώμα της καρυδιάς μεγαλύτερη αντοχή. Η κλίση των ποδιών δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ και μια διαχρονικότητα.

 

Απόκτησε εδώ το τραπέζι τραπεζαρίας North Melamine!

 

#Bestseller Καρέκλα Τραπεζαρίας Cuore

 

Η επιτομή της κομψότητας και της διαχρονικότητας στην τραπεζαρία σου. Με την καρέκλα τραπεζαρίας Cuore απολαμβάνεις τον συνδυασμό του μοντέρνου μοντέρνο ύφους και της διαχρονικής κομψότητας, χάρη στον εντυπωσιακό σχεδιασμό της πλάτης της.

Το ξύλο και το ύφασμα της καρέκλας δίνουν μια νότα πολυτέλειας, ενώ ο σύγχρονος σχεδιασμός της δημιουργεί την τέλεια ισορροπία στο design της! 

Μια κομψή πρόταση για την τραπεζαρία σου από μασίφ ξύλο οξιάς και επενδεδυμένη με ύφασμα αδιάβροχο.

 

Απόκτησε εδώ την καρέκλα τραπεζαρίας Cuore!

 

Έχουμε φροντίσει η ομάδα του efdecο.gr να βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου μέσω viber στον αριθμό (+30) 699 4445444, αλλά και στο messenger ώστε να δώσει λύση σε οποιαδήποτε εξειδικευμένη ερώτηση.

Παράλληλα, χρησιμοποιώντας κάποιον από τους τρόπους επικοινωνίας, μπορείς να συνομιλήσεις με τους ειδικούς μας για συμβουλές διακόσμησης, καθοδήγηση για τα έπιπλα σου σε ενδιαφέρουν και ενημέρωση για τρόπους εξατομίκευσης.