go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Μπαλκονιού: Ιδέες για Διακόσμηση Βεράντας image

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Διακόσμηση Μπαλκονιού: Ιδέες για Διακόσμηση Βεράντας

Ιδέες για διακόσμηση μπαλκονιού και βεράντας: έχετε δει σίγουρα σε περιοδικά interior designκαι το πιθανότερο είναι να έχετε ζηλέψει!

Ξεφύγετε λοιπόν από την κατηγορία των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το μπαλκόνι ως ένα αποθηκευτικό χώρο ή στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα μέρος απλά για να φιγουράγουν οι γλάστρες και ξεκινήστε την αλλαγή σήμερα κιόλας.

Το γλυκά απογεύματα και οι ηλιόλουστες ημέρες της χώρας μας πολλές, και οι ιδέες δεκάδες για να μεταμορφώσετε τον παραμελημένο αυτόν εξωτερικό χώρο σε ένα ακαταμάχητο spot για χαλάρωση και διασκέδαση.

Ξεκινήστε την μεταμόρφωση από το δάπεδο

Το τυπικό μπαλκόνι των διαμερισμάτων συνηθίζει να έχει ένα δάπεδο που στερείται προσωπικότητας και… καλαισθησίας.

Ωστόσο, αρκεί μια απλή, οικονομική αλλαγή στο πάτωμα για να δώσετε έναν άλλον αέρα στο μπαλκόνι σας.

Απαλλαγείτε από το κλασικό πλακάκι και το μωσαϊκό μέσα σε ένα απόγευμα, τοποθετώντας πανεύκολα πλακάκια εξωτερικού χώρου wpc από ξύλο και ρητίνες, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε και να χρωματίσετε δημιουργώντας μια πιο καλοκαιρινή και ιδιαίτερη αισθητική.

Εάν πάλι θέλετε έναν εκπληκτικό συνδυασμό που να παραπέμπει σε εξωτικό τοπίο, τότε σκεφτείτε να συνδυάσετε ξύλο, πράσινο και πέτρα.

Ανάλογα με την διαμόρφωση του μπαλκονιού σας, μπορείτε να τοποθετήσετε επιλεκτικά σε σημεία πλακίδια ξύλου, συνθετικό τάπητα και στα ενδιάμεσα κενά χαλίκια ή βότσαλα.

Μερικές γλάστρες και μόλις δημιουργήσατε μια μικρή όαση χαλάρωσης. Η διακόσμηση μπαλκονιού στα καλύτερα της!

Για εσάς που θέλετε κάτι ακόμα πιο γρήγορο και εύκολο, θα εκπλαγείτε με τη διαφορά που θα κάνει μια κουρελού, ένα κιλίμι ή ένα απλό χαλάκι στο δάπεδο.

Επιλέξτε το υλικό ύφανσης και χρώμα που ταιριάζει στη διάθεση σας, συνδυάστε μικρά καναπεδάκια ειδικά κατασκευασμένα για μικρούς χώρους και τραπεζάκια σαλονιού και κάντε το μπαλκόνι σας συνέχεια της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού σας.

Επιπλώστε έξυπνα για λειτουργικότητα και στυλ

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του μικρού μπαλκονιού ή της μικρής βεράντας με στιλάτα και πρακτικά κομμάτια. Μια καρέκλα και ένα τραπεζάκι σε έντονο χρώμα δίνει ένταση και τονώνει τη διάθεση.

Για εσάς που θέλετε έξτρα άνεση, βρείτε 3 καινούργιες ή μεταχειρισμένα παλέτες από μεγάλα πολυκαταστήματα, ντύστε ένα αφρολέξ με σεντόνι, διακοσμήστε με μαξιλάρες και κατασκευάστε το δικό σας αυτοσχέδιο καναπέ.

Καθώς το μπαμπού έχει επιστρέψει δυναμικά στη διακόσμηση μπαλκονιού και βεράντας αξιοποιήστε την μοναδική φυσική του όψη είτε τοποθετώντας μικρά έπιπλα από μπαμπού, είτε δημιουργώντας έναν όμορφο φράχτη ιδιωτικότητας.

Αγοράστε μερικές δέσμες μπαμπού, ενώστε τις με σχοινί και καλύψτε τα κάγκελα σας.

Ολοκληρώστε με μερικά λαμπάκια και απολαύστε το μπαλκόνι σας προστατευμένοι από τα αδιάκριτα μάτια των γειτόνων.

Τελειοποιήστε με παιχνιδιάρικες πινελιές

Τα σκαμπό και οι μαξιλάρες δαπέδου είναι πιο πολύ προσιτή και οικονομική λύση για τη διακόσμηση μικρού μπαλκονιού που προσφέρει έξτρα καθίσματα στον περιορισμένο σας χώρο και δημιουργεί ένα ακαταμάχητα cosy περιβάλλον.

Τέλος, καθώς ο φωτισμός είναι το Α και το Ω στην ατμόσφαιρα κάθε χώρου, κρεμάστε μόνα τους μερικά λαμπάκια στον τοίχο στο επιθυμητό ύψος και απολαύστε τις πιο γλυκές καλοκαιρινές βραδιές!

Τα παραδείγματα δίνουν πάντα το καλύτερο κίνητρο, γι’ αυτό δείτε όσους έκαναν πράξη μικρές παρεμβάσεις στη διακόσμηση μικρού μπαλκονιού και μικρής βεράντας και μεταμόρφωσαν τον χώρο τους!

Βρείτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση σπιτιού σας όπως:


Περιηγηθείτε στο ψηφιακό μας κατάστημα και δείτε τη συλλογή μας σε μοντέρνα, ποιοτικά ξύλινα έπιπλα όπως γωνιακά σαλόνια, τραπεζάκια σαλονιού, πολυθρόνες, σετ κρεβατοκάμαρας και δημιουργήστε τον ιδανικό χώρο εντός και εκτός σπιτιού!


Διακόσμηση σπιτιού μοντέρνα: Έξυπνες ιδέες και λύσεις.

Συνθετικοί χλοοτάπητες τιμές

Μοντέρνα διακόσμηση σαλονιού