go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Κρεβατιού Με Ύφασμα! 4+1 Tips image

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Διακόσμηση Κρεβατιού Με Ύφασμα! 4+1 Tips

Αναρωτιέσαι ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις για την διακόσμηση κρεβατιού με ύφασμα; Το φθινόπωρο είναι η εποχή που μας εμπνέει να ντύσουμε τον χώρο μας πιο ζεστά. Με υφάσματα, συνδυασμούς ζεστών και χαλαρωτικών χρωμάτων και layering μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα και γρήγορα τα cozy vibes, που τόσο πολύ ταιριάζουν στην εποχή που διανύουμε! Ποιος καλύτερος χώρος λοιπόν, από το υπνοδωμάτιο για να ξεκινήσεις τη φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σου! Είναι ο προσωπικός χώρος, όπου καθημερινά απολαμβάνεις τη ζεστασιά, αλλά και τη χαλαρωτική του ατμόσφαιρα. Το μυστικό είναι να ξεκινήσεις τη διακόσμηση του χώρου σου από το κρεβάτι, το επίκεντρο του υπνοδωματίου! Ναι η διακόσμηση του κρεβατιού μπορεί να μεταμορφώσει το υπνοδωμάτιό σου, να ανανεώσει τη διαρρύθμισή του και φυσικά να δημιουργήσει την πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα για ώρες ξεκούρασης και όνειρα γλυκά! Τα ντυμένα κρεβάτια, η απόλυτη τάση των τελευταίων ετών στην κρεβατοκάμαρα, είναι ο τέλειος καμβάς για cozy φθινοπωρινά vibes. Η πολυτελής αίσθησή τους και οι χρωματισμοί τους δίνουν τις δικιές του ξεχωριστές νότες ζεστασιάς στον χώρο σου, που φυσικά μπορούν να απογειωθούν με τις δικές μας προτάσεις διακόσμησης.

5 Ιδέες για την διακόσμηση του ντυμένου κρεβατιού σου!

Αν θέλεις λοιπόν, να δημιουργήσεις ένα κρεβάτι βγαλμένο από τις εικόνες του pinterest, που συνδυάζει αισθητική, αλλά και άνεση εμπιστεύσου τα #efdeco tips για διακόσμηση ντυμένων κρεβατιών! 

Tip 1: Χρησιμοποίησε μαξιλάρια!

Τα μαξιλάρια, διακοσμητικά και μη, είναι μια εύκολη λύση για την ανανέωση της αισθητικής του υφασμάτινου κρεβατιού σου. Παίξε με τα χρώματα και τις υφές τους, ώστε να δημιουργήσεις μοντέρνους συνδυασμούς που θα απογειώσουν τη διακόσμηση του κρεβατιού σου. Χρησιμοποίησε βελούδινα, πλεκτά, χνουδωτά μαξιλάρια σε γήινες αποχρώσεις ή αν θέλεις κάτι πιο extra, μπορείς να επιλέξεις κάποιο φθινοπωρινό print που ταιριάζει με το ύφασμα του κρεβατιού σου. 

Φαντάσου τα άνετα μαξιλάρια πάνω στο υφασμάτινο κρεβάτι Day με ρέλι. Απόλυτη άνεση, σύγχρονο design με τις κάθετες ραφές στο κεφαλάρι να δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον σχεδιασμό. Οι «καθαρές» γραμμές, η όψη και ο προσεγμένος σχεδιασμός απογειώνονται με μια σύνθεση μαξιλαριών πάνω του. Έτσι, θα πετύχεις ένα εντυπωσιακά cozy αποτέλεσμα! 

Tip 2: Κάνε layering με κουβερλί! 

To layering στα ρούχα το γνωρίζουμε! Ήξερες όμως πως μπορείς να κάνεις layering και στα υφάσματα του κρεβατιού σου; Η δημιουργία πολλών στρώσεων πάνω στο κρεβάτι σου με πολλά και διαφορετικά υφάσματα και κουβέρτες είναι το απόλυτο tip για διακόσμηση και… χουχούλιασμα! Επίλεξε κουβέρτες και κουβερλί σε διαφορετικές αποχρώσεις, αλλά κοντά στη χρωματική παλέτα, του κρεβατιού σου και τοποθέτησέ τες κατά μήκος του κρεβατιού σου! Εναλλακτικά, μπορείς να τοποθετήσεις το κουβερλί στο τέλος του κρεβατιού για ένα πιο μοντέρνο και μίνιμαλ αποτέλεσμα! 

Μην ξεχνάς πως μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικές υφές. Στη φθινοπωρινή διακόσμηση του κρεβατιού σου είναι must!

Το ντυμένο κρεβάτι Moment είναι ο τέλειος καμβάς για layering υφασμάτων! Ο λιτός σχεδιασμός στο κεφαλάρι, σε συνδυασμό με το πάχος του για σταθερότητα προδίδει διαχρονικότητα στο χώρο σου, ενώ σου επιτρέπει να κάνεις τους συνδυασμούς των ονείρων σου χωρίς στιλιστικές δεσμεύσεις. Απλό, λιτό και βολικό.

Tip 3: Διακόσμησε το κρεβάτι σου με μια πλεκτή κουβέρτα! 

Οι κουβέρτες με χοντρή πλέξη αποτελούν το must – have item για τη φθινοπωρινή διακόσμηση του κρεβατιού σου. Είναι η τέλεια εναλλακτική στις παραδοσιακές κουβέρτες, καθώς προσδίδει στιλ, χρώμα, αλλά και έξτρα δόση χαλαρωτικής διάθεσης. Αν σκέφτεσαι πως θα την τοποθετήσεις πάνω στο κρεβάτι σου, η μοντέρνα διακόσμηση μας λέει πως το επιμελώς ατημέλητο στρώσιμο θα δώσει μια φρεσκάδα στη διαρρύθμιση του κρεβατιού σου. Βέβαια, πάντα μπορείς να τη στρώσεις με τον τρόπο που επιθυμείς και σε βολεύει. 

Μια μοντέρνα κουβέρτα χοντρής πλέξης μπορείς να προμηθευτείς από το εμπόριο, αλλά και να πλέξεις. Διάλεξε το χρώμα που ταιριάζει με το ύφασμα του κρεβατιού σου και δημιούργησε την πιο χουχουλιαστή κουβέρτα για χαλαρωτικές στιγμές στο δωμάτιό σου! 

Οι κουβέρτες χοντρής πλέξης ταιριάζουν υπέροχα με ντυμένα κρεβάτια σε μοντέρνα γραμμή. Το ντυμένο κρεβάτι Daily Fabric σε βαθιά μπλε απόχρωση είναι μια καινούρια πρόταση στη συλλογή μας, κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο επενδυμένο με ύφασμα. Οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί μπλε αποχρώσεων που προτείνονται μπορούν να προσδώσουν μια διαφορετική πινελιά στο υπνοδωμάτιό σου, ενώ σχεδιαστικά προσφέρει μια σύγχρονη αισθητική, με φινέτσα και λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν. Αν και οι χρωματικές αποχρώσεις των υφασμάτων είναι έξυπνα συνδυασμένες, μπορείς να επιλέξεις έναν από τους 3 συνδυασμούς αποχρώσεων: γκρι, μπλε και λαδί. 

Tip 4: Τοποθέτησε λαμπάκια στο κεφαλάρι του κρεβατιού σου! 

Ο σωστός και χαλαρωτικός φωτισμός είναι κλειδί για τη δημιουργία της ιδανικής ατμόσφαιρας στο υπνοδωμάτιό σου. Είναι επίσης και ένας έξυπνος τρόπος διακόσμησης του κρεβατιού σου. Μεταμορφώνει εύκολα και γρήγορα την αίσθηση του δωματίου σου, ενώ παράλληλα αλλάζει τη διάσταση του χώρου. 

Αν θέλεις λοιπόν, να δώσεις μια πιο ζεστή νότα στο κρεβάτι σου, τοποθέτησε λαμπάκια από πάνω του ή πάνω στο υφασμάτινο κεφαλάρι του για ultra cozy vibes! Μπορείς κάλλιστα, να δημιουργήσεις τα δικά σου σχέδια με τα λαμπάκια, ή ακόμα και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνθέσεις συνδυάζοντάς τα με ξύλο και ύφασμα!

Με αυτό το tip η ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα είναι εγγυημένη! 

Tip 5: Στρώσε ένα «γούνινο» κάλυμμα! 

Οι γούνινες πινελιές δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ζεστασιάς στο κρεβάτι σου. Σε μοντέρνα σχέδια, γήινους ή ασπρόμαυρους χρωματισμούς, αναβαθμίζουν οποιοδήποτε κρεβάτι, ενώ ταιριάζουν υπέροχα με τα ντυμένα κρεβάτια. Επίλεξε λοιπόν ένα κάλυμμα από «γούνα» στο print που εκφράζει το προσωπικό σου γούστο και στρώσε το κατά μήκος του κρεβατιού, ή χαμηλά προς το ποδαρικό του! 

Τα γούνινα καλύμματα είναι το ιδανικό ταίρι των γήινων και γκρι κρεβατιών. Το ντυμένο κρεβάτι Marina σε μοντέρνο ύφος με ραφές είναι μια στιβαρή και διαχρονική λύση χάρη στο γεωμετρικό σχεδιασμό του. Επένδυσε σε ένα κρεβάτι που συνδυάζει τον κομψό αέρα του μοντέρνου με τη φινέτσα του διαχρονικού και απόλαυσε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ζεστασιάς στο υπνοδωμάτιό σου!