go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Λύσεις επίπλωσης για επαγγελματικούς χώρους image

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Λύσεις επίπλωσης για επαγγελματικούς χώρους

Επαγγελματικοί χώροι & κατοικίες bnb: Ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης!

Ψάχνεις ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, κατοικίες και διαμερίσματα Airbnb; Βρίσκεσαι στον κατάλληλο προορισμό!

Το efdeco.gr είναι ο απόλυτος σύμμαχός σου στην επίπλωση του επαγγελματικού χώρου σου, καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα επίπλων μοντέρνου σχεδιασμού και κορυφαίας ποιότητας! Εμπιστεύσου τους ειδικούς και βρες efκολα και γρήγορα αυτό που θέλεις ακριβώς!

Η δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου χώρου, ξεκινά από τη διαρρύθμισή του. Προετοίμασε σωστά το διαμέρισμα Airbnb ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο φιλοξενίας με καναπέδες, καρέκλες τραπεζαρίας, τραπεζάκια σαλονιού, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες, πολυθρόνες και διακοσμητικά σπιτιού και ξεκίνησε τη δική σου επιχείρηση ενοικίασης/βραχυχρόνιας εκμίσθωσης.

 

Στο νέο μας άρθρο θα βρεις ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης με δυνατότητα εξατομίκευσης, που θα δώσουν μια ξεχωριστή αίσθηση, άνεση και μοναδικό χαρακτήρα στο διαμέρισμα ή την κατοικία που θέλεις να νοικιάσεις. Έχουμε δημιουργήσει έναν πλήρη οδηγό για τον καλύτερο εξοπλισμό επίπλωσης, που εναρμονίζει όλα τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου design και την απαράμιλλη ποιότητα και αντοχή. Η ομάδα μας είναι πάντα στο πλευρό σου, ώστε να σε καθοδηγήσει σωστά και να σου προτείνει τις λύσεις που ταιριάζουν τέλεια στις ανάγκες του χώρου σου, αλλά και στο στιλ σου! 

Επίπλωση σαλονιού για τον ενοικιαζόμενο χώρου σου! 

Ξεκίνα την επίπλωση του σαλονιού σου από τον καναπέ! Μια ιδανική επιλογή για ένα διαμέρισμα airbnb είναι ο πτυσσόμενος καναπές Madrid.

Ο συρόμενος μηχανισμός δίνει τη δυνατότητα στον καναπέ να γίνει κρεβάτι, καθιστώντας τον μια εργονομική και εύκολη λύση στην πολυμορφική χρήση του. Συνδυάζει απόλυτα την αισθητική με τη λειτουργικότητα, ενώ παράλληλα το αποσπώμενο σκαμπό του μπορεί να μετακινηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σου. Η πολυμορφικότητά θα σου λύσει τα χέρια, καθώς θα μπορείς να φιλοξενήσεις περισσότερο κόσμο χωρίς ο χώρος σου να χάσει την αισθητική του! 

Απόκτησε τον καναπέ – κρεβάτι Madrid εδώ!

Αν ο χώρος που διαθέτεις είναι μεγαλύτερος, τότε ο γωνιακός καναπές Cherry θα τον απογειώσει! Με μοντέρνα γραμμή, ο Cherry είναι ένας πολυμορφικός καναπές που αποτελείται από τρία κομμάτια, προσφέροντας τη δυνατότητα σε όποιον το επιλέξει να αλλάζει τη φορά της γωνίας εύκολα και γρήγορα. Μια διαχρονική λύση για το σαλόνι σου με στιβαρή κατασκευή και άνετο κάθισμα με βαθμό σκληρότητας μέτριο που αγκαλιάζει άρτια το σώμα. 

Είναι επενδυμένος με αδιάβροχο ύφασμα, καθιστώντας τον καθαρισμό του ακόμα πιο εύκολο, ενώ δεν θα σκέφτεσαι τυχόν ζημιές ή δύσκολους λεκέδες. Οι ενοικιαστές θα μπορούν να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και εσύ στιγμές ησυχίας χωρίς άγχος! 

Επιλέγοντας τον καναπέ Cherry, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πραγματικά μοντέρνο και εντυπωσιακό σαλόνι στο Airbnb σου, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις χάρη στην άνεση, αλλά και το design του!

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Cherry! 

Και ξέρεις τι ταιριάζει τέλεια με τους καναπέδες μας; Μα φυσικά ένα εξίσου εντυπωσιακό τραπεζάκι σαλονιού! 

Αν είσαι λάτρης του ξύλου και θέλεις να δώσεις στο Airbnb ή στον επαγγελματικό χώρο σου μια πιο φυσική αίσθηση, συνδύασε τον καναπέ σου με το ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού Masif! Κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο καρυδιάς, ένα απόλυτα φυσικό υλικό, εντυπωσιάζει με τα έντονα νερά του, ενώ το ανομοιόμορφο σχήμα του αποτελεί μια σύγχρονη τάση διαρρύθμισης. 

Τα πόδια είναι διακριτικά και ξύλινα σε μαύρο χρώμα, ολοκληρώνοντας τη σύγχρονη αίσθηση του, ενώ παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να εντάξεις και πιο σκούρα σημεία στον χώρο σου. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραπέζι, καθώς το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, από φυσικό υλικό με διαστάσεις, νερά και ρόζους που αλλάζουν από τεμάχιο σε τεμάχιο. 

Απόκτησε εδώ το ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού Masif!

Αν ψάχνεις κάτι πραγματικά ανθεκτικό και διαχρονικό για το Airbnb σου ή τον επαγγελματικό χώρο σου, που μπορεί παράλληλα να συνδυαστεί με υπάρχοντα έπιπλα, τότε σου έχουμε τη λύση! Το τραπεζάκι σαλονιού North melamine small σε μοντέρνα γραμμή με πόδια από μασίφ ξύλο ελληνικής καρυδιάς θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο σου και θα καλύψει τις ανάγκες σου

Το καπάκι του είναι από αχάραχτο συνθετικό καμπλαμά στο χρώμα της καρυδιάς για μεγαλύτερη αντοχή. Η κλίση των ποδιών δίνει έξτρα πόντους στιλ και διαχρονικότητα. 

Απόκτησε εδώ το τραπεζάκι σαλονιού North Melamine Small.

Για σένα που θέλεις κάτι extra για το σαλόνι σου, τα τραπεζάκια σαλονιού Uniform θα σε ικανοποιήσουν πλήρως! Σε στρογγυλό σχήμα, συνδυάζουν δύο διαφορετικά μεγέθη δίνουν την αίσθηση ενός εντυπωσιακού αποτελέσματος. Είναι κατασκευσμένα από φυσικό ξύλο δρυ και μεταλλικό σκελετό τετραγωνισμένου σχήματος σε χρώμα ανθρακί. 

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει δυνατότητα εξατομίκευσης, για να επιλέξεις εσύ το χρώμα ξύλου, το χρώμα μετάλλου και το χρώμα λάκας.

Απόκτησε εδώ τα τραπεζάκια σαλονιού Uniform! 

Επίπλωση τραπεζαρίας για τον ενοικιαζόμενο χώρου σου! 

Συνέχισε την επίπλωση του Airbnb σου με τον χώρο της τραπεζαρίας σου. Ένα μεγάλο τραπέζι θα φιλοξενήσει πολλές απολαυστικές στιγμές των ενοικιαστών σου. Ένα σετ τραπεζαρίας με καρέκλες θα ντύσει τέλεια τον χώρο σου, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Το ξύλινο τραπέζι τραπεζαρίας North με 6 καρέκλες Fresh αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για την τραπεζαρία σου! Το τραπέζι τραπεζαρίας North φυσικού ξύλου σε μοντέρνα γραμμή έχει πόδια από μασίφ ξύλο ελληνικής καρυδιάς. Το καπάκι του είναι από αχάραχτο συνθετικό καπλαμά στο χρώμα της καρυδιάς και προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή. Η κλίση των ποδιών δίνει ένα ιδιαίτερο στυλ και μια διαχρονικότητα. Το προϊόν μεταφέρεται ξεχωριστά (καπάκι και πόδια) για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ η συναρμολόγησή του είναι πολύ εύκολη.

Το σετ ολοκληρώνεται με 6 καρέκλες επιλογής χρώματος Cappuccino ή Rose brown. Αποτελεί μια διαχρονική πρόταση για την τραπεζαρία σου με σταθερό αναπαυτικό κάθισμα. Είναι κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο οξιάς και επενδεδυμένες με αδιάβροχο ύφασμα για εύκολο καθάρισμα! 

Απόκτησε εδώ το σετ τραπεζαρίας!

Αν έχεις ήδη την τραπεζαρία ή το τραπέζι σου και ψάχνεις τις καρέκλες που θα ολοκληρώσουν ή θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου τότε, οι καρέκλες Choco είναι για σένα και το Airbnb σου! Το μοντέρνο τους ύφος υπογραμμίζει το βελούδινο ύφασμά τους και τα μεταλλικά μαύρα πόδια τους. 

Οι συγκεκριμένες καρέκλες είναι ιδανικές και για μικρούς και περιορισμένους χώρους, καθώς είναι ιδιαίτερα κομψές.

Απόκτησε εδώ τις καρέκλες Choco.

Για τους λευκούς, μαύρους και γενικότερα μονόχρωμους χώρους τραπεζαρίας, η καρέκλα Semplice, είναι μια τέλεια επιλογή. Με ιδιαίτερα μοντέρνες γραμμές και αναπαυτικό συνδυασμό, διαθέτουν μαύρη μεταλλική βάση και αδιάβροχο ύφασμα για να μην αγχώνεσαι για τυχόν λεκέδες. Ο κομψός σχεδιασμός τους και η αντοχή τους, τις καθιστούν απόλυτα διαχρονικές είτε στην τραπεζαρία, είτε στην κουζίνα σου! 

Απόκτησε εδώ τις καρέκλες Semplice! 

Επίπλωση κρεβατοκάμαρας για τον ενοικιαζόμενο χώρου σου! 

Ας προχωρήσουμε στα ενδότερα της επίπλωσης του χώρου σου και ας περάσουμε στην επίπλωση της κρεβατοκάμαράς σου. Τα ντυμένα κρεβάτια αποτελούν την πιο μοντέρνα και πρακτική επιλογή για την επίπλωση της κρεβατοκάμαράς σου! Επιλέγοντας ένα ντυμένο κρεβάτι δεν επενδύεις μόνο στην πρακτικότητα, την αντοχή (δε φθείρεται ούτε γρατζουνιέται), την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα ή την ποιότητα του ύπνου. Επισφραγίζεις παράλληλα, το γενικό αισθητικό σύνολο του χώρου με ένα πολύ ξεχωριστό στιλ!


Το ντυμένο κρεβάτι έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε ξύλινο έπιπλο του χώρου (κομοδίνο, ντουλάπα, συρταριέρα), αλλά και με όλα τα στιλ κρεβατοκάμαρας. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ανανεώσεις τη συνολική αισθητική του χώρου σου, αλλάζοντας μόνο το κρεβάτι.

 

Το ντυμένο κρεβάτι Betta συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με την άνεση! Η διχρωμία στο κεφαλάρι προσφέρει περισσότερες δυνατότητες συνδυασμού με τα υπόλοιπα στοιχεία του χώρου, ενώ ταυτόχρονα έχεις τη δυνατότητα να το εξατομικεύσεις πλήρως για ένα τελείως custom made αποτέλεσμα

Απόκτησε εδώ το ντυμένο κρεβάτι Betta!


Μία άλλη προσέγγιση, αλλά εξίσου εντυπωσιακή και λειτουργική, αποτελεί το ντυμένο κρεβάτι Marina. Μια στιβαρή και διαχρονική λύση με γεωμετρικό σχεδιασμό, το κρεβάτι Marina είναι η μοντέρνα προσθήκη που χρειάζεται η κρεβατοκάμαρα του Airbnb σου. Επένδυσε λοιπόν, σε ένα κρεβάτι που συνδυάζει τον κομψό αέρα του μοντέρνου με τη φινέτσα του διαχρονικού.

Απόκτησε εδώ το κρεβάτι Marina!