go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού: Ιδέες & Λύσεις image

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού: Ιδέες & Λύσεις

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού προϋποθέτει φαντασία και διάθεση! Στην όλη σκηνοθεσία του δικού σας παραμυθιού αυτές τις γιορτές, το πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο δέντρο ας είναι μόνο η αρχή.


Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού


Σκορπίστε σε όλο το σπίτι, από την είσοδο μέχρι την κουζίνα, μια γιορτινή ατμόσφαιρα με ευφάνταστες διακοσμητικές ιδέες. Γιατί ακόμα κι αν δεν ζείτε στον Βόρειο Πόλο, μπορείτε πάντα να μεταφέρετε λίγη από την μαγεία του στο σπίτι σας! 


Γάντια για.. στόλισμα 


Μπορεί στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα παραδοσιακά να μονοπωλεί, αλλά για εσάς που αποζητάτε το διαφορετικό, ήρθε η ώρα να βγάλετε αξεσουάρ από την… ντουλάπα! Πάρτε ένα ζευγάρι λευκά, πλεκτά γάντια και γεμίστε τα με κλαδιά από πεύκο και ότι άλλο σκαρφιστείτε. Δημιουργήστε ένα έξυπνο διακοσμητικό εισόδου, εύκολα, κομψά και οικονομικά.

Ένας ουρανός όλο αστέρια 


Ένας συνδυασμός από χάρτινα, μεταλλικά και ξύλινα αστέρια σε ποικίλα μεγέθη και σχήματα, κρεμασμένα ασύμμετρα από το ταβάνι ή το κουρτινόξυλο του σαλονιού, θα δημιουργήσουν μια υπέροχη, τρισδιάστατη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού. Κρεμάστε τα και αφήστε να σας μαγεύουν καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Μεταμορφώστε ένα παλιό έπιπλο 

Κάθε καλό χριστουγεννιάτικο παραμύθι περιέχει παιδικές κάλτσες, τοποθετημένες προσεκτικά στο τζάκι να περιμένουν καρτερικά τα δώρα του Αϊ Βασίλη. Έτσι και φέτος λοιπόν, για την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού κρεμάστε γιορτινές κάλτσες, με έναν ωστόσο διαφορετικό τρόπο. Αξιοποιήστε παλιά τραπεζάκια που είχατε για πέταμα και δημιουργήστε μια χειροποίητη κατασκευή γεμάτη εκπλήξεις!

Δείτε κάποιες συμβουλές διακόσμησης σαλονιού μικρού με τζάκι!

Ζεσταθείτε γύρω από το τζάκι 

Και καθώς είναι η εποχή του χρόνου που το τζάκι αποκτάει ζωή, φροντίστε να το απολαύσετε στο έπακρο. Μια απλή αναδιάταξη του χώρου γύρω από αυτό είναι αρκετή. Απομακρύνετε τον καναπέ και φέρτε μπροστά τις άνετες πολυθρόνες και τα σκαμπό - υποπόδια σαλονιού. Ένα χαμηλό μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού στο κέντρο γεμάτο λαχταριστά ροφήματα, μερικές άνετες μαξιλάρες και μόλις δημιουργήσατε το πιο χουχουλιάρικο σημείο στο σαλόνι σας! Ιδανικός χώρος για βραδιές παιχνιδιού με φίλους και οικογένεια.

Γιορτινή Κουζίνα 

Η κουζίνα θα σκορπίσει λαχταριστές μυρωδιές σε όλο το σπίτι, γι’ αυτό φροντίστε να της δώσετε το ανάλογο γιορτινό spirit. Μικρές διακοσμητικές παρεμβάσεις αρκούν για να την μετατρέψετε σε ένα γιορτινό… εργαστήρι! Για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας, κρεμάστε πολύχρωμα στεφάνια από τα ντουλάπια ή κολλήστε αστεράκια και ολοκληρώστε με γιρλάντες και μίνι έλατα για ένα άκρος εορταστικό σκηνικό.

Δώστε γιορτινό χρώμα και στο υπνοδωμάτιο 

Μπορεί όλη η έμφαση να δίνεται στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση των κοινών χώρων του σπιτιού, αλλά μέρες που είναι δεν αξίζει να κακομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας; Ένα πουπουλένιο πάπλωμα με γιορτινά μοτίβα, μια γιρλάντα στο κεφαλάρι του κρεβατιού και κάπως έτσι, μόλις κάνατε το ξύπνημα τα χειμωνιάτικα πρωινά λιγάκι πιο δύσκολο. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

Γιορτινό Μπαλκόνι με Στιλ 

Ανατρέψτε την κλασσική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού με φωτάκια και πλαστικό Αϊ Βασίλη. Ένα μάλλινο ριχτάρι τοποθετημένο ατημέλητα στο κάγκελο, ξύλινα μικροέπιπλα και μερικά διάσπαρτα φαναράκια συνθέτουν ένα απόλυτα προσεγμένο και γιορτινό μπαλκόνι. 

Παίξτε με χρώματα, υλικά και απρόσμενους συνδυασμούς. Δημιουργήστε την ιδανική Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σπιτιού και εισπράξτε τα πιο γλυκά ευχαριστήρια χαμόγελα!