go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Παιδικά Δωμάτια για Κορίτσια Διακόσμηση: Πρωτότυπες Ιδέες image

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019

Παιδικά Δωμάτια για Κορίτσια Διακόσμηση: Πρωτότυπες Ιδέες

διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσι

Ήρθε η ώρα της διακόσμησης για παιδικό δωμάτιο για κορίτσι.

#Style_Vibes: Πρωτότυπες Ιδέες για Παιδικό Κοριτσίστικο Δωμάτι – Διακόσμηση παιδικού δωματίου για το κορίτσι σας

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που κάνετε τη γρήγορη συνειδητοποίηση πως οι βρεφικές μέρες τελείωσαν προ πολλού και ξαφνικά είστε μπροστά στο “Πότε έγινε κιόλας ολόκληρη κοπέλα!”.

Για τον λόγο αυτό το μυστικό για τη σωστή διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο για κορίτσι είναι να βρείτε την σωστή ισορροπία.

Ένα δωμάτιο που αντανακλά τις ανάγκες και τα όνειρα της παιδική της ηλικίας και παράλληλα θα φιλοξενήσει τις μελλοντικές της ανάγκες.

Ξεκινήστε με ένα όμορφο παιδικό δωμάτιο- έναν χώρο που μπορείτε να δείτε την μελλοντική σας έφηβη να απολαμβάνει- και μετά εστιάστε στο να προβάλλετε όλα εκείνα τα διασκεδαστικά στοιχεία που πρέπει να συνοδεύουν κάθε μέρα της παιδικής ηλικίας.

Προσθέστε κοριτσίστικες πινελιές επιλέγοντας μοτίβα με polka κουκίδες ή glitter λεπτομέρειες στους τοίχους και στηρίξτε όλη τη διακόσμηση στα πράγματα που η μικρή σας αγαπάει.

Αν της αρέσει να διαβάζει βιβλία σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ζεστή γωνιά ανάγνωσης.

Είναι prima μπαλαρίνα;

Τι θα λέγατε για μια γωνιά με μπάρα μπαλέτου όπου θα μπορεί να εξασκεί το πάθος της κάθε μέρα;

Δεν χρειάζονται πολλά για να κάνετε πραγματικότητα τα παιδικά όνειρα της μικρής σας και μπορείτε συνεχώς να αναδιαμορφώνετε και να ανανεώνετε τον χώρο με νέα στοιχεία διακόσμησης καθώς μεγαλώνει.

Χρειάζεστε λίγη έμπνευση;

Δείτε τις πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες για διακόσμηση παιδικού δωμτίο για κορίτσια που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε έναν χώρο τόσο ξεχωριστό όσο η κόρη σας.

Να είσαι “μεγάλη κοπέλα” σημαίνει διασκέδαση!

κοριτσιστικη διακοσμηση παιδικου δωματιου

Δώστε στη μικρή σας “ντίβα” ένα μέρος για να δοκιμάζει τα αγαπημένα της φορέματα δημιουργώντας αυτήν την αξιολάτρευτη σκηνή.

Με μια κομψή ντουλάπα για ρούχα και κοστούμια- ολοκληρώστε με μερικές καρεκλίτσες για τις φίλες-θεατές!- αυτή η εύκολη DIY είναι το όνειρο πολλών κοριτσιών.

Αν η μικρή σας αγαπάει να είναι στο προσκήνιο, τοποθετήστε ένα βραχίονα μπάνιου και μια κουρτίνα στον τοίχο και δημιουργήστε το πιο διασκεδαστικό, αυτοσχέδιο δοκιμαστήριο.

Ώρα για κούνια

διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσια

Χαριτωμένη και χουχουλιάρικη, αυτή η όμορφη κούνια προσθέτει ένα μοναδικό άγγιγμα παιχνιδιού που ταιριάζει σε κάθε κοριτσίστικο παιδικό δωμάτιο.

Και με χώρο για δυο, είναι το τέλειο μέρος για να μοιραστείτε με την κόρη σας μια βραδινή ιστορία ή μια αγκαλιά!

Ζεστή γωνιά ανάγνωσης

ιδεες για διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσια

Θέλετε να ενθαρρύνετε την κόρη σας να διαβάσει;

Τι θα λέγατε να δημιουργήσετε μέσα στο παιδικό δωμάτιο μια φιλόξενη γωνίτσα όπου θα μπορέσει να φωλιάσει και να “χαθεί” στο αγαπημένο της βιβλίο;

Για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες!

μοντερνα διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσι

Τι καλύτερο για να ενθαρρύνετε τη δημιουργικότητα από το να φτιάξετε ένα όμορφο καλλιτεχνικό “εργαστήρι”;

Με άφθονο αποθηκευτικό χώρο για είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ένα απλό γραφείο όπου θα κάνει τα μαθήματα της και θα λειτουργεί παράλληλα σαν ένα μικρό, πολύχρωμο “ατελιέ”, είναι μια πρακτική λύση που εμπνέει!

Επιπλέον τα συρόμενα συρτάρια διευκολύνουν την μετακίνηση τους εντός του δωματίου όταν χρειάζεται περισσότερος χώρος για δημιουργία.

Glamorous Πινελιές

μοντερνα εξυπνη διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσακια

Με κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες και λαμπερές ταπετσαρίες τοίχου αυτή η πρόταση για παιδικό δωμάτιο κοριτσιού δεν θα μπορούσε να είναι πιο καλαίσθητη και σικ.

Σίγουρα ένας χώρος που μπορεί να την αντιπροσωπεύει μέχρι την εφηβική της ηλικία.

Ένα μαγικό καταφύγιο

μοντερνα εξυπνη διακοσμηση παιδικου δωματιου για κοριτσια

Αυτό η υπέροχη ξύλινη κατασκευή προσφέρει έναν μοναδικό χώρο 2 σε 1.

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο κάτω από το κρεβάτι για να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο, DIY καταφύγιο.

Ένα κουρτινόξυλο, μια παραμυθένια κουρτίνα, μερικά αφράτα μαξιλάρια και λίγη λάμψη από λαμπερά φωτάκια είναι ικανά να μετατρέψουν το μικρό χώρο στην πιο μαγική απόδραση.

Αφιερώστε λίγα χρήματα και πολύ ενέργεια για να φτιάξετε για την μικρή σας πριγκίπισσα έναν δωμάτιο μοναδικό.

Διακόσμηση παιδικού δωματίου Efdeco

Διακόσμηση παιδικού δωματίου για αγόρια

Επιπλώστε με μοντέρνα έπιπλα για παιδικό-εφηβικό δωμάτιο, επιλέξτε μέσα από μια πλούσια συλλογή σε παιδικές ταπετσαρίες και δημιουργήστε εύκολα και οικονομικά ένα ονειρεμένο μοντέρνο παιδικό δωμάτιο για κορίτσι που θα την γεμίσει όμορφες παιδικές αναμνήσεις!