go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
ΕΠΙΠΛΟ ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ: 3ημερο προσφορών για καναπέδες! image

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

ΕΠΙΠΛΟ ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ: 3ημερο προσφορών για καναπέδες!

ΕΠΙΠΛΟ ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ: 3ημερο προσφορών για καναπέδες!


Το 3ημερο προσφορών για καναπέδες έρχεται 15 - 17 Νοεμβρίου και φέρνει μοναδικές προσφορές για όλους στο φυσικό κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ στο Βατερό Κοζάνης (5ο χλμ Κοζάνης - Καστοριάς)!

 

Βασική αποστολή μας για αυτό το 3ημερο προσφορών είναι όλοι οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν καναπέδες υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του το ΕΠΙΠΛΟ ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ αντιπροσωπεύει την αγάπη και τη δεξιοτεχνία για το έπιπλο, προσφέροντας διαχρονική ποιότητα, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική που εφαρμόζει άριστα σε κάθε χώρο.

 

Η εξειδίκευσή μας, αλλά και η μεγάλη μας γκάμα σε καναπέδες από 900€, υπογράφει τις πιο εντυπωσιακές, μοντέρνες, αλλά και πρακτικές λύσεις για εσένα που θέλεις να έχεις στον χώρο σου διαχρονικά και must – have κομμάτια. Η συλλογή των γωνιακών καναπέδων μας ανταποκρίνεται σε κάθε αισθητική ή πρακτική ανάγκη του χώρου σου, συνδυάζοντας την άνεση με το σύγχρονο design για τον πρωταγωνιστή του σαλονιού σου!

Εδώ σου έχουμε συγκεντρώσει μερικούς best seller καναπέδες, που μπορείς να βρεις και στο 3ημερο προσφορών, οι οποίοι θα απογειώσουν με τα χαρακτηριστικά τους το σαλόνι σου, αλλά και όλες τις στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης, ακόμα και φιλοξενίας!

 

Ο καναπές που θέλεις ακριβώς στα μέτρα σου - Γωνιακός Καναπές Carlo 

Για σένα λοιπόν, που θέλεις μια μοντέρνα επιλογή για το σαλόνι σου που να ανταποκρίνεται πλήρως στο γούστο και τις ανάγκες του χώρου σου, ο γωνιακός καναπές Carlo αποτελεί την ιδανική λύση! Συνδυάζει το σύγχρονο design με την εγγυημένη άνεση για στιγμές πραγματικής ξεκούρασης. Τα υλικά του μετάλλου και του ξύλου, δημιουργούν μια μοντέρνα αντίθεση, που προσφέρουν σε κάθε χώρο μια αίσθηση ζεστασιάς και αρμονίας. 


Η λεπτομέρεια με γαζιά σε λευκό χρώμα, δίνει μια έξτρα διάσταση στον σχεδιασμό του, ωστόσο αν θέλεις ένα πιο λιτό αισθητικό αποτέλεσμα, μπορείς να το παραλείψεις! Παράλληλα, μπορείς να τροποποιήσεις το χρώμα του υφάσματος και να επιλέξεις εσύ μέσα από το μεγάλο μας χρωματολόγιο, την απόχρωση που θα τον αναδείξει στο σαλόνι σου! Πρόσθετα, μπορείς να επιλέξεις και την απόχρωση του ξύλου στον καναπέ, αλλά και τη φορά της γωνίας του, ανάλογα με τις ανάγκες σου!

 

Ο γωνιακός καναπές Carlo ταιριάζει υπέροχα σε minimal χώρους, αλλά και σε σαλόνια όπου επικρατεί το ξύλο, το μέταλλο, ακόμα και οι μαρμάρινες λεπτομέρειες.

 

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά για τον γωνιακό καναπέ Carlo!

 

Η απόλυτη άνεση με σύγχρονο design - Γωνιακός Καναπές Perla

 


Για σένα που θέλεις πάνω απ΄ όλα την άνεσή σου και φυσικά το μοντέρνο design, o γωνιακός καναπές Perla θα γίνει το “κόσμημα” του σαλονιού σου! Σύγχρονο ύφος, ψηλά μεταλλικά πόδια και εντυπωσιακά μαξιλάρια πλάτης που προσφέρουν το πιο αναπαυτικό κάθισμα! Το γέμισμα 50% σιλικόνη και 50% πούπουλο στα μαξιλάρια της πλάτης και ο special Foam 4000 άριστης πυκνότητας στα μαξιλάρια του καθίσματος, προσφέρουν μία μέτρια σκληρότητα, που απογειώνει τη συνολική αίσθηση αναπαυτικότητας. Φυσικά, μπορείς να διαμορφώσεις το γέμισμα σύμφωνα με τις ανάγκες σου! 

Με έξτρα κάλυμμα στο μπράτσο για έξτρα πρακτικότητα, καθώς δεν θα φοβάσαι τους λεκέδες και τις ζημιές και με αφαιρούμενο ύφασμα από τα μαξιλάρια της πλάτης και του καθίσματος, θα γίνει το κεντρικό σημείο συναθροίσεων!

 

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του γωνιακού καναπέ Perla!

 

Εντυπωσιακό design ακόμα και στην πλάτη - Γωνιακός Καναπές Horizon

 

Αν είσαι λάτρης του εντυπωσιακού design, των centerpieces, αλλά και των λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά, τότε ο γωνιακός καναπές Horizon φτιάχτηκε για σένα - κυριολεκτικά όμως, γιατί μπορείς να τον εξατομικεύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σου! 

Με υπέροχο μοντέρνο design, ύφασμα ιδιαίτερα υψηλής αντοχής και εντυπωσιακές ραφές περιμετρικά, ο γωνιακός καναπές Horizon ανοίγει νέους ορίζοντες για τη διαρρύθμιση και την αισθητική του σαλονιού σου. Οι περιμετρικές αυτές ραφές που συμπληρώνουν την εντυπωσιακή του όψη, τον καθιστούν μια άκρως ξεχωριστή πρόταση, ειδικά για τη μέση… του χώρου σου! Απόφυγε να τον τοποθετήσεις κοντά σε τοίχο και να κρύψεις την πλάτη του, καθώς ακόμα και αυτή μπορεί να δώσει άνετα έξτρα πόντους στην αισθητική του χώρου σου!


Τα ενιαία μεγάλα μαξιλάρια του καθίσματος, τον καθιστούν ταυτόχρονα μια απόλυτα αναπαυτική και εργονομική επιλογή!

 

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες για τον γωνιακό καναπέ Horizon!

 

Σχεδιασμός και αντοχή All time classic - Γωνιακός Καναπές Porto


Μια διαχρονική επιλογή, μια all time classic λύση για το σαλόνι σου! Αυτή θα τη βρεις στον γωνιακό καναπέ Porto! Με design που θα παραμείνει επίκαιρο για πάντα, καθώς συνδυάζει τη λιτότητα με τη ζεστασιά, άνετο κάθισμα και αφαιρούμενο ύφασμα από όλα τα μαξιλάρια για ευκολία και συνδυασμό υλικών που ταιριάζουν σε κάθε χώρο! 

Η λεπτομέρεια με την ξύλινη μπάζα είναι το στοιχείο που του προσδίδει ένα έξτρα αισθητικό ενδιαφέρον, ενώ συμβάλλει στη δημιουργία της ζεστασιάς και της φυσικότητας που χρειάζεται κάθε σαλόνι! Συνδυάζεται υπέροχα με ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού και φυσικά hygge πινελιές, όπως είναι τα ριχτάρια με μάλλινη ύφανση και τα μαξιλάρια σε διάφορες υφές! 

Κλασικός με μοντέρνα twists και ιδανικός για κάθε χώρο!

 

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Γωνιακού Καναπέ Porto!

 

Η τέλεια λύση για μικρούς χώρους - Γωνιακός Καναπές Person

 

Έχεις περιορισμένο χώρο στο σαλόνι σου, αλλά δεν θέλεις να περιοριστείς στις επιλογές σου; Ο γωνιακός καναπές Person έχει όλα αυτά που θέλεις! Μοντέρνο design με φινετσάτες λεπτομέρειες, άνετο κάθισμα και φυσικά τη γωνία που θα διαμορφώσει τον χώρο του σαλονιού σου!

 

Επενδυμένος με αδιάβροχο ύφασμα για καθημερινή ευκολία και μια διακριτική διχρωμία στα μαξιλάρια της πλάτης, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις με διαφορετικά χρώματα στο σαλόνι σου! Το γκρι χρώμα του αποτελεί τον τέλειο καμβά!

 

Δες εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Γωνιακού Καναπέ Person!

 

Με μεγάλη μας χαρά σε περιμένουμε στο φυσικό μας κατάστημα για το 3ημερο προσφορών 15 - 17 Νοεμβρίου για να δεις από κοντά τους καναπέδες ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ, που έχουν σχεδιαστεί για να ντύσουν το σπίτι των ονείρων σου. Είμαστε εδώ να σε καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή και να λύσουμε κάθε σου απορία!