go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ξύλινα Σκαμπό Κουζίνας με Πλάτη! image

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Ξύλινα Σκαμπό Κουζίνας με Πλάτη!

Απογειώστε το χώρο σας με ξύλινα σκαμπό κουζίνας με πλάτη, δίνοντας άλλη διάσταση στη διακόσμησή του, αλλά και στην καθημερινή άνεσή σας. Τα σκαμπό κουζίνας μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με τα έπιπλα του χώρου σας χάρη στην προσαρμοστικότητα του design και των υλικών κατασκευής τους. 

 

Ξύλινα σκαμπό κουζίνας με πλάτη: Αισθητική και άνεση στην καρδιά του σπιτιού σου!


Η κουζίνα και η τραπεζαρία βρίσκονται στην καρδιά του σπιτιού. Εκεί καθημερινά απολαμβάνουμε απολαυστικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργούμε αναμνήσεις και γιορτάζουμε μεγάλες, αλλά και μικρές στιγμές επιτυχίας.  

Οι καρέκλες τραπεζαρίας και τα ξύλινα σκαμπό μπαρ κουζίνας Ef Deco αναβαθμίζουν το χώρο που φιλοξενεί τόσες συναντήσεις και απολαύσεις με μοναδική αισθητική και λειτουργικότητα.  


Ξύλινο Σκαμπό μπαρ τραπεζαρίας Fillet




Η φυσική απόχρωση του ξύλου σε ανοιχτό καρυδί ολοκληρώνει μοναδικά την αισθητική του χώρου σας, χαρίζοντας ζεστούς τόνους στις λεπτομέρειες της διακόσμησης σας. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα να επιλέξετε εσείς την απόχρωση του ξύλου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι 3 διαθέσιμες αποχρώσεις αδιάβροχων υφασμάτων σε λαδί, κίτρινο και μαύρο αποπνέουν μια γήινη και παράλληλα πολυτελή αίσθηση. Επιλέξτε το χρώμα που ταιριάζει με τα έπιπλα και το χώρο σας και απολαύστε άνεση και λειτουργικότητα σε κάθε σας γεύμα.  


Σκαμπό με πλάτη Mode



Το δρύινο μασίφ ξύλο σε συνδυασμό με μεταλλικές λεπτομέρειες αποτελεί μια διαχρονική προσέγγιση διακόσμησης. Η κλασική επιλογή του ξύλου και το μοντέρνο design του σκαμπό προσδίδουν μια σύγχρονη αισθητική στο χώρο σας, που απογειώνει την τραπεζαρία σας. Η επιλογή της απόχρωσης του ξύλου και του υφάσματος στην πλάτη και το κάθισμα είναι στο χέρι σας, καθώς το χρωματολόγιο της Ef Deco προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη σας.  


Σκαμπό με πλάτη Bob



Αν αναζητείτε τη χρυσή τομή στο design και τη λειτουργικότητα, τότε το σκαμπό Bob με ξύλινα πόδια και κάθισμα δερματίνης αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς η δερματίνη είναι υψηλής ποιότητας και εύκολη στο καθάρισμα. Απολαύστε άνεση, ευκολία και απαράμιλλη αισθητική στο χώρο σας, αλλά και στα μέτρα σας, καθώς μπορείτε να διαμορφώσετε το συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  


Σκαμπό Moon με αναπαυτική πλάτη



Η άνεση είναι το κλειδί όταν επιλέγετε σκαμπό τραπεζαρίας. Με ξύλινη βάση που χρωματικά προσαρμόζεται στις ανάγκες σας και αδιάβροχο ύφασμα που ταιριάζει στη χρωματική παλέτα του χώρου σας, τα σκαμπό με άνετη πλάτη και μοναδικό σχεδιασμό φτιάχτηκε για εσάς!