go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τα Ωραιότερα Τραπεζάκια Σαλονιού Best Sellers (Ef Deco) image

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Τα Ωραιότερα Τραπεζάκια Σαλονιού Best Sellers (Ef Deco)

Αν το σαλόνι θεωρείται ο πρωταγωνιστής του σαλονιού, τότε το τραπεζάκι σαλονιού αποτελεί αναμφισβήτητα το στολίδι του! Οβάλ, ξύλινα και μεταλλικά, στρογγυλά, ορθογώνια, τα ιδιαίτερα τραπεζάκια καθιστικού Efdeco, ολοκληρώνουν το χώρο του καθιστικού σου συνδυάζοντας την λειτουργικότητα με την αισθητική. 

Τα ωραιότερα τραπεζάκια σαλονιού: 5 μοντέρνες προτάσεις! 

Από το 1954 η Efdeco αποτελεί τον ειδικό στο εμπόριο των τραπεζιών σαλονιού, φέροντας πάντα τις πιο πρωτότυπες, εντυπωσιακές, αλλά και πρακτικές λύσεις για εσένα που θέλεις να έχεις στο σαλόνι σου μοναδικά και must – have κομμάτια. Ο διαχρονικός σχεδιασμός τους και η κορυφαία τους ποιότητα, καθιστούν τα τραπεζάκια μας σε έπιπλα που σε συντροφεύουν μια ζωή.

Αν ψάχνεις λοιπόν τα ωραιότερα τραπεζάκια σαλονιού για τον χώρο σου, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος! Η εξειδίκευσή μας, αλλά και το πάθος μας για τη δημιουργία ξεχωριστών χώρων, μας δίνει τη δυνατότητα να σου προτείνουμε πάντα την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και το προσωπικό σου γούστου.

Η ομάδα μας έχει ξεχωρίσει τα χαρακτηριστικά από τα ωραιότερα τραπεζάκια σαλονιού, τα οποία κατέχουν την 1η θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας, και έχει δημιουργήσει τον πιο ολοκληρωμένο οδηγό για μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού!

Υψηλής ποιότητας υλικά 

Γνωρίζουμε πολύ καλά, πως όταν αγοράζεις ένα έπιπλο για το σπίτι σου κάνεις μια διαχρονική επένδυση. Γι’ αυτό και τα τραπεζάκια σαλονιού μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά και ιδιαίτερα ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Για τους λάτρεις του ξύλου, ένα τραπεζάκι σαλονιού από υψηλής ποιότητας ξύλου αποτελεί μια ιδανική επιλογή! 

Επένδυσε σε ένα τραπεζάκι σαλονιού από μασίφ ξύλο καρυδιάς. Ένα απόλυτα φυσικό υλικό, ακατέργαστο για τους λάτρεις του ξύλου. Η καρυδιά εντυπωσιάζει με τα έντονα νερά της, ενώ το ανομοιόμορφο σχήμα του τραπεζιού ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες τάσεις της εποχής. Τα πόδια είναι διακριτικά και ξύλινα σε μαύρο χρώμα. 

Το τραπεζάκι MASIF από την efdeco, το οποίο μπορείς να βρεις εδώ: https://www.efdeco.gr/el/cof-0888-0105-trapezaki-saloniou-masif-mini-06.html είναι μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς το κάθε κομμάτι είναι μοναδικό, από φυσικό υλικό με διαστάσεις, νερά και ρόζους που αλλάζουν από τεμάχιο σε τεμάχιο. Το προϊόν είναι ελληνικής κατασκευής, φτιαγμένο από ξύλο ελληνικής καρυδιάς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα μερικής τροποποίησης των διαστάσεών του σύμφωνα με το εύρος των δικών σου αναγκών! 

Πρωτοτυπία & Μοντέρνα Αισθητική 

Το design είναι καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση του σαλονιού, αλλά και στη διαχρονικότητα των επίπλων. Το μοντέρνο, στιβαρό και καθαρό design είναι αυτό που θα σε συντροφεύσει για πολλά χρόνια, χωρίς να το βαρεθείς καθώς μπορείς πολύ εύκολα να το ανανεώσεις με κάποια διακοσμητικά στοιχεία.

Οι καθαρές και γεωμετρικές γραμμές του ξύλινου τραπεζιού FOLDER από την efdeco με λάκα, μπορούν να δώσουν αυτόν τον μοντέρνο, αλλά και εντυπωσιακό αέρα σε κάθε σαλόνι. Το απόλυτο γεωμετρικό του σχήμα το καθιστά επιβλητικό και ταυτόχρονα διαχρονικό. 

Στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στα δύο επίπεδα δημιουργείται μια παραλληλόγραμμη κολόνα βαμμένη σε λάκα. Αυτό το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του μπορεί να έρθει ακριβώς στα μέτρα σου, καθώς μπορείς να επιλέξεις το χρώμα τόσο του ξύλου, όσο και της λάκας! Παίξε με τη διχρωμία για έξτρα βάθος στο χώρο σου, ή επίλεξε μονοχρωμία για ένα πιο στιβαρό και clean cut αποτέλεσμα!

Απόκτησε το ξύλινο τραπεζάκι FOLDER εδώ: https://www.efdeco.gr/el/folder.html

Μινιμαλισμός

Οι μίνιμαλ γραμμές τα τελευταία χρόνια μας έχουν γοητεύσει! Η καθαρότητά τους, το σύγχρονο design τους, αλλά και η πρακτικότητά τους μας κάνουν να τις αναζητούμε σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας και ειδικά στο σαλόνι μας!

Αν λοιπόν, σου αρέσουν τα μίνιμαλ έπιπλα και ψάχνεις τραπεζάκι σαλονιού… εδώ είσαι! Τα τραπεζάκια σαλονιού UNIFROM με τετραγωνισμένα μεταλλικά πόδια από την efdeco είναι για σένα! Είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο δρυ και μεταλλικό σκελετό τετραγωνισμένου σχήματος σε χρώμα ανθρακί, ενώ ο συνδυασμός των δύο διαφορετικών μεγεθών δίνει την αίσθηση ενός πολυδιάστατου, αλλά μίνιμαλ αποτελέσματος! 

 Το προϊόν είναι ελληνικής και χειροποίητης κατασκευής, ενώ έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τις διαστάσεις του προϊόντος, αλλά και την απόχρωση τόσο του ξύλου όσο και του μετάλλου. Έτσι θα έχεις ακριβώς το τραπεζάκι των ονείρων σου στο σαλόνι σου!

Απόκτησε το τραπεζάκι σαλονιού UNIFOMR εδώ: https://www.efdeco.gr/el/uniform.html

Το συγκεκριμένο τραπεζάκι είναι διαθέσιμο και σε μια εξίσου μοντέρνα και minimal εκδοχή με πλακέ μεταλλικά πόδια και το βρίσκεις εδώ: https://www.efdeco.gr/el/uniform-2.html

Βοηθητικός Χώρος Αποθήκευσης 

Να συνδυάζει design, αλλά και πρακτικότητα…είναι μια φράση που ακούμε συχνά! Φυσικά ισχύει και για τα τραπεζάκια σαλονιού. Όταν ένα τραπεζάκι σαλονιού συνδυάζει το απόλυτο design με βοηθητικό χώρο αποθήκευσης, τότε έχουμε ένα πραγματικά ιδανικό έπιπλο!

Αυτό ακριβώς είναι το τραπεζάκι σαλονιού φυσικού ξύλου CASUAL από την efdeco!

Ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού φυσικού ξύλου με γκρι ανθρακί λάκα για διχρωμία και έξυπνο αποθηκευτικό χώρο. 

Στη μία πλευρά του ποδιού μπορείς να τοποθετήσεις περιοδικά και βιβλία, ενώ έχεις και έναν σερβιτόρο και 2 ντουλάπια κρυφά για αποθηκευτικό χώρο στην επάνω επιφάνεια του τραπεζιού.

Το τραπεζάκι σαλονιού CASUAL το βρίσκεις εδώ: https://www.efdeco.gr/el/casual.html

Άλλη μια εξαιρετική πρόταση για τραπεζάκι σαλονιού με έξτρα αποθηκευτικό χώρο αποτελεί το AFRICA από την efdeco!

Το τραπεζάκι σαλονιού Africa χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα γραμμή του, φυσικά το εντυπωσιακό ξύλο του και την ξύλινη βάση σε ανθρακί χρώμα. Είναι χειροποίητο και ελληνικής κατασκευής. 

Περιλαμβάνει ένα συρτάρι αποθήκευσης, γεγονός που το καθιστά χρηστικό και βολικό με έναν σύγχρονο τρόπο. Έτσι, μπορείς να αποθηκεύεις τα πράγματά σου διακριτικά και όμορφα, χωρίς να παρεμβαίνεις στο design του χώρου σου! 

Μπορείς να αποκτήσεις το τραπεζάκι σαλονιού AFRICA εδώ: https://www.efdeco.gr/el/africa.html

Διχρωμία για έξτρα διάσταση 

Υπάρχουν μερικοί συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών που πραγματικά μπορούν να απογειώσουν τη διάσταση του σαλονιού σου! Αν ψάχνεις λοιπόν, αυτόν τον μαγικό συνδυασμό, τότε ένα τραπεζάκι σαλονιού με διχρωμία θα αλλάξει όλη την αίσθηση του σαλονιού σου.

Η διχρωμία ταιριάζει με όλα τα διακοσμητικά στιλ είτε είναι μίνιμαλ είτε πιο πλουραλιστικά, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να σε περιορίζει! Το τραπεζάκι σαλονιού CARTELLINA από την efdeco εναρμονίζει την πρωτοτυπία με τη μοντέρνα αισθητική. 

Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο και σου δίνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας και διαμόρφωσης του χρώματός τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα αποτέλεσμα tailor – made για το σαλόνι σου!

Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε ως εταιρεία στα έπιπλα με επένδυση MDF φυσικού ξύλου είναι οικολογικά και φιλικά τόσο απέναντι στο ίδιο το προϊόν όσο και στο περιβάλλον. Στην περίπτωση ατυχήματος, τα έπιπλα με φυσικό ξύλο μπορούν να ξαναβαφτούν, ενώ σε περίπτωση χτυπημάτων υπάρχουν ειδικά αξεσουάρ κάλυψης.

Το τραπεζάκι σαλονιού CARTELLINA διαθέτει και έξτρα χώρους κρυφής αποθήκευσης των αντικειμένων σου! Μπορείς να το αποκτήσεις εδώ: https://www.efdeco.gr/el/cartellina1.html

Μην ξεχνάς πως στο EfDeco.gr αγοράζεις τα έπιπλα που θέλεις και πληρώνεις αργότερα 3 άτοκες δόσεις και χωρίς πιστωτική. 

Έτσι, κατανέμεις το κόστος της παραγγελίας σου σε βάθος χρόνου, ενώ η πρώτη πληρωμή πραγματοποιείται κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Οι υπόλοιπες 2 πληρωμές λαμβάνονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες από τον τραπεζικό λογαριασμό, την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα της επιλογής σου, χωρίς πρόσθετο τόκο.