go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Καναπές Κρεβάτι Διπλό (Ανοίγει & Γίνεται Διπλό) image

Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Καναπές Κρεβάτι Διπλό (Ανοίγει & Γίνεται Διπλό)

Ο καναπές που γίνεται διπλό κρεβάτι της Efdeco: Ψάχνεις ένα πολυμορφικό έπιπλο που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου σε έναν υπέροχο χώρο φιλοξενίας για τους φίλους και την οικογένειά σου; Αναζητάς έναν καναπέ που να συνδυάζει design, αλλά και την απόλυτη άνεση για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης; Έχεις περιορισμένο χώρο και θέλεις να τον εκμεταλλευτείς με τον πιο αποδοτικό τρόπο, ώστε να μπορείς να τον χρησιμοποιείς με περισσότερους τρόπους; 

Ο καναπές – κρεβάτι με συρόμενο μηχανισμό ή αναδιπλούμενο μηχανισμό σε μοντέρνες γραμμές με ποικιλία χρωμάτων, υλικών και διαστάσεων από τη συλλογή της Ef Deco είναι η ιδανική επιλογή για εσένα, αλλά και τους φιλοξενούμενούς σου! 


Η εξατομίκευση, η προσαρμοστικότητα, η ευελιξία και φυσικά η κορυφαία ποιότητα είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των πτυσσόμενων καναπέδων της Ef Deco! Μπορείς να τους διαμορφώσεις όπως επιθυμείς, τόσο σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σου, όσο και με το προσωπικό σου γούστο!

Η ομάδα της Ef Deco έχει ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγοράς για καναπέδες – κρεβάτια που συνδυάζουν λειτουργικότητα, design και άνεση και φυσικά ταιριάζουν τέλεια στον χώρο σου! Γωνιακοί καναπέδες που γίνονται διπλό κρεβάτι, διθέσιοι και τριθέσιοι με ξύλινο ή μεταλλικό σκελετό κατασκευής, με συρόμενο ή πτυσσόμενο μηχανισμό… θα τα βρεις όλα εδώ!

Lory και Madrid: Οι γωνιακοί καναπέδες που γίνονται διπλό κρεβάτι!

Lory

O γωνιακός καναπές Lory είναι μια ιδανική επιλογή χάρη στο διαχρονικό σχεδιασμό του και το μοντέρνο γκρι χρώμα του, που συνδυάζεται πολύ εύκολα με την παλέτα κάθε χώρου. Διαθέτει ξύλινο μασίφ σκελετό και μηχανισμό που επιτρέπει την προσαρμογή του σε διπλό κρεβάτι, αλλά και σε αποθηκευτικό μπαούλο, επιλέγοντας τη φορά του δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα. Οι καθαρές εσωτερικές διαστάσεις, όταν ανοίγει, είναι 145x205cm. Αποτελεί μια πολύ στιλάτη επιλογή για φιλοξενία και ξεκούραση, καθώς το κάθισμά του δημιουργεί μία αίσθηση σταθερότητας και μια μοναδική αίσθηση αναπαυτικότητας και χαλάρωσης. 

Ο γωνιακός καναπές Lory αποτελείται από 2 τεμάχια και μπορείς να τον αποκτήσεις άμεσα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Madrid

Ο γωνιακός καναπές Madrid είναι πραγματικά ευέλικτος, καθώς αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ και ένα αποσπώμενο σκαμπό, που μπορείς να τοποθετήσεις δεξιά ή αριστερά του καναπέ και να αλλάξεις τη φορά της γωνίας του (δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη γωνία). Με συρόμενο μηχανισμό που δίνει τη δυνατότητα του κρεβατιού, υπέροχες αποχρώσεις και ένα έξτρα πολυχρηστικό σκαμπό, ο Madrid ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο, ακόμα και όταν αυτός είναι περιορισμένος!

Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής του και ο ξύλινος μασίφ σκελετός του τον καθιστά ως must - have για καθημερινές στιγμές ανάπαυσης και ποιοτικό ύπνο, αλλά και ένα πρακτικό έπιπλο φιλοξενίας για τους συγγενείς και φίλους. Ανοίγει και μετατρέπεται πανεύκολα σε διπλό κρεβάτι! 

Είναι διαθέσιμος στις εξής αποχρώσεις: μπεζ, elephant, ανθρακί, γκρι και μπλε και φτάνει ετοιμοπαράδοτος στον χώρο σου με ένα κλικ ΕΔΩ

Molto και Easy: Οι διθέσιοι καναπέδες που γίνονται πανεύκολα διπλό κρεβάτι! 

Molto

Ο αναπαυτικός καναπές με μεταλλικό σκελετό στιβαρής κατασκευής Molto γίνεται πανεύκολα κρεβάτι με ανακλινόμενο γερμανικό μηχανισμό, για καθημερινές στιγμές ξεκούρασης και ιδιαίτερες στιγμές φιλοξενίας. 

Το ορθοπεδικό του στρώμα προσφέρει αναπαυτικότητα στο κάθισμα και άνετο ύπνο. Με γέμισμα 50% σιλικόνη και 50% πούπουλο στα μαξιλάρια της πλάτης και special Foam 4000 άριστης πυκνότητας στα μαξιλάρια του καθίσματος, χαρακτηρίζεται από ένα σταθερό και στιβαρό κάθισμα. 

Σε επίπεδο design αποτελεί μια μοντέρνα πρόταση που μπορεί να ολοκληρώσει ή να ανανεώσει το σύνολο του σαλονιού σου, συνδυάζοντας πρακτικότητα, αισθητική και άνεση.

Μάθε περισσότερα για τις επιλογές διαμόρφωσης του καναπέ – κρεβάτι Molto ΕΔΩ!

Easy

Ο πτυσσόμενος καναπές Easy με ξύλινο μασίφ σκελετό είναι μια μοντέρνα, άνετη και πρακτική επιλογή για να μεταμορφώσεις την πιο φιλόξενη και ξεκούραστη γωνιά του σαλονιού ή του δωματίου σου. 

Το ύφασμα είναι αποσπώμενο από τα μαξιλάρια της πλάτης για μεγαλύτερη αυτονομία στο καθάρισμα και οι διαστάσεις ανοιγμένος είναι 217x140. Το μέγεθός του, η πρακτικότητά του αλλά και η ευκολία στο άνοιγμα τον κάνουν ιδανικό για μικρούς χώρους και φοιτητικά σπίτια! 

Ο καναπές Easy είναι ελληνικής κατασκευής και με την αγορά του έχεις εγγύηση 10 χρόνων στο σκελετό και 5 χρόνια στα υλικά γεμίσματος. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Colossos: O τριθέσιος καναπές που μετατρέπεται σε αναπαυτικό κρεβάτι!

Ο τριθέσιος καναπές Colossos με μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό ύφος, είναι μια εξαιρετική πρόταση, που προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του χώρου σου. Με στιλ που εντυπωσιάζει, μεταλλικό σκελετό στιβαρής κατασκευής γερμανικού τύπου και συρόμενο μηχανισμό μετατρέπεται πολύ γρήγορα σε ένα υπέροχο διπλό κρεβάτι! Ο μηχανισμός του καναπέ ανοίγει σαν συρτάρι από το κάτω μέρος και συμβάλλει στην εξοικονόμηση χώρου. 

Διαθέτει ορθοπεδικό στρώμα στο κάτω μέρος, που προσφέρει εγγυημένη αναπαυτικότητα, οι μαξιλάρες της πλάτης είναι ντυμένες με πούπουλο εσωτερικά για απόλυτη χαλάρωση, ενώ το κάθισμα είναι με λάστιχο 6000 special.

Με γέμισμα 50% σιλικόνη και 50% πούπουλο στα μαξιλάρια πλάτης επιτυγχάνεται ένα απόλυτα μαλακό κάθισμα.

Απόκτησε ΕΔΩ τον χειροποίητο και ελληνικής κατασκευής καναπέ Colossos!

Για να δεις αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά των καναπέδων – κρεβάτι της συλλογής Ef Deco περιηγήσου στο e – shop μας κάνοντας κλικ εδώ: https://www.efdeco.gr/el/epipla-saloniou/kanapedes/krevatia ή επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά!