go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τραπεζαρία με προέκταση: 5 προτάσεις για τον χώρο σου! image

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Τραπεζαρία με προέκταση: 5 προτάσεις για τον χώρο σου!

Τραπεζαρία με προέκταση: 5 προτάσεις για τον χώρο σου!



Έχεις περιορισμένο χώρο, αλλά σου αρέσει να οργανώνεις τα οικογενειακά τραπέζια; Θέλεις πάντα να υπάρχει έξτρα χώρος στην τραπεζαρία σου; Στα έπιπλα σου θέλεις να έχεις την επιλογή εξατομίκευσης και προσθήκης δυνατοτήτων που σου λύνουν τα χέρια, όταν τα άτομα που θέλεις να υποδεχτείς στο σπίτι σου είναι περισσότερα από όσα είχες υπολογίσει; Τότε το must – have έπιπλο για σένα και τον χώρο σου είναι μια τραπεζαρία σαλονιού με δυνατότητα προέκτασης που θα «φιλοξενήσει» τις πιο απολαυστικές στιγμές σου.


Στους μικρούς χώρους το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ευελιξία και στα έπιπλα το πιο διαχρονικό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργικότητα. Οι τραπεζαρίες με προέκταση είναι σχεδιασμένες με ακριβώς αυτή τη λογική και φυσικά με ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία που προσφέρουν. Γρήγορα και απλά μπορείς να επεκτείνεις και να μετατρέψεις την τραπεζαρία σου ένα μεγάλο και φιλόξενο τραπέζι για τους αγαπημένους σου και όταν ολοκληρωθεί το τραπέζι σου να την επαναφέρεις στην αρχική της μορφή, ώστε ο χώρος σου να παραμείνει ανοιχτός.


Για σένα λοιπόν, που θέλεις μια τραπεζαρία κορυφαίου design, υψηλής ποιότητας με δυνατότητα προέκτασης και δυνατότητα εξατομίκευσης, η Ef Deco είναι εδώ για να σου προσφέρει λύσεις που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σου, αλλά και την ευκολία της καθημερινότητάς σου. Στις περισσότερες τραπεζαρίες μας μπορείς να επιλέξεις την προσθήκη προέκτασης, αλλά και να διαμορφώσεις τα χαρακτηριστικά τους σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου, αλλά και του γούστου σου.


Ας δούμε λοιπόν, 5 τραπεζαρίες με διαφορετικά είδη προέκτασης που θα γίνουν το επίκεντρο των συναντήσεων, των γιορτών, αλλά και των στιγμών σου με θέσεις για όλη την οικογένεια!


Ροτόντα με κρυφή προέκταση στο καπάκι

Για τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού και των διαχρονικών υλικών, η ροτόντα Brazil κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυς στη φυσική του απόχρωση αποτελεί μια ιδανική λύση, ειδικά αν ο χώρος είναι περιορισμένος. Ο στρόγγυλος σχεδιασμός της εξοικονομεί πολύτιμο χώρο, η κομψότητά αναβαθμίζει την αίσθηση του σημείου τοποθέτησής της και η στιβαρή κατασκευή της εγγυάται πως σαν έπιπλο θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια! 

Το στρογγυλό καπάκι της τραπεζαρίας Brazil σε συνάρτηση με το γεωμετρικό σχήμα των ποδιών της αποτελεί μια μοντέρνα και ισορροπημένη πρόταση για κάθε αισθητική, ενώ η κρυφή προέκταση που μπορείς να τοποθετήσεις στο καπάκι της, σου δίνει την πιο εύκολη πρόσβαση, όταν χρειάζεται να την επεκτείνεις. 

Στην τραπεζαρία Brazil πέρα από την προσθήκη προέκτασης, μπορείς επίσης να παραμετροποιήσεις το χρώμα του ξύλου, αλλά και το μήκος της με την υπηρεσία EF DESIGN.


Εδώ μπορείς να δεις περισσότερα για τα χαρακτηριστικά της τραπεζαρίας Brazil.


Τραπεζαρία φυσικού ξύλου με προέκταση στο πλάι


Αν κάθε φορά που κάνεις κάποιο τραπέζι σπίτι σου, σκέφτεσαι πόσο βολικό θα ήταν αν είχες έξτρα χώρο για μεγαλύτερη άνεση, τότε η τραπεζαρία φυσικού ξύλου Nataly είναι αυτό που ψάχνεις. Το μοντέρνο ύφος του ξύλου της συνδυάζεται με μια επιβλητική και περίτεχνη βάση, δημιουργώντας το πιο εντυπωσιακό σκηνικό για σένα και τους καλεσμένους σου. Κατασκευασμένη με επένδυση φυσικού ξύλου δρυ, αποτελεί μια στιβαρή και επιβλητική παρουσία σε κάθε χώρο.  

Η προέκτασή της είναι στο πλάι, προσφέροντας σου εύκολα και γρήγορα πολύτιμους έξτρα πόντους όταν τους χρειάζεσαι στο τραπέζι που οργανώνεις. Η πλαϊνή αυτή προέκταση μπορεί να σου δώσει έξτρα θέσεις στο τραπέζι σου, ή τον χώρο που χρειάζεσαι για να τοποθετείς έξτρα πράγματα στο τραπέζι σου! Και φυσικά, μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να «ανοίξεις» όλο το τραπέζι για να τη χρησιμοποιήσεις. 

Φυσικά, και στην τραπεζαρία Nataly έχεις τη δυνατότητα εξατομίκευσης, επιλέγοντας το χρώμα του ξύλου, το μήκος, το πλάτος και την προέκτασή της!


Απόκτησε εδώ την τραπεζαρία φυσικού ξύλου με προέκταση Nataly!


Ορθογώνια τραπεζαρία με ενσωματωμένη προέκταση


Διαχρονική, εντυπωσιακή και φυσικά με προέκταση! Η ορθογώνια τραπεζαρία Tenor φυσικού ξύλου είναι ένα key item για τους λάτρεις των επιβλητικών επίπλων, που τραβάνε τα βλέμματα χάρη στο κλασικό design τους και τις μοντέρνες πινελιές τους. Με διακριτική τεχνοτροπία στο επάνω μέρος του καπακιού της και φάλτσο περιμετρικά, προσδίδει κομψότητα και φινέτσα στον χώρο σου, ενώ παράλληλα σου λύνει και τα χέρια όταν έχει πολλούς καλεσμένους! 

H προέκτασή της βρίσκεται ενσωματωμένη στο καπάκι της και προσφέρει έξτρα 45 εκατοστά. Η συναρμολόγησή της είναι εύκολη και γρήγορη, δίνοντας σου τη δυνατότητα να προσθέσεις μερικές έξτρα θέσεις στο τραπέζι σου, χωρίς να περιορίσεις τον χώρο σου στην καθημερινότητά σου. 

Μάθε εδώ πως μπορείς να παραμετροποιήσεις την τραπεζαρία Tenor, επιλέγοντας εσύ το χρώμα του ξύλου, το μήκος, το πλάτος και την προσθήκη προέκτασης.



Τραπεζαρία με διχρωμία και συρόμενη προέκταση

 

Η τραπεζαρία Pesaro 2 είναι μια ιδανική επιλογή για τον χώρο της τραπεζαρίας σου. Με design που ενσωματώνεται τέλεια σε κάθε αισθητική, ανθεκτικό ξύλο που εγγυάται τη διαχρονικότητά του και δυνατότητα προσθήκης προέκτασης, ώστε να απολαμβάνεις τα οφέλη της μεγαλύτερης τραπεζαρίας όταν χρειάζεται! Η εντυπωσιακή διχρωμία λάκας στη βάση του τραπεζιού δίνει μια άλλη διάσταση στο χώρο, ενώ η απόχρωση του φυσικού καπλαμά δρυ, διατηρεί την ισορροπία και την κομψότητα στο design της. 

Η συρόμενη προέκτασή της «εμφανίζεται» πανεύκολα, καθώς μπορείς απλά να την τραβήξεις για να επεκτείνεις το μήκος της τραπεζαρίας και να φιλοξενήσεις στο τραπέζι σου ακόμα περισσότερα άτομα! 

Μέσω της υπηρεσίας εξατομίκευσης EF DESIGN μπορείς και σε αυτή την τραπεζαρία να επιλέξεις το χρώμα του ξύλου, της λάκας και την προσθήκη της προέκτασης!


Απόκτησε εδώ την τραπεζαρία Pesaro 2 με συρόμενη προέκταση!


Στρογγυλή τραπεζαρία με μεταλλική βάση και προέκταση


Μια απόλυτα μοντέρνα προσθήκη για τον χώρο σου, που συνδυάζει αρμονικά διαφορετικά υλικά, δημιουργώντας ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα με minimal αισθητική. Η τραπεζαρία Peru κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυς και μεταλλική βάση σε ανθρακί απόχρωση μπορεί να αναβαθμίσει τον χώρο σου αισθητικά, αλλά και πρακτικά καθώς διαθέτει και προέκταση! 

Το στρογγυλό της σχήμα μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε χώρο, μικρό ή μεγάλο, ενώ η προέκτασή της είναι πολύ εύκολα προσβάσιμη στο κέντρο του τραπεζιού. Η προέκταση δημιουργεί ένα οβάλ σχήμα στην τραπεζαρία, διατηρώντας το κομψό και minimal style της. 

Εδώ μπορείς να διαμορφώσεις την τραπεζαρία σου, επιλέγοντας χρώμα ξύλου και μετάλλου, το μήκος και την προέκτασή της.



Μην ξεχνάς πως στις περισσότερες τραπεζαρίες του efdeco.gr έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις την προέκταση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσει και να σου προτείνει την κατάλληλη λύση για τον χώρο σου!