go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
E volution Awards 2023: Η Ef Deco Κέρδισε το Bronze Βραβείο! image

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

E volution Awards 2023: Η Ef Deco Κέρδισε το Bronze Βραβείο!

Bronze Award για το efdeco.gr στα e-volution Awards 2023!

Το Efdeco.gr απέσπασε το Bronze βραβείο στα e - volution Awards 2023, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε η BOUSSIAS για 12η χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, η Ef Deco ξεχώρισε ανάμεσα στα πιο καταξιωμένα brands της ελληνικής αγοράς και βραβεύτηκε στην κατηγορία Redesign – Relaunch (Website | E-shop | App) για το relaunching του ανανεωμένου website efdeco.gr

Ο ανασχεδιασμός του νέου efdeco.gr είχε ως στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία στον τομέα των επίπλων, με επίκεντρο την γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των αναγκών τους στο ψηφιακό περιβάλλον. Η ευκολία στην πλοήγηση και το μοντέρνο design του, δημιουργούν έναν αναβαθμισμένο ψηφιακό χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του άμεσα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια χρησιμοποιώντας όλα τα καινοτόμα εργαλεία που προσφέρει.

Για την Ef Deco, η έμφαση στη λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο της εμπειρίας του πελάτη, τόσο διαδικτυακά όσο και στο φυσικό κατάστημα, αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να εξελίσσεται, προσφέροντας πάντα τις πιο σύγχρονες λύσεις στις ανάγκες του.