go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Οι Ωραιότεροι Γωνιακοί Καναπέδες – Best Sellers image

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Οι Ωραιότεροι Γωνιακοί Καναπέδες – Best Sellers

O πρωταγωνιστής του σαλονιού είναι ένας! Ο λόγος φυσικά για τον γωνιακό καναπέ! Ως αναπόσπαστο κομμάτι της επίπλωσης και της διακόσμησης του χώρου, ένας μοντέρνος γωνιακός καναπές οφείλει να προσφέρει το στιλ και την άνεση που αναζητάμε μετά από μία κουραστική ημέρα. 

Οι ωραιότεροι γωνιακοί καναπέδες online στην Efdeco – Best Sellers 

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά, που θα σε οδηγήσουν στη σωστή επιλογή του; Η αισθητική και το αναπαυτικό κάθισμα είναι σίγουρα δύο στοιχεία, στα οποία θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή. Η εξατομίκευση, η προσαρμοστικότητα, αλλά και η ευελιξία, είναι επίσης στοιχεία – κλειδιά για την επιλογή ενός γωνιακού καναπέ, που θα κοσμεί το σαλόνι των ονείρων σου για μια ζωή!

Από το 1954 η Efdeco εξειδικεύεται στους καναπέδες, προσφέροντας πάντα τις πιο εντυπωσιακές, μοντέρνες, αλλά και πρακτικές λύσεις για εσένα που θέλεις να έχεις στον χώρο σου διαχρονικά και must – have κομμάτια. Με κορυφαία ποιότητα και design, η συλλογή γωνιακών καναπέδων της Ef Deco, προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών, που σίγουρα ανταποκρίνεται σε κάθε σου ανάγκη.

Αν ψάχνεις τους ωραιότερους γωνιακούς καναπέδες για το σαλόνι σου, η ομάδα του efdeco.gr είναι εδώ για εσένα! Άλλωστε, η δημιουργία μοναδικών χώρων με την τοποθέτηση και την επιλογή των ωραιότερων επίπλων είναι το πάθος και εξειδίκευσή μας!

Ας δούμε λοιπόν, παρέα ένα οδηγό με τους ωραιότερους καναπέδες που χάρη στα χαρακτηριστικά τους, έχουν κατακτήσει την 1η θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας! 

Η επιτομή του μοντέρνου και αναπαυτικού design - Γωνιακός Καναπές Perla! 

O γωνιακός καναπές Perla πραγματικά αποτελεί την επιτομή του μοντέρνου και αναπαυτικού design. Αποτελεί μια πολύ σύγχρονη επιλογή με λιτή, αλλά εντυπωσιακή γραμμή και μοναδικά αναπαυτικό κάθισμα χάρη στα ψηλά μαξιλάρια πλάτης του. Με γέμισμα 50% σιλικόνη και 50% πούπουλο στα μαξιλάρια της πλάτης και special Foam 4000 άριστης πυκνότητας στα μαξιλάρια του καθίσματος, προσφέρει άνεση και ανάπαυση κάθε στιγμή. 

Ο σχεδιασμός του και οι μεταλλικές λεπτομέρειες των ποδιών του, τον καθιστούν μια ιδανική επιλογή για μοντέρνα σαλόνια! Το ύφασμα του είναι μια καινούρια υφή ψάθας με επεξεργασία αδιαβροχοποίησης. Το κάλυμμα στο μπάτσο του και το ύφασμα στα μαξιλάρια της πλάτης και του καθίσματος είναι αφαιρούμενα, ώστε να καθαρίζονται ακόμα πιο εύκολα ή ακόμα και να ανανεώνονται.

 

Ο καναπές γωνία Perla προσφέρει δυνατότητα εξατομίκευσης, δίνοντάς σου την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν καναπέ γωνία που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και το προσωπικό σου γούστο!

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Perla και απόλαυσε την άνεση και την υπέροχη αισθητική του. 

Η πολυμορφικότητα συναντά το design - Γωνιακός Καναπές Cherry! 

Πρόκειται για έναν πολυμορφικό καναπέ που αποτελείται από 3 κομμάτια με δυνατότητα αλλαγής φοράς της γωνίας του. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι εξ αρχής δεξιόστροφος ή αριστερόστροφος (ανάλογα με τη πλευρά που τοποθετείται το μπράτσο), γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις εύκολα την κατεύθυνση και τον προσανατολισμό του. 

Το design και ο λειτουργικός σχεδιασμός του, είναι διαχρονικά, ενώ η κατασκευή του διακρίνεται από άνετο και σταθερό κάθισμα με μέτριο βαθμό σκληρότητας, που αγκαλιάζει άρτια το σώμα. Διαθέτει αδιάβροχο ύφασμα σε γκρι απόχρωση και το σκαμπό του είναι αποσπώμενο ώστε να τοποθετείται ακόμα και σε άλλη θέση, ολοκληρώνοντας αισθητικά τον χώρο του σαλονιού σας. 


Ο πολυμορφικός γωνιακός καναπές Cherry προσφέρει επίσης δυνατότητα εξατομίκευσης!

Απόκτησε εδώ τον πολυμορφικό γωνιακό καναπέ Cherry και δημιούργησε ένα άνετο και μοντέρνο σαλόνι! 

Η πιο εργονομική επιλογή γωνιακού καναπέ που γίνεται κρεβάτι- Γωνιακός & Πτυσσόμενος Καναπές Madrid! 

Ο γωνιακός καναπές Madrid είναι πραγματικά ευέλικτος και πολυμορφικός, καθώς αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ και ένα αποσπώμενο σκαμπό, που μπορείς να τοποθετήσεις δεξιά ή αριστερά του καναπέ και να αλλάξεις τη φορά της γωνίας του (δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη γωνία). 

 

Με συρόμενο μηχανισμό που δίνει τη δυνατότητα του κρεβατιού, υπέροχες αποχρώσεις και ένα έξτρα πολυχρηστικό σκαμπό, ο Madrid ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο, ακόμα και όταν αυτός είναι περιορισμένος!

Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις: Μπέζ, Ανθρακί, Μπλε, Elephant, Γκρι. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής του και ο ξύλινος μασίφ σκελετός του τον καθιστούν ως must - have για καθημερινές στιγμές ανάπαυσης και ποιοτικό ύπνο, αλλά και ένα πρακτικό έπιπλο φιλοξενίας για τους συγγενείς και φίλους.

Απόκτησε εδώ τον πολυμορφικό καναπέ – κρεβάτι Madrid! 

Συνδυάζει ξύλο και μεταλλικές λεπτομέρειες με υπέροχο design – Γωνιακός Καναπές Trendy! 

Μια σύγχρονη πρόταση για εσένα που θέλεις να δώσεις στον χώρο σου ένα ξεχωριστό αισθητικά αποτέλεσμα και ταυτόχρονα έναν πολύ αναπαυτικό καναπέ. Ο γωνιακός καναπές Trendy συνδυάζει με τον πιο μοντέρνο τρόπο το ξύλο με τις μεταλλικές λεπτομέρειες. Είναι κατασκευασμένος από δρυς ρουστίκ σε φυσικό χρώμα και τα μεταλλικά πόδια σε χρώμα ανθρακί. 

Για εσένα λοιπόν που θέλεις μια πιο ρουστίκ αίσθηση στο σαλόνι σου, χωρίς όμως να χάσεις την μοντέρνα διαρρύθμιση του ο best seller καναπές Trendy είναι μια ιδανική και ξεχωριστή επιλογή με δυνατότητα εξατομίκευσης!

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του ξύλου και του υφάσματος και να δημιουργήσεις ένα σαλόνι πραγματικά στα μέτρα και το γούστο σου!

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Trendy! 

Απόλυτα μοντέρνο design και απόλυτη άνεση – Γωνιακός Καναπές Rosalia! 

Βάλε στο σαλόνι σου τον αέρα του ιταλικό design με τον εντυπωσιακό και μοντέρνο καναπέ Rosalia. Η καθαρή γεωμετρική γραμμή του σε συνδυασμό με τις κάθετες ραφές είναι η απόλυτη τάση της εποχής. Με υπέροχες καμπύλες και βαθύ, αναπαυτικό κάθισμα, θα γίνει αναμφισβήτητα το στολίδι του σαλονιού σου! 

Η παλ ροζ απόχρωσή του ταιριάζει τέλεια με γκρι ή λευκές αποχρώσεις, αλλά και με πιο έντονους χρωματισμούς προσφέροντας την ισορροπία του nude. Μπορείς να συνδυάσεις τον best seller καναπέ Rosalia με στρόγγυλα τραπεζάκια σαλονιού για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα και φυσικά συνδυάζεται τέλεια με γυάλινα ή μεταλλικά στοιχεία.

 

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Rosalia και ντύσε το σαλόνι σου με την απόλυτη τάση της εποχής!