go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τραπεζαρία για Μικρό Χώρο: 5 Hot Ιδέες & Trends image

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Τραπεζαρία για Μικρό Χώρο: 5 Hot Ιδέες & Trends

Αναζητάτε τραπεζαρία για μικρό χώρο; Η τραπεζαρία του σπιτιού αποτελεί την καρδιά των οικογενειακών τραπεζιών και των εορταστικών στιγμών. Η ταύτιση αυτού του επίπλου με τις ιδιαίτερες περιστάσεις, πολλές φορές μας κάνει να ξεχνάμε πως αποτελεί ένα σημείο που μπορεί να αναδείξει το προσωπικό μας γούστο και να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σπιτιού μας. 

Τραπεζαρία για Μικρό Χώρο: 5 trends που ξεχωρίζουν! 

Ο συνδυασμός της πρακτικότητας με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης και αισθητικής συνθέτει τη φιλοσοφία του design που αντιπροσωπεύει η Ef Deco. Κάθε χώρος του σπιτιού μπορεί να μετατραπεί σε μια μοναδική έκφραση του στιλ μας, χωρίς να χάσει τη χρήση του και την ιδιαίτερη ταυτότητά του.

Αν θέλεις λοιπόν, να ανανεώσεις την τραπεζαρία σου και να δημιουργήσεις μια νέα γωνιά που θα φιλοξενήσει μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, συνέχισε να διαβάζεις!

Η ομάδα της Ef Deco έχει συγκεντρώσει τα 5 απόλυτα trends για την επιλογή, αλλά και τη διακόσμηση της τραπεζαρίας σου. 

1.Τραπεζαρία με συνδυασμό ξύλου και μετάλλου! 

Η τραπεζαρία Choice αποτελεί μια μοντέρνα επιλογή για εσένα που αναζητάς μοναδικούς συνδυασμούς υλικών. Μια καινούρια πρόταση στη συλλογή της Ef Deco με ιδιαίτερο σχεδιασμό, καθώς συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο το ξύλο, τη λάκα και το μέταλλο. Κατασκευασμένη από φυσικό ξύλο δρυ στη φυσική του απόχρωση που συμπληρώνεται με σκούρη καφέ λάκα στα πόδια και σκούρο μέταλλο. 

Η τραπεζαρία Choice είναι μια υπέροχη λύση αν θέλεις να εντάξεις στον χώρο σου μικρές μεταλλικές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν για το design τους. Η απόχρωσή της προσαρμόζεται στις ανάγκες του χώρου σου, καθώς μπορείς να επιλέξεις στο χρωματόλογιό μας την κοντινότερη απόχρωση ξύλου σύμφωνα με τα υπόλοιπα ξύλινα έπιπλα του χώρου σου.

EXTRA TIP:

Συνδύασέ την με βελούδινες καρέκλες αν θέλεις να πετύχεις μια πολυτελή αίσθηση φιλοξενίας για την οικογένεια και τους καλεσμένους σου! 

2.Ξύλινη ροτόντα που συνδυάζει τη vintage με το σύγχρονο design!  

Οι ροτόντες έχουν επιστρέψει ανανεωμένες. Ξέχνα εκείνες τις παλιές και ξεπερασμένες ροτόντες της γιαγιάς με το παλαιακό design και υποδέξου τη νέο trend στις τραπεζαρίες που εναρμονίζουν το στρογγυλό καπάκι με το γεωμετρικό σχήμα των ποδιών. Η ροτόντα Brazil διακρίνεται από ένα σύγχρονο και ισορροπημένο αισθητικό αποτέλεσμα, που προσδίδει ιδιαίτερη κομψότητα σε κάθε χώρο. Κατασκευασμένη από επένδυση φυσικού ξύλου δρυ στη φυσική του απόχρωση, χαρίζει μια natural αίσθηση. 

Ειδικά αν ο χώρος σου είναι περιορισμένος, τότε αυτή η ξύλινη ροτόντα Brazil αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τη διαμόρφωση της τραπεζαρίας σου!

EXTRA TIP: Συνδύασέ την με ένα χαμηλό εντυπωσιακό φωτιστικό ή ένα εντυπωσιακό rug για extra stylish αποτέλεσμα! 

3.Τραπεζαρία με κεραμική επιφάνεια και marble effect! 


To marble effect τα τελευταία χρόνια έχει βρει τη θέση του στα πιο μοντέρνα σπίτια. Είναι η stylish πινελιά στην κουζίνα, το σαλόνι, τώρα και στην τραπεζαρία σου! Το τραπέζι τραπεζαρίας Moderno, είναι αυτό που λέει και το όνομά του! Μια μοντέρνα πρόταση με μεταλλική βάση και κεραμική επιφάνεια ιταλικής προέλευσης με υπέροχα νερά σε τόνους του γκρι και του καφέ. Το εντυπωσιακό design της τραπεζαρίας πρωταγωνιστεί, όπου και να την τοποθετήσεις, ενώ τα νερά της επιφάνειας δίνουν έναν πολυδιάστατο χαρακτήρα στη διακόσμηση του χώρου σου. Ταιριάζει τόσο σε ανοιχτόχρωμους χώρους, προσδίδοντας βάθος, όσο και σε σκουρόχρωμους δίνοντας μια industrial αίσθηση χάρη στη μεταλλική της βάση! 

EXTRA TIP: Η μοναδική επιφάνεια της συγκεκριμένης τραπεζαρίας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες διακοσμητικές παρεμβάσεις. Τοποθέτησε ένα minimal γυάλινο βάζο και άφησε τα βλέμματα των καλεσμένων σου να πέσουν πάνω στο εντυπωσιακό marble effect! 

4.Τραπεζαρία με minimal design και κεραμική επιφάνεια!  

Η minimal τάση στη διαρρύθμιση συνεχίζεται δυναμικά! Από τα έπιπλα μέχρι και τη διακόσμηση, η minimal αισθητική αποτελεί statement χάρη στην απουσία των περιττών πραγμάτων. Η αρχιτεκτονική έρχεται στο πρώτο πλάνο, ενώ το λιτό design δίνει αυτή την ξεχωριστή αίσθηση του μοντέρνου σε κάθε χώρο! Η minimal αισθητική μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί και στον χώρο της τραπεζαρίας! Η τραπεζαρία Eterno με κεραμική επιφάνεια ιταλικής προέλευσης σε μαύρο χρώμα με χρυσές ανταύγειες, αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για το χώρο σου. Το περιμετρικό πλαίσιο, όπως και τα πόδια, είναι από αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα. Εντυπωσιακή μέσα στη λιτότητά της κερδίζει τους λάτρεις του minimal, αλλά και τους λάτρεις των industrial επίπλων! 

EXTRA TIP: Συνδύασε την τραπεζαρία Eterno με δερμάτινες καρέκλες για ένα ιδιαίτερα μοντέρνο αποτέλεσμα! 

5.Ξύλινη τραπεζαρία με δίχρωμη βάση! 

Η διχρωμία στις τραπεζαρίες αποτελεί την απόλυτη τάση για φέτος! Η εναλλαγή των χρωμάτων δίνει μια διαφορετική διάσταση στο χώρο, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. Η τραπεζαρία Τραπέζι Pesaro 2 φυσικού ξύλου σε μοντέρνο ύφος με την επιβλητική και ιδιαίτερα εντυπωσιακή βάση, θα γοητεύσει και θα παρασύρει τα βλέμματα των καλεσμένων σου. Κατασκευασμένη από φυσικό καπλαμά δρυ και διχρωμία λάκας στη βάση της, μπορεί να ενταχθεί άψογα και αρμονικά στον χώρο σου, ανανεώνοντάς την με την ξεχωριστή αισθητική της! 

EXTRA TIP: Η Ef Deco σου δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσεις την ξύλινη τραπεζαρία Pesaro 2, επιλέγοντας την απόχρωση ξύλου που επιθυμείς, ώστε να δημιουργήσεις ένα αρμονικό αποτέλεσμα με τα ξύλινα έπιπλα του μικρού εσωτερικού χώρου σου.