go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Πράσινο είναι το χρώμα της Ανοιξης image

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Πράσινο είναι το χρώμα της Ανοιξης


Λένε πως το πράσινο είναι το χρώμα της Ανοιξης, της ανανέωσης και της Αναγέννησης γι’ αυτό και έχει τόσο δυναμική παρουσία στη φύση.

Είναι το χρώμα της αρμονίας και της καλής ενέργειας. Βοηθάει στη συγκέντρωση και στην ηρεμία. Κυριάρχησε στη διακόσμηση την δεκαετία του ‘ 70 αλλά και σήμερα ολοκληρώνει τους πιο hot συνδυασμούς των διασημότερων interior designer ανά τον κόσμο.

Μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για τοίχους, ταπετσαρίες, διακοσμητικά, πίνακες, χαλιά. Ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα προσθέτουν τα υφάσματα σε αποχρώσεις του πράσινου, τα βελούδο αλλά και τα εμπριμέ μοτίβα.Επίσης τολμηρές προτάσεις σε βαφές επίπλων σε παστέλ αποχρώσεις του πράσινου σε λάκα ή πατίνα για πιο vintage αποτέλεσμα.

Τα χρώματα που συνδυάζονται με το πράσινο είναι το μπλε και το κίτρινο (αφού από τον συνδυασμό τους παράγετε) επίσης το γκρι, το καφέ, το λευκό και το γαλάζιο.

Πολύ έντονο κοντράστ του μπλέ τοίχου με τον πράσινο καναπέ και όλα τα αντικείμενα που δένουν με το πράσινο σε πινελιές στο χώρο, δημιουργούν ένα περιβάλλον αρμονικό και ζωηρό.

Πράσινο - λευκό και φυσική απόχρωση ξύλου για ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας. Πολύ ωραίο παιχνίδι των διαφόρων αποχρώσεων του πράσινου για ένα πολύ φωτεινό και ζωηρό αποτέλεσμα!

Ιδανικό χρώμα για υπνοδωμάτιο αφού το πράσινο είναι το χρώμα της ηρεμίας και της χαλάρωσης.

Μεγάλη ποικιλία σε ταπετσαρίες τοίχου με διάφορες υφές !! Πολλές εμπνευσμένες από τη φύση και τη ζούγκλα μιας και το πράσινο χρώμα κυριαρχεί στη φύση.

Κυρίαρχες αποχρώσεις του πράσινου είναι το σμαραγδί,της μέντας ,της ζούγκλας, του πεύκου και της Άνοιξης! Σίγουρα κάποια από αυτές θα είναι ιδανική και για εσάς για να ανανεώσετε το χώρο σας.

Εκπληκτικός συνδυασμός του φυσικού, ανοιχτόχρωμου vintage τραπεζιού σαλονιού με τις μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας σε κυπαρίσσι απόχρωση βελούδου.

Και για τους μη τολμηρούς επίσης ιδιαίτερο στυλ με πινελιές χρώματος σε πολυθρόνες και διακοσμητικά!!

Στυλάτες ιδέες διακόσμησης σπιτιού και προτάσεις.