go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Halloween Διακόσμηση Σπιτιού: Πρωτότυπες Ιδέες για Αξέχαστα Parties! image

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Halloween Διακόσμηση Σπιτιού: Πρωτότυπες Ιδέες για Αξέχαστα Parties!

Έφτασε επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου! Όχι, δεν εννοούμε τα Χριστούγεννα, αλλά το Halloween, την πιο ιδιαίτερη γιορτή του Οκτωβρίου! Κολοκύθες, spooky διάθεση, ευφάνταστα parties και φυσικά, η καλύτερη αφορμή για να διακοσμήσεις το σπίτι σου με τον πιο ατμοσφαιρικό τρόπο που θα μαγέψει τους φίλους και τους αγαπημένους σου!


Για εσένα λοιπόν, που σχεδιάζεις το επερχόμενο Halloween party σου και θέλεις να δώσεις στον χώρο σου μια πρωτότυπη νότα σύμφωνα με τα τελευταία Halloween trends, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ριζικά τη διαμόρφωσή του, έχουμε συγκεντρώσει τις πιο εύκολες και μαγικές ιδέες για ένα αξέχαστο party!

Από την είσοδο του σπιτιού σου μέχρι και τους βασικούς χώρους του σαλονιού και της τραπεζαρίας, οι κολοκύθες, οι ζεστές παλέτες του πορτοκαλί, τα spooky διακοσμητικά και οι ζεστοί φωτισμοί έχουν την τιμητική τους! Ακολούθησε τις συμβουλές και τις εύκολες λύσεις μας για Halloween διακόσμηση και καλωσόρισε τους καλεσμένους σου στο πιο θεματικό party που έχεις διοργανώσει!  


DIY Halloween στεφάνια εισόδου



Το mood του party φαίνεται από την αρχή! Βάλε αμέσως τους καλεσμένους σου στο κλίμα, από τη στιγμή που θα χτυπήσουν του κουδούνι σου. Μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου Halloween στεφάνι εύκολα και γρήγορα, αρκεί να βάλεις σε εφαρμογή τη φαντασία σου! Διάλεξε μικρές ψεύτικες κολοκύθες, ώστε η τοποθέτησή τους στο στεφάνι να είναι εύκολη, διάφορα φύλλα σε χρωματισμούς του πορτοκαλί, κορδέλες σε φθινοπωρινά patterns, και μικρά ιδιαίτερα διακοσμητικά για να δημιουργήσεις το δικό σου πρωτότυπο στεφάνι. Τα συγκεκριμένα στεφανάκια εκτός από την κεντρική πόρτα του σπιτιού, μπορείς να τα κρεμάσεις με περίτεχνοι τρόπο και στον καλόγερό σου, δημιουργώντας ένα spooky δέντρο! Ανακάλυψε εδώ τον ιδανικό καλόγερο για αυτή την περίσταση:


DIY Σκαλιστές Κολοκύθες στο σαλόνι


Το σαλόνι μονοπωλεί πάντα το ενδιαφέρον του party! Άρα και η διακόσμησή του θα πρέπει να είναι ανάλογη της διάθεσης των καλεσμένων σου. Με προσοχή στις λεπτομέρειες, δημιούργησε ένα spooky ambience, τοποθετώντας σκαλιστές κολοκύθες στις γωνίες του, αλλά και ως κεντρικό center piece στο τραπεζάκι σου! Πολυμορφικό τραπεζάκι σαλονιού σε φυσικούς τόνους ξύλου μπορείς να βρεις εδώ:

Το σκάλισμα της κολοκύθας θέλει λίγο προσοχή και πολλή φαντασία. Διάλεξε τη φιγούρα που θέλεις να σκαλίσεις και ξεκίνα την πιο fun διαδικασία δημιουργίας και φυσικά διακόσμησης.  


Extra Tip:

Για να πετύχεις την πιο spooky αίσθηση, τοποθέτησε λαμπάκια μέσα στις κολοκύθες σου και απογείωσε την ατμόσφαιρα του party σου!


Ατμοσφαιρικός Στολισμός Τραπεζαρίας


Ντύσε την τραπεζαρία σου με καρό Halloween patterns και τόνους του πορτοκαλί, μαύρου και μωβ, χρησιμοποιώντας κάποιο runner ή αντίστοιχα σουπλά. Οι συγκεκριμένοι χρωματισμοί συμπληρώνουν μοναδικά το ύφος μιας ξύλινης τραπεζαρίας, όπως η συγκεκριμένη , ενώ μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Τοποθέτησε πολύχρωμα κεριά σε ψηλά κηροπήγια σε όλο το μήκος του τραπεζιού, και άφησε τους καλεσμένους σου να απολαύσουν το γεύμα τους, υπό το φως των κεριών. Σαν extra διακοσμητικά μπορείς και πάλι να χρησιμοποιήσεις μικρές κολοκύθες, κλαδιά και φύλλα!  



Πριν το γεύμα, μπορείς να τοποθετήσεις στις θέσεις των καλεσμένων σου ή πάνω στο τραπέζι μικρά συμβολικά spooky δωράκια (αυτοκόλλητα, μπρελόκ, μάσκες)!


Trick or Treat Halloween Cupcakes


Στην Ef Deco, αποστολή μας είναι να σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες και πάντα ευφάνταστες λύσεις που θα κάνουν τα parties σου αξέχαστα! Έτσι, αφήσαμε για το τέλος την πιο γλυκιά έκπληξη για τους καλεσμένους σου. Στην κονσόλα που έχεις στον διάδρομό σου, τοποθέτησε έναν δίσκο με Halloween cupcakes, τα οποία οι καλεσμένοι σου μπορούν να πάρουν μαζί τους!  


Μπορείς να διακοσμήσεις τα cupcakes σύμφωνα με τα χρώματα που επέλεξες για τη Halloween διακόσμηση του σπιτιού σου, spooky σχέδια, sprinkles ή ακόμα και βρώσιμο glitter.  


BONUS IDEAS για το πιο Αξέχαστο Halloween Party: 


  1. Το Halloween Mood ξεκινάει από το e-nvitation! Φρόντισε η πρόσκλησή σου να αποπνέει αυτό το Hocus Pocus Halloween Feel!
  2. Φτιάξε τις δικές σου λίστες με spooky τραγούδια και soundtracks από Halloween ταινίες για την απόλυτη ατμόσφαιρα!
  3. Ντύσου! Μπορεί να μην είναι ακόμα Απόκριες, αλλά είναι Halloween. Διάλεξε το θέμα της εμφάνισής σου από κάποια ταινία και προσκάλεσε τους καλεσμένους σου να κάνουν το ίδιο!


Η έμπνευση λοιπόν, υπάρχει εδώ, όπως και οι ιδέες!


Με φαντασία και κέφι, οργάνωσε το απόλυτο Halloween Party ακολουθώντας τις λύσεις και τις συμβουλές της ομάδας του Ef Deco! 


Σχετικές πηγές: