go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Κομοδίνα Ιδιαίτερα: Οι 5 Πιο Μοντέρνες Ιδέες! image

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κομοδίνα Ιδιαίτερα: Οι 5 Πιο Μοντέρνες Ιδέες!

Τα 5 πιο ιδιαίτερα κομοδίνα: ιδέες εσωτερικής διακόσμησης σπιτιού: Τα κομοδίνα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία διακοσμητικών στοιχείων, που μπορούν να προσδώσουν έναν ιδιαίτερο αέρα σε ένα χώρο, διατηρώντας παράλληλα τον απόλυτα χρηστικό χαρακτήρα τους. Αποτελούν μικρές γωνιές στιλ και αισθητικής, που άλλες φορές ακολουθούν μια περισσότερο DIY προσέγγιση και άλλες φορές δίνουν μια luxurious πινελιά στο υπνοδωμάτιο, ανάλογα με το υλικό τους. 

5 Ιδιαίτερες επιλογές για κομοδίνα που ξεχωρίζουν!  

Όταν σχεδιάζουμε την κρεβατοκάμαρά μας και επιλέγουμε την αισθητική της, συχνά αφήνουμε τα κομοδίνα για το τέλος. Αυτό συμβαίνει γιατί πραγματικά δένουν τον χώρο και δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο οπτικό αποτέλεσμα ακόμα και από την πρώτη στιγμή της τοποθέτησής τους. Όποιο και αν είναι το στιλ τους, το υλικό, το μέγεθος ακόμα και το είδος τους, τα κομοδίνα μπορούν να αποθηκεύσουν τα προσωπικά σου αντικείμενα, να διευκολύνουν τη βραδινή σου ρουτίνα και φυσικά να δημιουργήσουν το πιο stylish αποτέλεσμα δίπλα στο κρεβάτι σου.  

Αν λοιπόν, βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγής των κομοδίνων σου ή ψάχνεις τρόπους για να ανανεώσεις την κρεβατοκάμαρά σου (αισθητικά και πρακτικά) συνέχισε να διαβάζεις, καθώς έχουμε συγκεντρώσει τις πιο ιδιαίτερες επιλογές για κομοδίνα που ξεχωρίζουν και ταυτόχρονα ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σου! 

Αποθηκευτικά Κουτιά για Κομοδίνα 

Αν ψάχνεις τον απόλυτο συνδυασμό πρακτικότητας, αποθήκευσης και μοντέρνας αισθητικής, τότε τα αποθηκευτικά κουτιά αποτελούν μια ιδιαίτερη επιλογή για κομοδίνα!

Μπορείς να προμηθευτείς παραλληλόγραμμα κουτιά από ξύλο ή ύφασμα, ώστε να τα τοποθετήσεις περίτεχνα το ένα πάνω στο άλλο, ή κυκλικά διάφανα μεταλλικά κουτιά με ξύλινο καπάκι για τον χώρο δίπλα από το κρεβάτι σου.

Στα κουτιά αυτά μπορείς να αποθηκεύσεις διάφορα αντικείμενα (μαξιλάρια, σεντόνια, βιβλία) και παράλληλα να χρησιμοποιήσεις την εξωτερική επιφάνεια τους για περισσότερα καθημερινά αντικείμενα, όπως είναι τα γυαλιά ή η αγαπημένη σου κρέμα και φυσικά για την τοποθέτηση κάποιου φωτιστικού. 


Σκαμπό ή καρέκλα για κομοδίνο 

Θα μπορούσες να φανταστείς μια καρέκλα ή ένα σκαμπό σαν κομοδίνο; Εννοείται! Μια ξύλινη καρέκλα ή ένα μεταλλικό σκαμπό μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπεί σε ένα πρωτότυπο κομοδίνο και να δώσει στην κρεβατοκάμαρά σου μια μοντέρνα DIY αισθητική ή μια πιο industrial προσέγγιση. Η επιφάνεια της καρέκλας ή του σκαμπό είναι ιδανική για να εναποθέτεις τα βιβλία που θέλεις να απολαμβάνεις στο κρεβάτι, κάποιο φυτό ή κάποιο φωτιστικό. Αυτή η λύση είναι ιδιαίτερα οικονομική, καθώς μπορείς να επαναχρησιμοποιήσεις κάποια καρέκλα ή σκαμπό που βρίσκεται ήδη στην κατοχή σου. 


Extra tip: Τόλμησε να αλλάξεις το χρώμα της, ώστε να ταιριάζει τέλεια με τους χρωματισμούς του χώρου σου. 

Μίνι σκάλα/σκαλοπάτι για κομοδίνο 

Ένα μικρό ξύλινο, βοηθητικό σκαλοπάτι ή ακόμα και μια σκάλα μπορεί να γίνει το ιδανικό κομοδίνο για τον χώρο σου. Τα δύο επίπεδά του είναι ένα μοναδικό design element, αλλά και μια χρηστική πινελιά που θα σε διευκολύνουν στη διακόσμησή του και την τοποθέτηση αντικειμένων πάνω του.

Πέτυχε το πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο φυτό για το κομοδίνο σου και μερικά από τα αγαπημένα σου βιβλία για να κοσμήσουν το δεύτερο επίπεδό του! Επίλεξε κάποια ανοιχτή απόχρωση ξύλου, ώστε να δημιουργήσεις μια φρέσκια ατμόσφαιρα στον χώρο σου και συνδύασέ τη με λινά κλινοσκεπάσματα.

Τόλμησέ το, το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! 

Συρταρωτό ράφι για κομοδίνο 

Ένα συρταρωτό ράφι για κομοδίνο αποτελεί την έξυπνη λύση για εσένα που ο χώρος σου είναι περιορισμένος. Η τοποθέτηση του ραφιού στον τοίχο γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, ενώ το συρταράκι του σου προσφέρει έξτρα χώρο για να αποθηκεύσεις ή και να φυλάξεις τα αντικείμενά σου. Διάλεξε μια φυσική απόχρωση για να ένα ήρεμο οπτικό αποτέλεσμα, ή μια έντονη απόχρωση για αυτό το pop of color που λείπει από τον χώρο σου.

Στην επάνω επιφάνεια του ραφιού, μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα κεραμικά ή μεταλλικά διακοσμητικά στοιχεία (όπως μικρά βαζάκια) που εκφράζουν το προσωπικό σου γούστο, δημιουργώντας μια υπέροχη γωνιά στο υπνοδωμάτιό σου! 



Κρεμαστό Κομοδίνο 

Αφήσαμε την πιο εντυπωσιακή και πρωτότυπη επιλογή για το τέλος! Αν φαντάζεσαι τα κομοδίνα αποκλειστικά στο πάτωμα ή εντοιχισμένα, τότε άφησέ μας να σου συστήσουμε την επιλογή του ξύλινου κρεμαστού κομοδίνου. Ένα κρεμαστό ξύλινο κομοδίνο θα αναβαθμίσει το υπνοδωμάτιό σου και θα εξοικονομήσει και χώρο χάρη στον πρωτότυπο σχεδιασμό του! 

Αν θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο χώρο σου, που όμως δεν χάνει από πρακτικότητα, τότε ένα κρεμαστό κομοδίνο θα σου λύσει τα χέρια. Αν επίσης, αναζητάς μια λύση που να ανταποκρίνεται 100% πάνω στις ανάγκες του χώρου σου, τότε μπορείς να το σχεδιάσεις εξαρχής με το υλικό και το μέγεθος που εφαρμόζει άριστα στην κρεβατοκάμαρά σου.

Ολοκλήρωσε την πιο εντυπωσιακή γωνιά της κρεβατοκάμαράς σου με τα κατάλληλα διακοσμητικά και φυτά, ενώ μην παραλήψεις να συνδυάσεις την απόχρωση του ξύλου με την απόχρωση του κρεβατιού σου! 


Σχετικές σελίδες: