go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
XMAS DECOR: Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού για το σπίτι! image

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

XMAS DECOR: Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού για το σπίτι!

XMAS DECOR: Χριστουγεννιάτικες ιδέες στολισμού για το σπίτι!


It’s beginning to look a lot like Christmas και εμείς είμαστε έτοιμοι να φέρουμε τη μαγεία των γιορτών σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου! Ο εορταστικός στολισμός αποτελεί μια αγαπημένη παράδοση, αλλά και μια διαδικασία γεμάτη έμπνευση, λάμψη, ζεστασιά και φυσικά… μαγεία!

Τα πολύχρωμα φωτάκια, οι γιρλάντες, τα γιορτινά υφάσματα, τα παραμυθένια διακοσμητικά, οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες με τις προσωπικές πινελιές του καθένα, αλλά και οι μικρές cozy γωνιές, δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό, στο οποίο μπορείς να μοιραστείς γιορτινές στιγμές με οικογένεια και φίλους. Είναι άλλωστε, το βασικό συστατικό της εορταστικής διάθεσης!

Συνεχίζοντας για ακόμα μια χρονιά τη δική της παράδοση, η ομάδα του Ef Deco μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο mood και συνθέτει μια διαφορετική «λίστα» με πολλές ιδέες και προτάσεις στολισμού για κάθε γωνιά του σπιτιού, αλλά και για κάθε είδος διακόσμησης. Από minimal diy κατασκευές σε κλασικές εορταστικές συνθέσεις, αλλά και μοντέρνες επιλογές για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και την τραπεζαρία, εδώ θα τα βρεις όλα!

Εξοπλίσου με όρεξη και φαντασία και δημιούργησε μαζί μας την πιο γιορτινή ατμόσφαιρα για το σπίτι σου!

Minimal χριστουγεννιάτικο decor στην κρεβατοκάμαρα με στεφάνι από έλατο!


Για τους λάτρεις της minimal χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, αυτή η πρόταση είναι μια ιδανική επιλογή για να μεταμορφώσεις το υπνοδωμάτιό σου σε ένα «σκανδιναβικό» χριστουγεννιάτικο όνειρο! Και αυτό που χρειάζεσαι για να πετύχεις την πιο γιορτινή hygge αίσθηση είναι ένα στεφάνι φτιαγμένο από κλαδιά έλατου! 

Ποιος είπε ότι τα στεφάνια είναι μόνο για την είσοδο του σπιτιού ή την πόρτα; Αυτές τις γιορτές κάνε το twist και τοποθέτησε ένα στεφάνι πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού σου. Αν σου αρέσουν οι κατασκευές μπορείς πολύ εύκολα να το φτιάξεις! Συνδύασέ το με χρυσές λεπτομέρειες, μερικά γκι για μερικές νότες κόκκινου και ολοκλήρωσε το χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου με μερικά λαμπάκια για έξτρα λάμψη! 

Ο συνδυασμός των φυσικών υλικών του στεφανιού με το ξύλο της κρεβατοκάμαράς σου, δημιουργεί την τέλεια hygge ατμόσφαιρα για χαλάρωση και ξεκούραση κατά την περίοδο των γιορτών!

 

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από χαρτί για μια γιορτινή νότα στον τοίχο σου!

 

Θέλεις να περάσεις δημιουργικό χρόνο με την παρέα ή την οικογένεια σου και παράλληλα να δημιουργήσεις κάτι ξεχωριστό για την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου; Τότε αυτά τα χάρτινα «αστέρια» είναι για σένα! Μια εντυπωσιακή κατασκευή που θα διακοσμήσει υπέροχα τους τοίχους σου και θα δώσει μια χειροπιαστή αίσθηση στο χριστουγεννιάτικο decor σου. 

Ανάλογα με το χαρτί που θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις και το σχέδιο του «αστεριού», μπορείς να τα προσαρμόσεις ακριβώς στο ύφος της διακόσμησής σου. Απλό υπόλευκο χαρτί για μια πιο μίνιμαλ διάσταση και πολύχρωμο ή χαρτί με κάποιο print για μια πιο εντυπωσιακή και μαξιμαλιστική προσέγγιση! Τα συγκεκριμένα «αστέρια» μπορείς επίσης να τα φτιάξεις χρησιμοποιώντας κάποιο χαρτί περιτυλίγματος που σου έχει περισσέψει, ώστε η διακόσμησή σου να είναι περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον! 

Γιορτινή σύνθεση στο επίκεντρο της τραπεζαρίας σου!

 

Τα Χριστούγεννα τα τραπέζια έχουν την τιμητική τους και φυσικά δεν γίνεται να παραλείψουμε τη διακόσμησή τους! Αυτή η εντυπωσιακή σύνθεση από αλεξανδρινά και γκι στο κέντρο της τραπεζαρίας σου θα δημιουργήσει το απόλυτο γιορτινό κλίμα που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σου. Τοποθέτησέ την στο κέντρο της τραπεζαρίας σου και ολοκλήρωσε την διακόσμησή της με κεριά και μερικές μπάλες. Έτσι, θα δημιουργήσεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο σκηνικό για το τραπέζι του ρεβεγιόν! 

Οι κόκκινες αποχρώσεις της σύνθεσης μπορούν να συνδυαστούν τόσο με χρυσές όσο και με ασημένιες λεπτομέρειες, σύμφωνα πάντα με τις προτιμήσεις, αλλά και το σερβίτσιο σου! Μια κλασική διακοσμητική πινελιά που ταιριάζει υπέροχα σε κάθε χώρο, δίνοντας μια παραμυθένια αίσθηση!


Άλλη μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για τη γιορτινή διακόσμηση της τραπεζαρίας σου, είναι τα μπισκοτένια σπιτάκια ή αλλιώς gingerbread house! Διακόσμησέ τα με λευκό γλάσο, αν προτιμάς την πιο απλή και κομψή διακόσμηση στο τραπέζι σου ή με χρωματιστό γλάσο και καραμέλες αν θέλεις μια πιο πολύχρωμη αίσθηση! 

Ένα χριστουγεννιάτικο «δάσος» στο σαλόνι σου!

 

Αν θέλεις μια πιο «σύγχρονη» και μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμησή σου, τότε αυτό το χριστουγεννιάτικο δάσος είναι για σένα! Στόλισε μια γωνιά του σαλονιού σου με υπέροχα μικρά δεντράκια και δημιούργησε ένα γιορτινό δάσος! Επίλεξε δεντράκια σε διαφορετικά ύψη και χρώματα για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα και συνδύασέ τα με μεταλλικές λεπτομέρειες για περισσότερη λάμψη! Μπορείς να τα τοποθετήσεις μάλιστα σε έναν μεταλλικό δίσκο ή σε έναν δίσκο με καθρέφτη για να δώσεις μια άλλη διάσταση στην γωνία σου. Η συγκεκριμένη ιδέα διακόσμησης μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του σαλονιού ή του χώρου σου, καθώς είναι αρκετά διακριτική! Έτσι, θα έχεις τα δικά σου μικρά χριστουγεννιάτικα δασάκια! 

Αν βέβαια προτιμάς τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, τότε μπορείς να τα επιλέξεις για τη γωνιά σου ως εναλλακτική στα δεντράκια και να τα συνδυάσεις με κεράκια σε γιορτινά σχήματα! Το ίδιο μαγική η ατμόσφαιρα της γωνιάς σου, ειδικά την νύχτα! 

Γιρλάντες και χριστουγεννιάτικες κάλτσες στο τζάκι σου!

 

Τζάκι, ζεστασιά και θαλπωρή! Το πιο cozy και απολαυστικό σκηνικό των γιορτών είναι στο σαλόνι σου! Για την περιμετρική διακόσμηση στο τζάκι σου επίλεξε μια κλασική χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σε πράσινη απόχρωση και συνδύασε την με μερικά γκι ή ακόμα και λαμπάκια! Η γιρλάντα θα δημιουργήσει ένα υπέροχο πλαίσιο γύρω από τζάκι σου και θα ολοκληρώσει τέλεια την χριστουγεννιάτικη διακόσμησή σου, ειδικά αν έχει την ίδια απόχρωση με το δέντρο σου. Φυσικά, μπορείς πάντα να προσαρμόσεις την αισθητική της σύμφωνα με το γούστο σου!


Μια έξτρα πινελιά που θα δώσει μια πιο κινηματογραφική αίσθηση στη διακόσμησή σου είναι οι πλεκτές κάλτσες! Κρέμασε μια για κάθε μέλος της οικογένειας σε αποχρώσεις που ταιριάζουν με την υπόλοιπη διακόσμησή σου και γέμισέ τες με μικρά και συμβολικά δωράκια! Cozy και με μικρές εκπλήξεις! Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία των γιορτών! 

Μην ξεχνάς πως στη γιορτινή διάθεση και διακόσμηση δεν υπάρχουν κανόνες! Σημασία έχει να εκφράζεις τη την έμπνευση και τη δημιουργικότητά σου με τον τρόπο που σε κάνει να αισθάνεσαι πως κάθε μέρα στον χώρο σου είναι μια ξεχωριστή γιορτή!


Η ομάδα του Ef Deco εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές!

Γεμάτες δημιουργικότητα, έμπνευση και φως!