go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
4+1 προτάσεις επίπλων που δεν πρέπει να λείπουν από το νέο σου σπίτι! image

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

4+1 προτάσεις επίπλων που δεν πρέπει να λείπουν από το νέο σου σπίτι!

4+1 προτάσεις επίπλων που δεν πρέπει να λείπουν από το νέο σου σπίτι! 

Τελείωσες επιτέλους με τη διαδικασία εύρεσης σπιτιού και είσαι σε διαδικασία εύρεσης των επίπλων των ονείρων σου; Έχεις μετακομίσει πρόσφατα και αναζητάς τα must have items για τον νέο σου χώρο; Θέλεις απλά να ανανεώσεις το σπίτι σου και να φέρεις μια νέα νότα και αίσθηση στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και την τραπεζαρία σου; Η ομάδα του efdeco.gr είναι εδώ για να σου δώσει έμπνευση, προτάσεις και λύσεις για την επίπλωση του νέου σου σπιτιού!


Το να φτιάχνεις το σπίτι σου από την αρχή είναι μια πολύ δημιουργική, αλλά και ταυτόχρονα αγχωτική διαδικασία. Τι να πρωτοεπιλέξεις, που να επενδύσεις, πως θα συνδυάσεις την προσωπική αισθητική σου με τις ανάγκες του χώρου σου; Όλα αυτά είναι βασικά ερωτήματα, που θα καθορίσουν και τις επιλογές σου στην επίπλωση του νέου σου σπιτιού!


Πριν περάσεις στο στάδιο των τελικών επιλογών σου, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου moodboards έμπνευσης και αισθητικής, ώστε να έχεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Εκεί μπορείς να εντάξεις τα υφάσματα, τα υλικά, αλλά και τη γενικότερη διακόσμηση που θέλεις να έχει το νέο σου σπίτι. Η ομάδα μας βρίσκεται στο πλευρό σου, από το αρχικό στάδιο αναζήτησης επίπλων, καθώς μπορείς να μοιραστείς μαζί μας όλα αυτά που σου αρέσουν και σε εμπνέουν και μαζί θα βρούμε όλα αυτά που χρειάζεσαι!


Στο efdeco.gr βρίσκεις έπιπλα για κάθε σημείο του σπιτιού σου!Statement τραπεζάκια, αναπαυτικούς και πολυμορφικούς καναπέδες, ντυμένα κρεβάτια, διακοσμητικά, μοντέρνες τραπεζαρίες, αλλά και πολυθρόνες, κονσόλες και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για να ντύσεις το σπίτι σου!


Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά! Σου έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με must have έπιπλα για το νέο σου σπίτι, στα οποία έχεις τη δυνατότητα να βάλεις και τη δική σου προσωπική πινελιά, μέσω της υπηρεσίας εξατομίκευσης EF DESIGN!


Γωνιακός Καναπές Sedona – Το statement piece του σαλονιού σου!

 

Η διαμόρφωση του νέου σου σαλονιού ξεκινά από τον καναπέ! Επίλεξε έναν γωνιακό καναπέ που θα θέσει τα όρια για την υπόλοιπη επίπλωσή του. Στην επιλογή του καναπέ υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες, που καθιστούν την επιλογή του ιδανική! Ο πρώτος παράγοντας είναι το design. Διαχρονικό με μοντέρνες πινελιές, ώστε να σε συντροφεύει για πολλά χρόνια, αλλά και ποιοτικό ώστε να διακρίνεται για την αντοχή, αλλά και την προσαρμοστικότητά του! Ο δεύτερος παράγοντας είναι η άνεσή του. Και εδώ συμβάλλει η ποιότητα της κατασκευής του! Ο γωνιακός καναπές Sedona αποτελεί την επιτομή των δύο αυτών χαρακτηριστικών. Διαχρονικό design με σύγχρονες πινελιές στις ραφές του, και κορυφαία ποιότητα που εγγυάται αναπαυτικό κάθισμα! 

Είναι ένας πραγματικά εντυπωσιακός καναπές, που μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με minimal, industrial, ακόμα και boho διακόσμηση.

 

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Sedona!

 

Τραπεζάκι σαλονιού Planet – Η επιτομή του σύγχρονου design & της πρακτικότητας!


Για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πρακτικό σαλόνι, τα έπιπλα που θα επιλέξεις χρειάζεται να συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με το κορυφαίο design! Το τραπεζάκι σαλονιού, φέρνει στο επίκεντρο του χώρου σου τα κομψά και πολυτελή υλικά σε περίτεχνες συνθέσεις που εντυπωσιάζουν!

Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σύνθεση με τα τεμάχια του σετ, ή ακόμα και να τοποθετήσεις ένα από αυτά σαν βοηθητικό τραπεζάκι στον χώρο που το χρειάζεσαι! 

Για σένα που θέλεις το pop of color στον χώρο σου, μπορείς να ντύσεις την τραπεζαρία Lester με ένα runner σε ένα έντονο χρώμα ή pattern.

 

Απόκτησε εδώ το σετ τραπεζαρίας Lester και κάνε την τραπεζαρία σου το αγαπημένο σημείο του σπιτιού!



Ντυμένο Κρεβάτι Siena – Άνεση και κορυφαία ποιότητα… ύπνου!

 

Νέο σπίτι σημαίνει νέο υπνοδωμάτιο και άρα νέο κρεβάτι! Η επιλογή του κρεβατιού στο νέο σπίτι, είναι μια από τις σημαντικότερες, καθώς το υπνοδωμάτιο αποτελεί το προσωπικό μας καταφύγιο για ηρεμία και χαλάρωση. Αυτή την αίσθηση πρέπει να αποπνέει και το κρεβάτι μας!


Για το υπνοδωμάτιο και την ξεκούρασή σου, επίλεξε ένα ντυμένο κρεβάτι για πρακτικότητα, αντοχή - δε φθείρεται ούτε γρατζουνιέται -, την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα! Το ύφασμα δίνει μια πιο χαλαρή αίσθηση στην κρεβατοκάμαρα, ενώ μπορεί να γίνει ένας πραγματικός καμβάς της αισθητικής και του γούστου σου! Το ντυμένο κρεβάτι Siena είναι μια ιδανική επιλογή για το νέο σου υπνοδωμάτιο, καθώς συνδυάζει όλα τα μοντέρνα στοιχεία με τη διαχρονική αντοχή! 

Στο ντυμένο κρεβάτι Siena έχεις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης! Διάλεξε το χρώμα του υφάσματος, τη βάση του στρώματος, αλλά και το πλάτος του!

 

Απόκτησε εδώ το ντυμένο κρεβάτι Siena!

 

Επιτραπέζιο φωτιστικό από μασίφ ξύλο – Η πιο εντυπωσιακή λεπτομέρεια!

 

Όταν εξοπλίζουμε ένα νέο σπίτι, υπάρχουν μερικές πινελιές και λεπτομέρειες που μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και να ολοκληρώσουν την αίσθηση και την αισθητική του! Αυτή την ικανότητα έχει και το επιτραπέζιο φωτιστικό από μασίφ ξύλο δρυς B200! Γραμμικός σχεδιασμός με έμφαση στα σχήματα, σύγχρονη αισθητική και φυσικά… πρακτικότητα! 

Οι μεταλλικές του λεπτομέρειες προσδίδουν ακόμα πιο σύγχρονες νότες στο σαλόνι σου, ενώ το ύφασμά του είναι καθαρά δική σου επιλογή! Μπορείς λοιπόν, να το εξατομικεύσεις επιλέγοντας μέσα από μια πληθώρα αποχρώσεων, αλλά και ειδών. Για σένα που θέλεις ευκολία στην καθημερινότητά σου, η επιλογή του αλέκιαστου υφάσματος θα σου λύσει τα χέρια. Παράλληλα, μπορείς να επιλέξεις να είναι αδιάβροχο, dry clean ή easy clean, σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Φυσικά, αντίστοιχη επιλογή μπορείς να κάνεις και για τα διακοσμητικά μαξιλάρια του! Τέλος, μπορείς προσαρμόσεις τις διαστάσεις και τη φορά (αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα) του προϊόντος, ώστε να δημιουργήσεις τον καναπέ των ονείρων σου!

Το νέο τραπεζάκι σαλονιού Planet διαθέτει 4 τεμάχια που συνδυάζουν το κεραμικό υλικό με τη λάκα και το μέταλλο δημιουργώντας την απόλυτη τάση της εποχής! Η κεραμική επιφάνεια με το marble εφέ και οι επιφάνειες με λάκα σε natural αποχρώσεις προσδίδουν το σαλόνι σου μια αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας, που μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με τα υπόλοιπα έπιπλα! Το mix and match στα υλικά σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα πραγματικά λειτουργικό και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα στο σαλόνι σου!

Αν είσαι λάτρης της minimal διακόσμησης, άφησε μια από τις επιφάνειες κενή, ώστε να αναδειχθεί κομψά το υλικό της! Αν πάλι προτιμάς τη μαξιμαλιστική προσέγγιση, μπορείς να τοποθετήσεις πάνω στα τραπεζάκια διάφορα λουλούδια και coffee table βιβλία! 

Απόκτησε εδώ το τραπεζάκι σαλονιού Planet!

 

Σετ τραπεζαρίας Lester – Ξύλο με βελούδινο twist!

 

Για την τραπεζαρία του νέου σπιτιού, επένδυσε σε ένα σετ τραπεζαρίας που θα φιλοξενήσει απολαυστικές στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ξύλο ως υλικό αποτελεί μια διαχρονική επιλογή, που δεν σε περιορίζει καθόλου στους συνδυασμούς σου! Είναι μία πολύ εντυπωσιακή βάση που αναδεικνύεται μέσα από την ποιότητα και την κομψότητά της. 

Αυτή λοιπόν είναι η τραπεζαρία Lester! To τραπέζι είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο, στο οποίο μπορείς να επιλέξεις την απόχρωσή του, ενώ παράλληλα η βάση του αποτελείται από μια περίτεχνη σχεδιαστικά μεταλλική βάση, που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα. Αυτός ο συνδυασμός μετάλλου και ξύλου δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα στον χώρο σου, το οποίο όμως δεν τον «μπουκώνει».


Το σετ ολοκληρώνεται με 2 βελούδινες καρέκλες και δύο βελούδινες καρεκλοπολυθρόνες με βελούδινο ύφασμα και μεταλλικές λεπτομέρειες σε ανθρακί απόχρωση. Το βελούδο αποπνέει ζεστασιά και άνεση, ενώ έχει υποστεί επεξεργασία αδιαβροχοποίησης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στους λεκέδες. 

Με 2 μαξιλάρες στο κεφαλάρι που δένουν στο πλάι με κορδόνια έχει τη δύναμη να «γεμίσει» το χώρο και να σου χαρίσει άνεση στη στιγμή! Μοντέρνο, διαχρονικό με δυνατότητα πολλών συνδυασμών, καθώς η γκάμα αποχρώσεων και υφασμάτων της Ef Deco σου δίνει την επιλογή να δημιουργήσεις μοναδικούς συνδυασμούς! 

Μην παραλείψεις να προσθέσεις στο κρεβάτι σου αποθηκευτικό χώρο, για να οργανώσεις καλύτερα τα κλινοσκεπάσματα, ρούχα εκτός εποχής, βιβλία και ό,τι άλλο δεν χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου, αλλά θέλεις να έχεις και εύκολη πρόσβαση! 

Το επιτραπέζιο φωτιστικό B200 είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο δρυς και αποτελεί την τέλεια γεωμετρική πινελιά για το σαλόνι, τη βιβλιοθήκη ή το γραφείο σου! Διαθέτει λάμπα led για να φωτίζει τις πιο χαλαρές γωνιές σου και έχει και τηλεχειριστήριο για να τη ρυθμίζεις όπως θέλεις! Μπορείς να επιλέξεις το color combo που ταιριάζει στις ανάγκες σου και να δώσεις έξτρα χρώμα και φωτεινότητα στον χώρο σου! 

Απόκτησε εδώ το επιτραπέζιο φωτιστικό B200!

 

 

Είναι πάντα χαρά μας να εξοπλίζουμε και να ντύνουμε το νέου σου σπίτι! Είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε στην καλύτερη επιλογή!