go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Όμορφα Γραφεία Ξύλινα & Μοντέρνα στο Σπίτι: 4 Ιδέες! image

Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020

Όμορφα Γραφεία Ξύλινα & Μοντέρνα στο Σπίτι: 4 Ιδέες!

γραφεια στο σπιτι - μοντερνα ξυλινα γραφεια για σπιτι

Home Offices - Μοντέρνα Γραφεία Ξύλινα για Σπίτι από την Efdeco

Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει και δεν έχεις παρά να φτιάξεις το ιδανικό γραφείο για το σπίτι, το δικό σου home office! Καθώς μένουμε σπίτι και δουλεύουμε από το σπίτι, χρειαζόμαστε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο για να είμαστε παραγωγικοί, να μελετάμε και να χαλαρώνουμε.

Κάπου εδώ πρέπει να παραδεχτούμε πως ο χώρος μέσα στο σπίτι όπου βρίσκεται το γραφείο μας είναι συνήθως ο λιγότερο προσεγμένος, αφού προτιμάμε να ρίχνουμε το βάρος της διακόσμησης στα δωμάτια όπου υποδεχόμαστε φιλοξενούμενους. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να δημιουργήσεις έναν χώρο όπου θα νιώθεις άνετα και δημιουργικά ώστε να μπορείς να αποδόσεις κατά τη διάρκεια της δουλειάς σου.

Διάλεξε ένα γραφείο στο σαλόνι που θα αγαπήσεις

Το home office είναι στην ουσία ο νέος χώρος εργασίας σου τον οποίο θα αξιοποιήσεις για πολύ καιρό, οπότε επένδυσε σε μια αγορά που θα σε ικανοποιεί απόλυτα τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Μπορείς να βρείς εξαιρετικά μοντέρνα γραφεία από μασίφ ξύλο αλλά και γραφεία από φυσικό ξύλο για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο αισθητικά αποτέλεσμα που θα το χαρείς για πολλά χρόνια.

Βάλε χρώμα

ιδεες για γραφειο εργασιας μεσα στο σπιτι σου

Τα χρώματα έχουν μεγάλη επίδραση στην ψυχολογία σου και ήρθε η ώρα να τα αξιοποιήσεις. Βάψε τον τοίχο -ολόκληρο ή μέρος αυτού- πίσω από το γραφείο σου στο αγαπημένο σου χρώμα ή εναλλακτικά τοποθέτησε μια ταπετσαρία για να αποφύγεις την φασαρία του βαψίματος.

Αν πάλι δεν ξέρεις τι χρώμα να βάλεις, εμείς σου προτείνουμε αποχρώσεις του μπλε, πράσινο ή και μωβ καθώς δημιουργούν μια ήρεμη ατμόσφαιρα ιδανική για εργασία. Επίσης, αν έχεις τη δυνατότητα, τοποθέτησε το γραφείο σου κοντά σε κάποιο άνοιγμα ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις τη θέα άλλα και να μπαίνει φυσικό φως.

Κάνε οικονομία χώρου

ομορφα γραφεια για εργασια απο το σπιτι

Συνήθως στα περισσότερα διαμερίσματα ο χώρος του γραφείου είναι περιορισμένος αν όχι κι ανύπαρκτος. Ωστόσο, με το σωστό σχεδιασμό του διαθέσιμου χώρου θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα.

Αρχικά χρησιμοποίησε το ύψος του δωματίου για να δημιουργήσεις χώρο στον τοίχο και να αποφύγεις τις στοίβες με σημειώσεις και βιβλία πάνω στο γραφείο σου. Εκμεταλλεύσου κάθε επιφάνεια στον τοίχο πάνω από το γραφείο για να τοποθετήσεις ράφια και ραφιέρες και να αφήσεις πολύτιμο ελεύθερο χώρο στο πάτωμα.Επιπλέον, μπορείς να κρεμάσεις κάποιον πίνακα σημειώσεων. Γενικά, όσο καλύτερη οργάνωση έχει το γραφείο τόσο πιο τακτοποιημένο διατηρείται, πράγμα που βοηθάει τη διάθεση και την παραγωγικότητα σου.

Επένδυσε σε μια καλή καρέκλα 

μοντερνα διακοσμηση με γραφεια για δουλεια απο το σπιτι

Όπως στο γραφείο στην εταιρία, έτσι και στο σπίτι θα εργάζεσαι για πολλές ώρες καθημερινά.

Επένδυσε σε μια ανατομική καρέκλα γραφείου γιατί εκεί το σώμα σου κάθεται, ξεκουράζεται, κινείται και εργάζεται! Σίγουρα γνωρίζεις πως η ποιότητα και η άνεση της καρέκλας επηρεάζει άμεσα την υγεία της σπονδυλικής σου στήλης, του αυχένα και της μέσης.

Γι’αυτό λοιπόν, μπορεί να διαμόρφωσες ένα σουπερ cosy χώρο γραφείου που σε εμπνέει, αλλά μην αμελήσεις να επενδύσεις στο σημαντικότερο κομμάτι που είναι η καρέκλα ή η πολυθρόνα.

φτιαξε το ιδανικο γραφειο στο σπιτι σου

Δοκίμασε τα παραπάνω και δημιούργησε μια όμορφη γωνιά για να δουλεύεις με όρεξη και χαρά αλλά και να χαλαρώνεις δημιουργικά. Πολλές οι λύσεις και οι επιλογές, αρκεί να προσέξεις τα βασικά και έπειτα να βάλεις τη φαντασία σου για να δημιουργήσεις το ιδανικό γραφείο εργασίας στο σπίτι σου, το δικό σου homeoffice!