go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Coffee Table Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού Ιδέες image

Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022

Coffee Table Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού Ιδέες

Το τραπεζάκι σαλονιού ή αλλιώς coffee table δίνει την τέλεια βάση για να προσθέσεις στο σαλόνι σου διακοσμητικές λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν το προσωπικό σου γούστο, αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. 

Coffee Table: Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού 

Το τραπεζάκι σαλονιού ή αλλιώς coffee table δίνει την τέλεια βάση για να προσθέσεις στο σαλόνι σου διακοσμητικές λεπτομέρειες, που αναδεικνύουν το προσωπικό σου γούστο, αλλά και τα ενδιαφέροντά σου.

Ως ένα από τα κεντρικά έπιπλα του σαλονιού καθημερινής χρήσης, αλλά και το κέντρο υπέροχων στιγμών με φίλους και οικογένεια, το coffee table μπορεί να δέσει όλη τη διακόσμηση του σαλονιού, να την ανανεώσει και ταυτόχρονα να την αναβαθμίσει! Μπορείς να τοποθετήσεις πάνω του διάφορα αντικείμενα, ωστόσο πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία και τον συνδυασμό των αντικειμένων για να αποφύγεις την αίσθηση της ακαταστασίας και της υπερβολής.

Πάρε ιδέες και έμπνευση ακολουθώντας τις διακοσμητικές προτάσεις μας και δημιούργησε το πιο stylish coffee table στο σαλόνι σου! 

Σύνθεση με βάζα για το τραπεζάκι σαλονιού! 

Τα βάζα, που σίγουρα έχουμε όλοι σπίτι μας, αποτελούν μια εύκολη και stylish λύση για τη διακόσμηση του coffee table. Μπορείς να συνδυάσεις βάζα σε διαφορετικά μεγέθη, υλικά και υφές, με ή χωρίς λουλούδια και να τα τοποθετήσεις στο κέντρο του τραπεζιού για να δημιουργήσεις τη δική σου μοναδική σύνθεση. 

Μπορείς να επιλέξεις κεραμικά ή γυάλινα βάζα και φυσικά να τα συνδυάσεις με το υλικό του τραπεζιού σου. Τα βάζα αποτελούν την ιδανική λύση και για τους λάτρεις του minimal design, καθώς η λιτότητά τους αρκεί για να δημιουργήσει ένα καθαρό και stylish αποτέλεσμα. 

Αν το τραπεζάκι που έχεις επιλέξει για το σαλόνι σου είναι μαρμάρινο ή γυάλινο (μπορείς να βρεις εδώ ) τότε φρόντισε τα βάζα σου να συνδυάζονται με τα νερά του μαρμάρου για ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα ή να είναι αντίθετα ώστε να ξεχωρίζουν. 


Διακόσμηση με Coffee Table βιβλία! 


Τα βιβλία για το coffee table του σαλονιού σου, ειδικά τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστούν στις πιο stylish επιλογές για τη διακόσμηση του σαλονιού. Μπορείς να επιλέξεις το θέμα που σε ενδιαφέρει, μόδα, design, φαγητό, διακόσμηση, και να επιλέξεις την έκδοση που ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου γούστο! 

Τα coffee table books αποτελούν μια υπέροχη λύση διακόσμησης για να εντάξεις στο σαλόνι σου ένα κομμάτι από τα ενδιαφέροντά σου, αλλά και για να ξεκινήσεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τους επισκέπτες σου. 

Τα coffee table books συνδυάζονται με διάφορα αντικείμενα και δεν σε περιορίζουν καθόλου ως προς τα items, που θέλεις να τοποθετήσεις στο τραπέζι του σαλονιού σου. Μπορείς να τα συνδυάσεις με βάζα, κηροπήγια, φυτά και ό,τι άλλο είναι του γούστου σου! 

EXTRA TIP: Τα βιβλία για το τραπεζάκι σαλονιού σου μπορούν να έχουν όλα το ίδιο χρώμα για να δημιουργήσεις ένα απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ αν είσαι φαν των χρωματιστών πινελιών μπορείς να επιλέξεις πολύχρωμα βιβλία που θα δώσουν αυτό το pop of color! 

Διακόσμηση τραπεζιού με φυτά! 

Τα φυτά είναι key items για τη διακόσμηση του τραπεζιού στο σαλόνι σου. Μπορείς να επιλέξεις πολλά μικρά φυτά, όπως είναι τα κακτάκια ή τα παχύφυτα, να τα τοποθετήσεις σε κασπό της αρεσκείας σου και να δώσεις μια φρέσκια νότα στο τραπέζι σου. Τα κασπό των φυτών σου, μπορείς να τα αλλάζεις ανάλογα με την εποχή. Καθώς τώρα διανύουμε το καλοκαίρι, μπορείς να επιλέξεις κάποιο ψάθινο ή υφασμάτινο κασπό για να φέρεις στο σαλόνι σου έναν καλοκαιρινό αέρα. 

Τα φυτά συνδυάζονται τέλεια με τα βιβλία και με άλλα μικρά και μεγάλα δοχεία/βάζα. Μπορείς να παίξεις με τους συνδυασμούς και να τους αλλάζεις για να ανανεώνεις τη διάθεση, αλλά και τη διακόσμηση του σαλονιού σου! 

Όποιο και αν είναι το στιλ ή το design που έχεις επιλέξει για τον χώρο σου, σίγουρα μπορείς να βρεις το φυτό που θα δέσει με το σαλόνι και τις ανάγκες του! 

EXTRA TIP: Για ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου terrarium, που θα αποτελέσει μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στο τραπέζι του σαλονιού σου! 

Διακόσμηση coffee table με κεριά! 

Τα κεριά αποτελούν αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο για όλο το χρόνο. Προσφέρουν την πιο χαλαρωτική ατμόσφαιρα, υπέροχες μυρωδιές και φυσικά ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές. Τα κεριά που θα επιλέξεις για το τραπεζάκι του σαλονιού σου μπορούν να έχουν διάφορα σχήματα, σχέδια και χρώματα, άλλωστε η γκάμα τους είναι ανεξάντλητη. 

Τόλμησε να συνδυάσεις διάφορα κεριά μεταξύ τους για ένα πιο ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα και να παίξεις με γεωμετρικά σχέδια, κηροπήγια και εντυπωσιακά patterns στα δοχεία τους. Μπορείς να τα τοποθετήσεις και σε ένα δίσκο για extra décor! 

Αν σου αρέσουν τα ρεσώ, τότε επέλεξε διάφορα από αυτά και τοποθέτησέ τα σε μικρές συνθέσεις στο τραπέζι σου. Αν πάλι θέλεις ένα κεντρικό piece, διάλεξε ένα μεγάλο κερί με εντυπωσιακό χρώμα και πολλαπλά φυτιλάκια, για να δώσεις στον χώρο σου το πιο ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα! 

Διακόσμηση τραπεζιού με δίσκο και καλοκαιρινή διάθεση! 

Καθώς διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, ήρθε η στιγμή να ντύσουμε τον χώρο μας με την ανάλογη διάθεση. Μια πρωτότυπη πρόταση για την καλοκαιρινή διακόσμηση του coffee table στο σαλόνι αποτελούν τα κοχύλια. Αν έχεις μαζέψει διάφορα κοχύλια από τις διακοπές σου, ήρθε η στιγμή να τα αξιοποιήσεις ως διακοσμητικό στοιχείο για το τραπεζάκι σου, εναλλακτικά βέβαια μπορείς να τα προμηθευτείς και από το εμπόριο. Βάλε τα κοχύλια σου σε έναν ιδιαίτερο δίσκο και τοποθέτησέ τα στο κέντρο του τραπεζιού σου!

Ο δίσκος είναι μια πολύ ευέλικτη πρόταση για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Πάνω του μπορείς να τοποθετήσεις τα αγαπημένα σου διακοσμητικά αντικείμενα (κεριά, βάζα, φυτά, δοχεία) και να δημιουργήσεις ένα πολύ προσωπικό αποτέλεσμα σύμφωνα με το γούστο σου! 

Διάλεξε τα αντικείμενά σου και με φαντασία διακόσμησε το τραπεζάκι του σαλονιού σου! 


Τα πιο Δημοφιλή Τραπεζάκια Σαλονιού: