go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Μοντέρνα: Εσωτερική Διακόσμηση Σπιτιού Ιδέες image

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Μοντέρνα: Εσωτερική Διακόσμηση Σπιτιού Ιδέες

Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων Μοντέρνα - Iδέες για εσωτερική διακόσμηση σπιτιού: Πως να διακοσμήσω το σπίτι μου φέτος; Η αλλαγή του χρόνου πάντα μας γεμίζει με έμπνευση, αλλά και όρεξη για ανανέωση. Η διάθεση αυτή αποτυπώνεται και στον χώρο στον οποίο ζούμε και περνάμε χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το σπίτι μας άλλωστε, είναι μια προέκταση του προσωπικού μας γούστου, αλλά και μέσο για την έκφραση της αισθητικής μας.

Εσωτερική Διακόσμηση Σπιτιού: Ιδέες για Μοντέρνα Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων 

Κάθε χρόνο, υπάρχουν οι τάσεις που καθορίζουν τις αισθητικές γραμμές που κυριαρχούν στους εσωτερικούς χώρους. Όλες αυτές οι τάσεις, έρχονται να πρωταγωνιστήσουν στο σπίτι μας, πάντα όμως υπό το πρίσμα του προσωπικού μας γούστου και φυσικά σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του χώρου.

Για ακόμα μια χρονιά, η άνεση, η λειτουργικότητα και η ποιότητα είναι λέξεις κλειδιά στη διακόσμηση και την επίπλωση. Οι κατασκευαστικές τεχνικές που σέβονται το περιβάλλον και η επαναχρησιμοποίηση επίπλων, παραμένουν top trends για μια μοντέρνα διακόσμηση. 


Η ομάδα του Ef Deco έχει συγκεντρώσει τις τάσεις της χρονιάς, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο φωτογραφικό moodboard έμπνευσης για αναδιαμόρφωση και διακόσμηση μοντέρνων εσωτερικών χώρων. Οι ειδικοί μας μοιράζονται μαζί σας συμβουλές για σύγχρονο interior design, ιδέες για να ανανεώσετε τον χώρο σας με χαμηλό κόστος και must – have κομμάτια της σεζόν!

Ιδέες Εσωτερικής Διακόσμησης Εμπνευσμένες από τη Φύση! 

Τα φυτά έχουν κάνει comeback και γίνονται πρωταγωνιστές σε κάθε τους έκφανση. Δίνουν ενέργεια, ζωντάνια και χρώμα σε κάθε γωνία του χώρου σας. Είτε είναι μικρά, όπως οι κάκτοι, που διακοσμούν ράφια και γραφεία, είτε μεγαλύτερου μεγέθους, όπως η μονστέρα, μπορούν να προσδώσουν έναν αέρα ανανέωσης, αλλά και χαράς στο σπίτι σου. Φτιάξτε τους δικούς σας συνδυασμούς ή συνθέσεις, σύμφωνα με το μέγεθος του χώρου σας, διαλέξτε πήλινα ή ψάθινα κασπό και δώστε στο σπίτι σας extra πόντους στιλ! Αφιερώστε τους χώρο και χρόνο και θα νιώσετε πιο κοντά στη φύση με όλα τα θετικά που συνεπάγεται η ασχολία μαζί τους. 


Μοντέρνος Εσωτερικός Σχεδιασμός με Καμπυλότητα! 

Οι καμπύλες και η στρογγυλάδα στα έπιπλα εσωτερικών χώρων είναι μια από τις μεγάλες τάσεις του 2022 για μοντέρνο interior design. Αν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο σύγχρονο αποτέλεσμα, εισάγετε στον χώρο σας καμπύλες γραμμές, αποφεύγοντας τις αυστηρές γωνίες και την έντονη γεωμετρία. Στις σημαντικότερες προτάσεις για διακόσμηση εσωτερικών χώρων συναντάμε καμπυλόγραμμους καναπέδες, τραπεζάκια, ακόμα και φωτιστικά δαπέδου και όχι μόνο! 

Τοποθετώντας ένα στρόγγυλο τραπεζάκι στην καρδιά του σαλονιού σας, ενσωματώνετε εύκολα και γρήγορα το συγκεκριμένο trend στον χώρο σας. Το τραπεζάκι Oro συνδυάζει τον μεταλλικό rose gold σκελετό με μαρμάρινη επιφάνεια, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Οι καμπύλες αποπνέουν μια χαλαρή και άνετη αίσθηση στο χώρο και δίνουν μια πολύ φρέσκια νότα μοντέρνας επίπλωσης. 


Συμβουλές για διακόσμηση με μοντέρνες χρωματικές παλέτες! 

Τα χρώματα είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας στη διακόσμηση του χώρου. Οι παλέτες και η χρωματολογία μπορούν να αναδείξουν τα καλύτερα στοιχεία και χαρακτηριστικά του χώρου σας και άλλες φορές να τα κρύψουν. Τα χρώματα της σεζόν επικεντρώνονται στο φως, στην ηρεμία και την αίσθηση του open air, αλλά και στις αντιθέσεις. Μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με χρώματα που κυμαίνονται στη nude παλέτα και τις φυσικές αποχρώσεις και να επιτύχετε το μοντέρνο γήινο αποτέλεσμα της ηρεμίας και της χαλάρωσης. 


Φέτος, επίσης κυριαρχεί και η πινελιά του χρώματος σε μικρές γωνιές που προσδίδει έναν πολυδιάστατο χαρακτήρα στον χώρο. Επιλέξτε ένα έπιπλο σε μια «πλούσια» απόχρωση του μπλε, του πράσινου, του πορτοκαλί ακόμα σε βελούδινη υφή. Μια πολυθρόνα σε έντονο χρώμα ή ακόμα και καρέκλες τραπεζαρίας σε αντίστοιχους χρωματισμούς θα δώσουν στον χώρο σας το trendy pop of color!

Η καρέκλα τραπεζαρίας Power με μεταλλική χρυσή βάση, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ανάπαυση και στιλ! 

Μοντέρνος Μινιμαλισμός διακόσμηση με διαφορετικές υφές!

Η μινιμαλιστική προσέγγιση στη μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού και την επίπλωση τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το status του διαχρονικού σε παγκόσμια κλίμακα. Η λειτουργικότητα έρχεται και πάλι στο επίκεντρο, μαζί με την ελευθερία του χώρου, τη διακριτική εναλλαγή των υφών και το συνδυασμό trendy και διαχρονικού σχεδιασμού. Καθαρές και λιτές γραμμές, που αναδεικνύουν τον σπίτι σας, χωρίς να τον πνίγουν με άσκοπα διακοσμητικά χωρίς καμία λειτουργικότητα. Αντιμετωπίστε το κάθε κομμάτι επίπλωσης και διακόσμησης ως πρωταγωνιστικό και οριοθετήστε το χώρο γύρω του προσεκτικά. 

Ο μινιμαλισμός φέτος, χαρακτηρίζεται από τις διαφορετικές υφές που μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά σε ένα χώρο, δημιουργώντας ένα καθαρό, αλλά καθόλου βαρετό, οπτικό αποτέλεσμα. Συνδυάστε το ξύλο με το μάρμαρο, το γυαλί ή τη διαφάνεια με μεταλλικά στοιχεία και δώστε στον χώρο σας μια μοντέρνα πινελιά. Η πέτρα, το τσιμέντο και ο πηλός, ειδικά σε μικρά διακοσμητικά προσφέρουν την πιο σύγχρονη αίσθηση διακόσμησης, ακόμα και με λίγα χρήματα. 



Εμπνευστείτε από τις νέες τάσεις, περιηγηθείτε στο site του Ef Deco και βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να ανανεώσετε το σπίτι σας, σύμφωνα με τα νέα trends και τάσεις. Ακολουθήστε το προσωπικό σας γούστο και εντάξτε σε αυτό key pieces που μπορούν να κάνουν τον χώρο σας, όπως τον έχετε φανταστεί! Σύγχρονο, μοντέρνο και διαχρονικό! 


Σχετικά άρθρα - σελίδες: