go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τραπεζαρία Σαλονιού Μοντέρνα με Καρέκλες image

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Τραπεζαρία Σαλονιού Μοντέρνα με Καρέκλες

Είσαι σε διαδικασία που αναζητάς μια μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού, που έχει όμως όλα τα χαρακτηριστικά για να πρωταγωνιστήσει διαχρονικά στον χώρο σου; Σου αρέσει να συγκεντρώνεις στο σπίτι σου οικογένεια και φίλους για απολαυστικά τραπέζια και party; Έχεις ολοκληρώσει το σαλόνι σου και ψάχνεις αυτό που θα ολοκληρώσει τη μοντέρνα διαρρύθμισή του; Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! 

Μοντέρνες Τραπεζαρίες Σαλονιού & Καρέκλες Best Sellers

Γιατί το efdeco.gr έχει παράδοση… στις μοντέρνες τραπεζαρίες σαλονιού που συνδυάζουν το σύγχρονο design με την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα. Εδώ θα βρεις μια τεράστια ποικιλία σε μοντέρνες τραπεζαρίες σαλονιού που έχουν μια ξεχωριστή θέση στις καθημερινές, αλλά και πιο ιδιαίτερες στιγμές σου, γίνονται κομμάτι των αναμνήσεών σου, και χάρη στην ποιότητά τους σε συντροφεύουν για πολλά χρόνια.

Η ομάδα μας λοιπόν, έχει συγκεντρώσει τις best sellers τραπεζαρίες που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σου με τη μοντέρνα τους αισθητική και την κορυφαίου τους ποιότητα. Η συλλογή μας περιλαμβάνει μοντέρνες τραπεζαρίες που καλύπτουν κάθε «χωροταξική» ανάγκη σου και ανταποκρίνονται απόλυτα στις τάσεις του σύγχρονου living. Και φυσικά, σου έχουμε προτάσεις και για υπέροχες καρέκλες τραπεζαρίας για ένα απόλυτα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα! 

Στρόγγυλη τραπεζαρία σαλονιού Peru – ιδανική και για μικρούς χώρους!  

Μια απόλυτα μοντέρνα πρόταση για την τραπεζαρία στο σαλόνι σου, η στρόγγυλη τραπεζαρία Peru efαρμόζει τέλεια σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Αν λοιπόν, το σαλόνι σου είναι μικρό ή έχεις κρατήσει μια σχετικά μικρή γωνιά στον χώρο σου και θέλεις να την εκμεταλλευτείς, επίλεξε αυτή τη στρόγγυλη τραπεζαρία που συνδυάζει με εντυπωσιακό τρόπο το φυσικό ξύλο και το μέταλλο. Το χρώμα του ξύλου είναι στο φυσικό του δρυς και το μέταλλο ανθρακί. Αυτός ο συνδυασμός την καθιστά και ιδιαίτερα προσαρμοστική, καθώς χάρη στη διχρωμία της ταιριάζει τόσο σε minimal όσο και σε πιο μαξιμαλιστικά σαλόνια. 

Η προσαρμοστικότητά της Peru δεν σταματά όμως εδώ! Μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του ξύλου μέσα από τις πιο μοντέρνες αποχρώσεις, αλλά και να προσθέσεις προέκταση, ώστε να ανοίγει και να σε διευκολύνει όταν φιλοξενείς περισσότερο κόσμο! 

Απόκτησε τη στρόγγυλη τραπεζαρία σαλονιού Peru εδώ!

Κεραμική τραπεζαρία σαλονιού Eterno – για τους λάτρεις του μινιμαλισμού! 

Λιτές, καθαρές και μοντέρνες γραμμές και στην τραπεζαρία του σαλονιού σου, επιλέγοντας την Eterno. Η κεραμική της επιφάνεια, ιταλικής προέλευσης, σε μαύρο χρώμα με χρυσές ανταύγειες είναι πραγματικά εντυπωσιακή και προσδίδει μια αίσθηση μοντέρνας πολυτέλειας στον χώρο σου. 


Ειδικότερα, αν η διαρρύθμιση του σαλονιού σου είναι μίνιμαλ και σε τόνους του λευκού ή του μαύρου, η Eterno θα γίνει το στολίδι του χώρου σου. Το περιμετρικό της πλαίσιο, όπως και τα πόδια της είναι από αλουμίνιο σε μαύρο χρώμα, καθιστώντας την ιδιαίτερα ανθεκτική στο χρόνο και τις γρατζουνιές.  

Ανακάλυψε εδώ την μοντέρνα & minimal τραπεζαρία σαλονιού Eterno!

Μοντέρνα τραπεζαρία σαλονιού Pesaro 2 – για τους λάτρεις του φυσικού ξύλου! 

Το φυσικό ξύλο αποτελεί πάντα μια μοντέρνα επιλογή για την τραπεζαρία του σαλονιού σου. Η υφή, αλλά και η απόχρωσή του, αποπνέουν ένα σύγχρονο feel που δίνει έξτρα νότες μοντέρνου design στον χώρο σου. Με έντονη γεωμετρία, αλλά και αυτή την εντυπωσιακή διχρωμία, η τραπεζαρία σαλονιού Pesaro 2 είναι μια πρόταση επιβλητική με ιδιαίτερα εντυπωσιακή βάση που γοητεύει και παρασύρει τα βλέμματα. 

Κατασκευασμένη από φυσικό καπλαμά δρυ και διχρωμία λάκας στη βάση του τραπεζιού, η συγκεκριμένη τραπεζαρία έχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης, ώστε να δημιουργήσεις πραγματικά ένα κομμάτι εντελώς στα μέτρα και στο γούστο σου! 

Να θυμάσαι πως όταν επιλέγεις έπιπλα με διχρωμία, τότε μπορείς πολύ εύκολα να δώσεις μια άλλη διάσταση στο σαλόνι σου, με ιδιαίτερο βάθος, αλλά και αισθητική. Επίσης, οι διχρωμίες σε βοηθούν και στους συνδυασμούς σου, καθώς μπορείς να παίξεις με διάφορες αποχρώσεις, αλλά και υφές!

Απόκτησε εδώ τη μοντέρνα τραπεζαρία Pesaro 2 φυσικού ξύλου!

Τραπεζαρία σαλονιού ροτόντα Brazil για μοντέρνα κομψότητα! 

Η συγκεκριμένη τραπεζαρία εξισορροπεί την επιβλητικότητα της γεωμετρίας με τη μοντέρνα κομψότητα, και γι’ αυτό άλλωστε είναι και best seller! H τραπεζαρία Brazil με το στρογγυλό καπάκι σε συνάρτηση με το γεωμετρικό σχήμα των ποδιών αποτελεί μια μοντέρνα και ισορροπημένη πρόταση για αυτούς που επιζητούν κομψότητα στο χώρο τους. Αυτή η μοντέρνα ισορροπία της είναι που την καθιστά ένα key piece για τον χώρο, αλλά και τη φιλοξενία των καλεσμένων σου. Ταιριάζει τέλεια σε μικρά και μεγάλα σαλόνια και σίγουρα μπορεί να συνδυαστεί με το ύφος και την αισθητική του χώρου σου! 

Είναι κατασκευασμένη από επένδυση φυσικού ξύλου δρυ στη φυσική του απόχρωση, ενώ βέβαια και εδώ έχεις την ευχέρεια να εξατομικεύσεις το χρώμα της!

Είναι μια επιλογή που αναμφισβήτητα θα σε συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Ανακάλυψε εδώ την μοντέρνα κομψότητα της Brazil!

Κεραμική τραπεζαρία σαλονιού Moderno για τους λάτρεις των metallics! 

Η απόλυτα μοντέρνα πρόταση στις τραπεζαρίες σαλονιού έχει το όνομα, έχει και τη χάρη! Η τραπεζαρία Moderno διαθέτει μεταλλική βάση σε σαμπανί απόχρωση και κεραμική επιφάνεια ιταλικής προέλευσης με υπέροχα νερά σε τόνους του γκρι και του καφέ. Ένα εντυπωσιακό συνονθύλευμα υφών και αποχρώσεων που προσφέρει στον χώρο σου την πιο μοντέρνα αισθητική με τους πιο σύγχρονους όρους! 

Και ξέρεις τι ταιριάζει υπέροχα με την τραπεζαρία Moderno; Οι καρέκλες τραπεζαρίας Uranio! Με μοντέρνο design, διχρωμία, αλλά και διαφορετική υφή στην πλάτη, το πολυθρονάκι αυτό ολοκληρώνει μοναδικά τον χώρο της τραπεζαρίας στο σαλόνι σου, ενώ παράλληλα προσφέρει την απόλυτη άνεση! Το χρώμα του υφάσματος στην μπροστινή του όψη είναι γκρι ανοιχτό, ενώ πίσω στην πλάτη καφέ.

Ο συνδυασμός αυτός κάνει ένα εντυπωσιακό compliment στην σαμπανιζέ επιφάνεια της τραπεζαρίας, αλλά και στα μεταλλικά της πόδια. Τόσο οι αποχρώσεις, όσο και το design της καρέκλας έχουν ένα μοντέρνο feel με ένα διαχρονικό twist, που τις καθιστά ένα μοναδικό κομμάτι που βρίσκει τη θέση σε κάθε χώρο!

Απόκτησε εδώ τις καρέκλες τραπεζαρίας Uranio!

Καρέκλα τραπεζαρίας Fresh Rose brown για αναπαυτικό κάθισμα και μοντέρνο design!

Αν ψάχνεις το key item που θα ολοκληρώσει την τραπεζαρία σαλονιού σου, τότε οι καρέκλες Fresh Rose brown είναι η απόλυτη επιλογή. Κατασκευασμένες από μασίφ ξύλο οξιάς και επενδεδυμένες με ύφασμα αδιάβροχο, συνδυάζουν το απόλυτα αναπαυτικό κάθισμα με το μοντέρνο design και τη διαχρονική απόχρωσή τους. 

Χάρη στην ανθεκτικότητα της κατασκευής, αλλά και του υφάσματός τους μπορείς να τις χρησιμοποιείς καθημερινά και όχι μόνο στις ιδιαίτερες περιστάσεις και γιορτές. Άλλωστε, αυτό είναι και το νόημα του σύγχρονου design. Καθημερινή χρήση με μοντέρνες γραμμές. 

Και αν το rose brown δεν είναι η απόχρωση που σε εκφράζει, τότε η cappuccino σίγουρα θα σε ξετρελάνει!

Ανακάλυψε εδώ τη μοντέρνα και αναπαυτική καρέκλα τραπεζαρίας Fresh!

Μοντέρνα καρέκλα τραπεζαρίας Kalm με εντυπωσιακές ραφές! 

Αν είσαι λάτρης των λεπτομερειών που κάνουν τη διαφορά, τότε για την τραπεζαρία σαλονιού επίλεξε τη μοντέρνα καρέκλα Kalm και δημιούργησε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αποτέλεσμα! Με εντυπωσιακές ραφές στην πλάτη της, που δημιουργούν ένα ξεχωριστό και μοντέρνο pattern, η καρέκλα τραπεζαρίας Kalm ενδείκνυται για το αναπαυτικό της κάθισμα, αλλά και την ανθεκτικότητά της, καθώς το ύφασμά της είναι αδιάβροχο! 

Το ύφασμά της είναι γκρι και το χρώμα του ξύλου της είναι καρυδί – ένας μοντέρνος συνδυασμός που ταιριάζει σε κάθε χώρο!

Απόκτησε εδώ την καρέκλα τραπεζαρίας Kalm!