go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Έξυπνο Τραπέζι Κουζίνας: Έξυπνη Τραπεζαρία που Ανοίγει image

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Έξυπνο Τραπέζι Κουζίνας: Έξυπνη Τραπεζαρία που Ανοίγει

Έξυπνο Tραπέζι κουζίνας - Έξυπνη Τραπεζαρία Ef Deco: Αν σου αρέσει να αντιμετωπίζεις ακόμα και τα καθημερινά γεύματα σαν τελετουργία, ή σου αρέσει να υποδέχεσαι συχνά τα αγαπημένα σου πρόσωπα για φαγητό, τότε η επιλογή μιας πολυμορφικής τραπεζαρίας ή τραπεζιού κουζίνας αποτελεί την έξυπνη λύση! 

 Η επιλογή ενός τέτοιου επίπλου συχνά καθορίζεται από το στιλ, ο σχεδιασμός του όμως είναι αυτός που τον καθιστά πραγματικά εύχρηστο για την καθημερινότητα, αλλά και για τις ιδιαίτερες περιστάσεις. Ακόμα και σε μικρούς ή περιορισμένους χώρους, μια “έξυπνη” τραπεζαρία ή τραπέζι κουζίνας θα καταφέρει να φιλοξενήσει πολλούς καλεσμένους και ακόμα περισσότερες χαρούμενες στιγμές. 

 Για να απολαμβάνεις το δείπνο σου όπως το έχεις ονειρευτεί, η επένδυση σε μια τραπεζαρία Ef Deco κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής θα σου λύσει τα χέρια. Μοντέρνες, κλασικές και έξυπνες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε χώρου, αλλά και κάθε γούστου! 


Τι κάνει όμως μια τραπεζαρία ή ένα τραπέζι κουζίνας μια έξυπνη επιλογή; 

 Οι δυνατότητες προέκτασής του και η πολυμορφικότητά του φυσικά, καθώς θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση, αλλά και την άνεσή του. Άλλωστε, σε ποιον δεν αρέσει να κάθεται με τις ώρες σε μεγάλα τραπέζια, απολαμβάνοντας τόσο το φαγητό όσο και την παρέα; 


Ας γνωρίσουμε λοιπόν, το top 5 με τις έξυπνες τραπεζαρίες/τραπέζια κουζίνας για τέλεια φιλοξενία στο δείπνο, αλλά και το καθημερινό γεύμα! 


1.  Τραπέζι με κεντρική προέκταση Melody με γυαλί και ξύλο

Το μοντέρνο ύφος της τραπεζαρίας Melody και ο συνδυασμός γυαλιού, ξύλου και μεταλλικών λεπτομερειών δίνουν μια στιλάτη νότα στον χώρο σου. Το καπάκι του τραπεζιού είναι από διάφανο, securit κρύσταλλο συνδυάζοντας την αίσθηση της πολυτέλειας, αλλά και της ανθεκτικότητας. 





Η κεντρική προέκταση των 40 εκ. προσφέρει τη δυνατότητα για άνοιγμα και το κάθισμα περισσότερων καλεσμένων. Τα πόδια της τραπεζαρίας είναι από φυσικό ξύλο δρυς σε wenge χρώμα, δίνοντας μια βαθύτερη διάσταση στο σχεδιασμό της. Για εσένα που αναζητάς μια έξυπνη τραπεζαρία που καταφέρνει να συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο με το διαχρονικό, η Melody είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα και αξιόπιστη επιλογή! 


Ανακάλυψέ την τραπεζαρία Melody με προέκταση εδώ 


2. Γυάλινο Τραπέζι Ice με προεκτάσεις και ξύλινα πόδια

 Ένα γυάλινο τραπέζι είναι πάντα στην μόδα! Ο καθαρός, αλλά παράλληλα εντυπωσιακός σχεδιασμός του γυάλινου τραπεζιού κουζίνας Ice, σου δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις πολύ εύκολα το συγκεκριμένο κομμάτι με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σου.



Η γυάλινη επιφάνειά του είναι ιδανική ειδικά για χώρους που δεν είναι τόσο ευρύχωροι, καθώς προσδίδει μια ανάλαφρη και ανοιχτή αίσθηση που ανοίγει και μεγαλώνει τη διαρρύθμιση του σπιτιού σου. Το γυάλινο τραπέζι Ice είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και πολυχρηστικό, καθώς επεκτείνεται με δύο προεκτάσεις και από 130cm που είναι η σταθερή του διάσταση γίνεται 190cm. Το ξύλο δρυς στην απόχρωση wenge στα πόδια της τραπεζαρίας είναι η τέλεια πινελιά για να την συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ξύλινα στοιχεία του χώρου σου. 



Βρες την τραπεζαρία Ice με δύο προεκτάσεις εδώ 


3.Τραπέζι Αlex δύο προεκτάσεων με γυαλί και τεχνόδερμα στα πόδια

Για τους λάτρεις των δερμάτινων λεπτομερειών, η έξυπνη τραπεζαρία Alex είναι μια υπέροχη επιλογή που συνδυάζει design και άνεση! Το καπάκι του τραπεζιού είναι από διάφανο, και ιδιαίτερα ανθεκτικό κρύσταλλο προσφέροντας μια ανάλαφρη νότα στον χώρο σου, ενώ τα πόδια της τραπεζαρίας είναι επενδεδυμένα με τεχνόδερμα σε καφέ σκούρο χρώμα δημιουργώντας μια μοντέρνα ισορροπία ανάμεσα στα δύο υλικά. 



Συνδυάζεται τέλεια με δερμάτινες καρέκλες ή τις δερμάτινες πολυθρόνες του σαλονιού. Διαθέτει δύο προεκτάσεις των 30 εκ., τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά ή μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες των καλεσμένων σου. Με τις δύο προεκτάσεις, το μήκος της τραπεζαρίας διαμορφώνεται στα 210cm.


Βρες το έξυπνο τραπέζι Alex με τις δύο προεκτάσεις εδώ


4.Τραπεζαρία Milo με ατσάλινες λεπτομέρειες & δύο προεκτάσεις 

Αν έχεις ντύσει τους χώρους σου με μοντέρνα έπιπλα, ατσάλινες και μεταλλικές λεπτομέρειες, τότε η τραπεζαρία Milo θα εφαρμόσει τέλεια στον χώρο σου, ολοκληρώνοντας άψογα τη διαρρύθμισή του!


Η διαχρονική αξία του γυαλιού ήταν είναι και θα είναι αναλλοίωτη στο χρόνο, αλλά και στον χώρο σου. Ο συνδυασμός του γυαλιού της επιφάνειας με το ανοξείδωτο ατσάλι στα πόδια διακρίνεται από την απόλυτη ανθεκτικότητα, αλλά και στιλ! Στιβαρό design που προσαρμόζεται στα μέτρα σου χάρη στις δυο προεκτάσεις της τραπεζαρίας δεξιά και αριστερά που προσθέτουν στο τραπέζι επιπλέον 80 εκ.. Ενδύκνειται για μεγάλα τραπέζια και ξεχωριστή φιλοξενία για τους καλεσμένους σου, ενώ δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε καθημερινό γεύμα! 


Απόκτησε την τραπεζαρία Milo με τις δύο προεκτάσεις εδώ


5.Τραπέζι Safe με inox λεπτομέρειες & προέκταση 

 Για κάθε μοντέρνα κουζίνα σε γκρι και λευκές αποχρώσεις, το “έξυπνο” τραπέζι Safe αποτελεί το απόλυτο key piece που θα ολοκληρώσει τη διαρρύθμιση, αλλά και την πρακτικότητα του χώρου.



Πρόκειται για ένα γυάλινο τραπέζι με μεταλλικά πόδια σε γυαλιστερό inox που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις μοντέρνες προσταγές του design. H επιφάνειά του είναι από γυαλί σε χρώμα γκρι, ενώ χάρη του ουδέτερου υλικού των ποδιών του μπορείς να το συνδυάσεις άψογα με ότι κουζίνα σου αρέσει.Το τραπέζι Safe διαθέτει δύο προεκτάσεις των 30εκ και όταν τοποθετηθεί η προέκταση η διάσταση διαμορφώνεται σε μήκος 180cm. Με την τοποθέτηση των προεκτάσεων μπορείς να δειπνήσεις άνετα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, χωρίς περιορισμούς στα πιάτα, αλλά και στους καλεσμένους! 


Βρες το τραπέζι Safe με τις inox λεπτομέρειες και τις 2 προεκτάσεις εδώ