go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Εξατομίκευση Καρέκλας  σε 2 απλά βήματα! image

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Εξατομίκευση Καρέκλας σε 2 απλά βήματα!

Εξατομίκευση Καρέκλας Τραπεζαρίας σε 2 απλά βήματα! 

Στην επιλογή των key items για την τραπεζαρία σου καθοριστικό ρόλο παίζει η προσαρμοστικότητά τους! Η τραπεζαρία, ως ένας χώρος, που πρωταγωνιστεί στη φιλοξενία και τη διασκέδαση των καλεσμένων και των αγαπημένων σου προσώπων, πρέπει να ανταποκρίνεται απόλυτα στο γούστο σου, αλλά και στις ανάγκες του χώρου σου! Γι΄αυτό φροντίζει φυσικά η Ef Deco με την υπηρεσία EF DESIGN! 

Αν έχεις επιλέξει λοιπόν το τραπέζι της τραπεζαρίας σου και θέλεις να ολοκληρώσεις τη σύνθεσή του με καρέκλες τραπεζαρίας που ταιριάζουν άψογα στον χώρο και το γούστο σου, μπορείς μέσω του EF DESIGN να προσαρμόσεις τις επιλογές σου ακριβώς στα μέτρα σου! Ακολουθώντας 2 απλά βήματα δημιουργείς την καρέκλα τραπεζαρίας των ονείρων σου και απογειώνεις αισθητικά, αλλά και πρακτικά τον χώρο σου, αλλά και τη χρήση της τραπεζαρίας σου!

 Η ομάδα μας είναι πάντα εδώ για να σου προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις επίπλωσης! 

Πώς μπορείς λοιπόν, να εξατομικεύσεις την καρέκλα τραπεζαρίας σου; 

Αρχικά πρέπει να επισκεφθείς την κατηγορία με τις καρέκλες τραπεζαρίας στο efdeco.gr και να επιλέξεις αυτή που θέλεις. Ακριβώς κάτω από την επιλογή σου θα δεις ένα button εξατομίκευσης. Με ένα κλικ μεταφέρεσαι στο περιβάλλον του EF DESIGN, όπου μπορείς να εξατομικεύσεις το συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σου!

Ας δούμε αναλυτικά τα βήματα εξατομίκευσης της καρέκλας τραπεζαρίας σου! 

Βήμα 1:

Διάλεξε το χρώμα ξύλου της καρέκλας σου! 

Η επιλογή του χρώματος του ξύλου είναι το πρώτο βήμα, καθώς συμβάλλει στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου αισθητικού αποτελέσματος με τα υπόλοιπα έπιπλά σου! Για σένα που σου αρέσουν οι θερμές αποχρώσεις, αλλά και για σένα που θέλεις κάτι πιο μοντέρνο όπως οι αποχρώσεις walnut, το χρωματολόγιο του EF DESIGN σου προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών. Από φυσικό δρυς μέχρι σκούρο καφέ και αποχρώσεις του γκρι, σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει τέλεια με την τραπεζαρία και τον χώρο σου!

Η τροποποίηση του χρώματος του ξύλου στην καρέκλα τραπεζαρίας, είναι μια πολύ απλή διαδικασία, καθώς με ένα κλικ μπορείς να μεταμορφώσεις το χρώμα του ξύλου και την καρέκλα σου ακριβώς σε αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Στην εντυπωσιακή και κλασική καρέκλα τραπεζαρίας Bloom 2, που μπορείς να βρεις εδώ, με ξύλινα μασίφ πόδια με ανοιχτό καρυδί χρώμα, μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση του ξύλου που θέλεις και να δώσεις μια εντελώς προσωπική πινελιά στην τραπεζαρία σου! Το αναπαυτικό της κάθισμα και η περίτεχνη πλάτη της, ταιριάζει τέλεια με μοντέρνα και κλασικά τραπέζια, καθώς αντιπροσωπεύει την απόλυτη διαχρονικότητα στον σχεδιασμό της. Πρόσθετα το ύφασμά της διατίθεται σε 3 αποχρώσεις αδιάβροχων υφασμάτων: εκρού, μόκα & κίτρινο!  

Το χρώμα του ξύλου αποτελεί τη βάση της καρέκλας τραπεζαρίας σου! Βρες λοιπόν, την έμπνευση στις παλέτες μας και ανακάλυψε αυτή που θα ντύσει υπέροχα την καρέκλα, αλλά και τις στιγμές σου!

Βήμα 2:

Διάλεξε το ύφασμα & το χρώμα της καρέκλας τραπεζαρίας!


Αναπόσπαστο κομμάτι του design και της αισθητικής της καρέκλας τραπεζαρίας σου, αποτελεί το ύφασμα και το χρώμα του! Ναι η κατασκευή της είναι αυτή που εγγυάται την άνεση και την αντοχή της, το ύφασμα και το χρώμα της όμως, είναι τα δύο συστατικά, που πραγματικά μπορούν να αλλάξουν όλη την εικόνα της και να δημιουργήσουν ένα νέο eye catching σημείο στο σπίτι σου!

Πριν επιλέξεις το χρώμα της καρέκλας τραπεζαρίας σου, το EF DESIGN σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το είδος του υφάσματος, που θέλεις να ντύσει την καρέκλα σου. Μπορείς να επιλέξεις αδιάβροχα, αλέκιαστα, dry clean ή και easy clean υφάσματα σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Η μαλακή υφή των υφασμάτων προσφέρει αίσθηση απαλότητας, ενώ η σύνθεσή τους υψηλή ανθεκτικότητα στην τριβή.

Στη συνέχεια μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση που θέλεις και ταιριάζει στην τραπεζαρία σου. Για το χρώμα του υφάσματος της καρέκλας τραπεζαρίας σου, το χρωματολόγιο του EF DESIGN προσφέρει μια τεράστια γκάμα από έντονες, ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις, που ανταποκρίνονται τόσο στις σύγχρονες τάσεις της διαρρύθμισης, όσο και στην καθημερινή ευκολία. 

Για παράδειγμα, η καρέκλα τραπεζαρίας Bari, που μπορείς να βρεις εδώ, είναι επενδεδυμένη με αδιάβροχο ύφασμα και μασίφ ξύλινα πόδια. O ιδιαίτερος σχεδιασμός της την καθιστά εξαιρετικά άνετη, προσφέροντας έντονο αγκάλιασμα στο σημείο της πλάτης. Η συγκεκριμένη καρέκλα είναι επενδεδυμένη με ύφασμα απόχρωσης κίτρινου, ωστόσο και εδώ μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση του γούστου σου με ένα κλικ! 

Αν συναντήσεις οποιαδήποτε δυσκολία στην επιλογή του χρώματος ή του υφάσματος, μπορείς να επικοινωνήσεις με την ομάδα του Efdeco.gr και εμείς θα σε καθοδηγήσουμε σε κάθε στάδιο της εξατομίκευσης, ώστε να πετύχεις το τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα για τον χώρο σου!

Για τους λάτρεις των πιο μοντέρνων και εναλλακτικών επιλογών στις καρέκλες τραπεζαρίας, τα σκαμπό με πλάτη αποτελούν μια ιδανική προσθήκη για την ολοκλήρωση της τραπεζαρίας! 

Πώς μπορείς λοιπόν, να εξατομικεύσεις το σκαμπό με πλάτη για την τραπεζαρία σου; 

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του ξύλου και το χρώμα και είδος του υφάσματος που θέλεις, μπορείς όμως να προσαρμόσεις και να εξατομικεύσεις και το ύψος του σκαμπό!

Επιλέγοντας το button εξατομίκευσης, μπορείς να προσαρμόσεις πολύ εύκολα το ύψος του σκαμπό σύμφωνα με τις ανάγκες σου! Το ιδανικό ύψος καθίσματος για το σκαμπό σου, θα το βρεις αφαιρώντας 25-30cm από τη διάσταση του κάτω μέρους του πάγκου-πάσου σου.


Το σκαμπό με πλάτη Mode, που μπορείς να βρεις εδώ, είναι μια υπέροχη λύση για την ιδιαίτερη τραπεζαρία ή πάσο σου! Με δρύινο μασίφ σκελετό, άνετο κάθισμα λόγω της πλάτης του και μεταλλικές λεπτομέρειες, είναι μια απόλυτα μοντέρνα επιλογή που συνδυάζει το σύγχρονο design με την πρακτικότητα, ακόμα και για τους πιο περιορισμένους χώρους! 

Δες στο video οδηγό μας την αναλυτική διαδικασία εξατομίκευσης: 





      

Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας αποτελεί η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών σου! Μη διστάσεις λοιπόν, να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση!