go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού, Τοίχου κ.α: 6 Έξυπνες Ιδέες! image

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού, Τοίχου κ.α: 6 Έξυπνες Ιδέες!

Ανοιξιάτικη Διακόσμηση DIY - Ιδέες που θα Φέρουν την Άνοιξη στο Σπίτι σας!

Η άνοιξη μπήκε και οι μέρες ηλιοφάνειας που απλόχερα απολαμβάνουμε στη χώρα μας, ανεβάζουν τη διάθεση προσκαλώντας να απαλλαγούμε από τη βαριά χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και να υποδεχτούμε το χρώμα. Τι πιο όμορφο από το να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την πανδαισία χρωμάτων που προσφέρουν τα ολάνθιστα λουλούδια; Η φύση είναι πηγή έμπνευσης και δεν έχετε παρά να εφαρμόσετε έξυπνες DIY ιδέες στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Ανοιξιάτικη… ομπρέλα

Καθώς οι βροχερές ημέρες ελπίζουμε να είναι πια παρελθόν, αυτήν την άνοιξη χαρίστε στην ομπρέλα σας έναν νέο ρόλο. Γεμίστε την με τα αγαπημένα σας λουλούδια και δημιουργήστε ένα ξεχωριστό διακοσμητικό για την πόρτα.

Χειροποίητο βάζο

Οι εποχές με τα “βαριά”, γυάλινα βάζα με τα πληθωρικά μπουκέτα έχουν περάσει, και πλέον η απλότητα κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε της έκφανση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα γυάλινο δοχείο με χαρακτήρα και μερικά ψηλά, έντονα χρωματιστά κλαδάκια. Αν είστε δε από τους τυχερούς που έχουν ανθισμένη αμυγδαλιά στη γειτονιά τους, τότε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικά όμορφο!

Κρεμαστά βάζα γεμισμένα με λουλούδια

Αγαπάτε τη διακόσμηση με γυάλινα βαζάκια; Μπορεί η μαρμελάδα και τα γλυκά του κουταλιού να τελείωσαν, αλλά τα άδεια βάζα παραμένουν χρήσιμα. Πάρτε μερικές ξύλινες σανίδες, καρφώστε έναν σιδερένιο γάντζο και δημιουργήστε την πιο όμορφη θήκη για τα λουλούδια σας. Ένα όμορφο decor βγαλμένο από αγρόκτημα!

Δημιουργήστε μια χαρούμενη σύνθεση με πομ πομ

Δημιουργήστε τα δικά σας κλαδιά που εμπνέονται από την άνοιξη, με κλαδιά και πολύχρωμα pom-poms. Ιδανική διακόσμηση για το δωμάτιο κάθε μικρής αλλά και μεγάλης δεσποινίδας. Τοποθετήστε τα σε διάφανο βάζο, για να αναδεικνύεται πλήρως η πρωτότυπη χειροτεχνία.

Προσθέστε πράσινο

Και ενώ οι τάσεις των χρωμάτων αλλάζουν κάθε χρόνο, το ζωντανό πράσινο είναι πάντα ένα must. Προσθέστε γαλήνη και ηρεμία στον χώρο σας τοποθετώντας τεχνητό γρασίδι σε ένα παλιό συρτάρι. Για εσάς που θέλετε να έχετε εκτός από διακόσμηση και άλλα οφέλη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βότανα για μαγειρική.

Μια φωλιά σε φλιτζάνι

Αυτή η κομψή και πρωτότυπη πρόταση αποδεικνύει πως οι χειροποίητες, πορσελάνινες κούπες τσαγιού που έχουμε ενθύμιο από την γιαγιά, είναι πάντα ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης! Δημιουργήστε μια μικρή φωλιά με αποξηραμένα λουλούδια και ότι άλλο θέλει η φαντασία σας και με μια σατέν κορδέλα κρεμάστε την από το παράθυρο σας.


Διακόσμηση σπιτιού: Ιδέες και λύσεις

Τραπεζάκια σαλονιού μοντέρνα

Αναπαυτικές καρέκλες τραπεζαρίας μοντέρνες

Πολυθρόνες σαλονιού minimal

Γωνιακοί καναπέδες προσφορές