go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
5+1 Πολυθρόνες που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου image

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

5+1 Πολυθρόνες που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου

5+1 Πολυθρόνες που θα μεταμορφώσουν τον επαγγελματικό ή τον προσωπικό σου χώρο!


Έχεις σχεδόν ολοκληρώσει τη διακόσμηση του σαλονιού σου και σου λείπει αυτό το ένα item που θα κάνει τη διαφορά; Θέλεις μια μοντέρνα προσθήκη για το γραφείο σου, που να συνδυάζει άνεση και σύγχρονο design; Θέλεις να δημιουργήσεις μια νέα γωνιά στο σπίτι σου, στην οποία θα μπορείς να περνάς τον χρόνο σου δημιουργικά και ξεκούραστα; Για όλα αυτά, αλλά και για ακόμα περισσότερα το ιδανικό έπιπλο για σένα και τις ανάγκες του χώρου σου είναι η πολυθρόνα!


Η πολυθρόνα εναρμονίζει την τέχνη της απόλυτης άνεσης και του υψηλού σχεδιασμού. Είναι το έπιπλο που μπορεί αμέσως να αλλάξει έναν χώρο, να ενισχύσει τη λειτουργικότητά του, αλλά και να τον αναβαθμίσει με χρήσεις που ίσως μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί! Οι πολυθρόνες, αν και θεωρητικά είναι compact έπιπλα που δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο, στη μικρή τους επιφάνεια μπορεί να εκφραστεί κάθε είδος σχεδιασμού, από minimal μέχρι και maximal, αλλά να χρησιμοποιηθεί και κάθε είδος υλικού, από ξύλο μέχρι και μέταλλο. Αυτή η ευελιξία, αλλά και η προσαρμοστικότητά τους, τις καθιστούν ένα key item που θα μεταμορφώσει τον οικιακό ή τον επαγγελματικό χώρο σου!


Φυσικά στο efdeco.gr μπορείς να βρεις, αλλά και να εξατομικεύσεις, την ιδανική πολυθρόνα για το σπίτι ή το γραφείο! Minimal, μοντέρνες, ξύλινες, με ποικιλία χρωμάτων, υλικών και διαστάσεων, οι πολυθρόνες με την υπογραφή efdeco.gr είναι σίγουρο πως θα αναδείξουν το προσωπικό σου γούστο και θα προσδώσουν στον χώρο σου άνεση και στιλ! Άλλωστε, μετά από μία κουραστική ημέρα, αυτό που θέλουμε όλοι είναι στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στο πιο cozy περιβάλλον!


Πάμε λοιπόν, να δούμε μερικά από τα key χαρακτηριστικά, στα οποία θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή για να κάνεις την κατάλληλη επιλογή στην πολυθρόνα σου! Το κάθισμα, ο σχεδιασμός, αλλά και η πολυμορφικότητά της, είναι στοιχεία που πρέπει να σκεφτείς, ώστε να επιλέξεις ένα έπιπλο που θα σε συντροφεύει διαχρονικά!


Καθημερινή άνεση, καθημερινή ευκολία: Πολυθρόνα Abba με ενσωματωμένο βοηθητικό τραπεζάκι!  

 

Η επιτομή του πρακτικού σχεδιασμού που αποβλέπει στην καθημερινή άνεση και ευκολία! Μια ιδανική επιλογή για μικρούς και περιορισμένους χώρους, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις την τέλεια cozy γωνιά! Η πολυθρόνα Abba με ενσωματωμένο βοηθητικό τραπεζάκι, συνδυάζει το σύγχρονο design με την πρακτικότητα! Η καμπυλότητα στον σχεδιασμό της πολυθρόνας δίνει μια μοντέρνα νότα στον χώρο σου, ενώ το ενσωματωμένο τραπεζάκι της σε διευκολύνει απόλυτα στην καθημερινότητά σου! Το κάθισμά της είναι πραγματικά αναπαυτικό και εγγυάται τη χαλάρωση και τη γαλήνη που θέλεις μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά! 

Δημιούργησε εύκολα και γρήγορα την τέλεια γωνιά στο χώρο σου, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου ροφήματα, παρέα με το αγαπημένο σου βιβλίο! Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις το είδος και το χρώμα του υφάσματος στην πολυθρόνα σου με την υπηρεσία EF DESIGN, ώστε να δημιουργήσεις πραγματικά το αποτέλεσμα των ονείρων σου! 

Απόκτησε εδώ την πολυθρόνα Abba με ενσωματωμένο βοηθητικό τραπεζάκι!

 

Πολυμορφική και πολυχρηστική: Πολυθρόνα Armchair που γίνεται κρεβάτι!

 

Η απόλυτη επιλογή για σένα που θέλεις να ανανεώσεις τον χώρο σου με ένα πραγματικά εντυπωσιακό έπιπλο και παράλληλα να αναβαθμίσεις την πρακτικότητά του, αλλά και τη φιλοξενία σου! Αν λοιπόν, σου αρέσει να φιλοξενείς αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι σου, αλλά ο χώρος σου είναι περιορισμένος, επίλεξε αυτή τη 2 σε 1 πολυθρόνα και φέρε στον χώρο σου και μια πολυθρόνα και ένα κρεβάτι!

Υπέροχος μοντέρνος σχεδιασμός με γεωμετρία και καμπυλότητες, εντυπωσιακό design που όμως μπορεί να ενταχθεί σε κάθε σπίτι και κάθε style και φυσικά αναδιπλούμενο, ιταλικό σχεδιασμό με ορθοπεδικό στρώμα. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να κάθεσαι, αλλά και να κοιμάσαι αναπαυτικά σε αυτή! Η πολυθρόνα μεταμορφώνεται πανεύκολα σε κρεβάτι χάρη στον σχεδιασμό της και αποτελεί την πιο ποιοτική λύση για αυτούς που θέλουν εργονομία χώρου και άνεση, χωρίς να χάνουν το κορυφαίο design! 

Και σε αυτό το μοντέλο, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σου τον τύπο και την απόχρωση του υφάσματος, ώστε να φέρεις το συγκεκριμένο έπιπλο ακριβώς στα μέτρα του χώρου σου!

Με την πολυθρόνα Armchair, το σπίτι σου θα γίνει ακόμα πιο φιλόξενο και ο χώρος σου απόλυτα εργονομικός! Μάθε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά και τον σχεδιασμό της εδώ!

 

Η επιτομή του διαχρονικού design: Πολυθρόνα από καρυδιά Poster!

 

Για τους interior design lovers – και όχι μόνο -  η κατασκευή, τα υλικά, αλλά και ο σχεδιασμός καθορίζουν τη διαχρονικότητα ενός επίπλου. Η πολυθρόνα Poster κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο ελληνικής καρυδιάς κερδίζει σε κάθε κατηγορία, καθώς ο εντυπωσιακός και ταυτόχρονα διακριτικός σχεδιασμός της την καθιστούν σε ένα στολίδι για κάθε χώρο. Μπορεί να ενταχθεί υπέροχα σε σπίτι ή σε γραφείο και να αναβαθμίσει αμέσως τον χώρο με το χυτό μασίφ ξύλο της. Είναι η τέλεια επιλογή για σένα που θέλεις να φέρεις τη ζεστασιά στο σαλόνι σου, μια κλασική και παράλληλα μοντέρνα νότα στον χώρο σου, αλλά και μια εντυπωσιακή προσθήκη που αναδεικνύει το προσωπικό σου γούστο! Το αναπαυτικό της κάθισμα απογειώνει τα χαρακτηριστικά, αλλά και τον χαρακτήρα της. 

Φυσικά, είναι ιδανική και για σένα που δεν θέλεις να υπερφορτώνεις τον χώρο σου με έπιπλα, καθώς αρκεί για να συνθέσει την τέλεια γωνιά χαλάρωσης και ηρεμίας! 

Απόκτησε εδώ την πολυθρόνα Poster και φέρε στον χώρο σου την επιτομή του κορυφαίου, διαχρονικού σχεδιασμού!  

 

Μοντέρνο style και άνεση: Πολυθρόνα Soho!

 

Έχεις ένα μοντέρνο σαλόνι και αναζητάς την τέλεια προσθήκη που θα το ολοκληρώσει; Η πολυθρόνα Soho είναι για σένα. Σύγχρονη, minimal, αλλά και απόλυτα άνετη καθώς έρχεται μαζί με το υποπόδιό της. Αυτό σημαίνει πως μπορείς να ξεκουράζεσαι και να χαλαρώνεις με πραγματική άνεση και στιλ! 

Τα μεταλλικά της πόδια, προσδίδουν στον χώρο σου μια πιο βιομηχανική και μοντέρνα αίσθηση, ενώ η ζεστή γκρι απόχρωσή της με τη βελούδινη υφή, φέρνουν μια cozy αίσθηση και δημιουργούν τον τέλειο καμβά για να παίξεις με χρώματα στα υπόλοιπα αξεσουάρ και διακοσμητικά του σαλονιού σου!


Για να φέρεις την άνεση και το στιλ στο σαλόνι σου κάνε ένα κλικ εδώ και απόκτησε την πολυθρόνα Soho!

 

Το τέλειο accent piece για γραφείο και σπίτι: Πολυθρόνα Diana!

 

Ποιος είπε ότι τα εντυπωσιακά έπιπλα χάνουν πόντους στην εργονομία και την άνεσή τους; Η πολυθρόνα Diana είναι το τέλειο accent piece για τον επαγγελματικό σου χώρο, αλλά και για το σπίτι σου! Μία σύγχρονη πρόταση με ιδιαίτερο και κομψό σχεδιασμό που τραβά όλα τα βλέμματα! Καμπυλότητα, κομψότητα και άνεση… όλα σε ένα έπιπλο που αποπνέει γαλήνη και εγγυάται τη χαλάρωση που αναζητάς! 

Αν ο χώρος σου κινείται σε διαφορετικές αποχρώσεις, τότε με το EF DESIGN έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις την απόχρωση που ταιριάζει στις ανάγκες σου μέσα από μια πληθώρα χρωμάτων και ειδών υφασμάτων. Για να γλιτώσεις άγχος και καθάρισμα, επίλεξε το αλέκιαστο ύφασμα και χαλάρωσε άφοβα!


Απόκτησε εδώ την πολυθρόνα Diana!

 

Φουτουρισμός & Ρομαντισμός σε 1: Πολυθρόνα Danger!

 

Για σένα που θέλεις ένα έπιπλο για να δημιουργήσεις μια γωνιά υψηλού design και απόλυτης άνεσης, η πολυθρόνα Danger αποτελεί μια stylish επιλογή! Ο φουτουριστικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με το άνετο κάθισμα φέρνει στον χώρο σου την απόλυτη τάση της εποχής, ενώ το απαλό ροζ χρώμα της δίνει μια σύγχρονη ρομαντική διάθεση!  Τα μεταλλικά της στοιχεία σε χρυσό χρώμα προσδίδουν μια διακριτική λάμψη και εναρμονίζονται άρτια με το καμπύλο σχήμα της.

Μπορείς κάλλιστα να επιλέξεις δύο και να δημιουργήσεις ένα μικρό και cozy σαλονάκι, ή και πάλι έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο αναμονής στο γραφείο σου!

 

Εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα και να αποκτήσεις την πολυθρόνα Danger!

 

Μην ξεχνάς πως στο efdeco.gr μπορείς να επιπλώσεις το σπίτι των ονείρων σου με το δικό σου πλάνο δόσεων! Επικοινώνησε μαζί μας και μάθε όλους τους τρόπους!