go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ανανέωση Σπιτιού Χωρίς Έξοδα: 5 Συμβουλές image

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ανανέωση Σπιτιού Χωρίς Έξοδα: 5 Συμβουλές

Φέτος το χειμώνα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσουμε ακόμη περισσότερο την άνεση και θαλπωρή του σπιτιού μας.


Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσεις το σπίτι σου! 


Και ενώ μένουμε σπίτι και ασφαλείς, μήπως είναι η ιδανική ευκαιρία για να… ξανα-διακοσμήσουμε το χώρο μας; Η εσωτερική διακόσμηση σπιτιού είναι μια δημιουργική εργασία.

 Μερικές αλλαγές αρκούν για να δημιουργήσουμε όμορφες διεξόδους και γωνιές που θα μας εμπνέουν εντός σπιτιού!


Άλλαξε θέση στα έπιπλα 

 ανανεωση σπιτιου οικονομικα

Ανανέωσε το σπίτι σου, και άλλαξε οπτική γωνία χρησιμοποιώντας την πιο απλή τεχνική:

 άλλαξε θέση στα έπιπλα σου!

 Τόσο για λόγους διακόσμησης αλλά και ανανεωμένης ψυχολογίας είναι μια υπέροχη ιδέα που θα δώσει φρέσκο αέρα στο χώρο.Αρχικά, παρατήρησε την χωροταξία του δωματίου σου και δες πως θα μπορούσες να τον αναδιαμορφώσεις ή τι είναι περιττό και πλέον ήρθε η ώρα του να μπει στην αποθήκη.

 Επιπλέον, μιας που ο χειμώνας μπήκε, είναι μια υπέροχη ευκαιρία να στρώσεις τα χαλιά σου ή να αγοράσεις ένα καινούριο χαλί σε υπέροχα χρώματα και σχέδια που θα δώσει μοναδικό ύφος και ζεστασιά στο δωμάτιο σου.

Τέλος, μιας που πλέον θα περνάς περισσότερες ώρες στο σαλόνι σου, φρόντισε να το κάνεις όσο πιο cosy και λειτουργικό μπορείς. O άνετος και χουχουλιάρικος γωνιακός καναπές σου μαζί με ένα πρακτικό τραπεζάκι σαλονιού θα γίνουν οι αγαπημένοι σου φίλοι τις ατελείωτες βραδιές με netflix.

ανανεωση σπιτιου χωρις εξοδα

Τακτοποίησε τη βιβλιοθήκη σου 

βιβλιοθήκη

Λένε πως η βιβλιοθήκη είναι η ψυχή του σπιτιού. Ωστόσο, ενώ είναι ένα από τα πιο μοναδικά κομμάτια στον χώρο σου -όπως και ο υπερ-άνετος και λατρεμένος γωνιακός καναπές σου- πολλές φορές την παραμελούμε.

 Ήρθε η ώρα λοιπόν να την καθαρίσεις, να την ξεσκονίσεις και να βάλεις όλα τα βιβλία σου με άλλη διάταξη όπως παραδείγματος χάρι ανά θεματολογία.

Αν πάλι θεωρείς πως είναι υπερφορτωμένη, ήρθε η ώρα να βάλεις σε κούτες τα βιβλία που δεν σου χρειάζονται και να αφήσεις χώρο για όμορφα διακοσμητικά που θα δώσουν στυλ και νέα αισθητική.

Άλλαξε τη διακόσμηση του τοίχου σου 

ιδεες ανανεωσης σπιτιου

Τι θα έλεγες να ντύσεις τον τοίχο σου με μια υπέροχη ταπετσαρία τοίχου; Εναλλακτικά, παίξε με mix & match από πίνακες σε θεματολογία που σου αρέσει.

 Τι θα έλεγες ακόμα και να εκτυπώσεις αγαπημένες φωτογραφίες δημιουργώντας σε μια μεριά του τοίχου μια σύνθεση από στιγμές που θα σου ανεβάζουν τη διάθεση; Οι επιλογές αμέτρητες, αρκεί να αφήσεις τη δημιουργικότητα σου ελεύθερη!

Μετέτρεψε την πιο ατμοσφαιρική γωνιά σε χώρο εργασίας 

ανανεωση σπιτιου με λιγα χρηματα

Με τα νέα δεδομένα, ένας χώρος που είναι πλέον απολύτως χρήσιμος είναι το γραφείο. Ακόμα κι αν το σπίτι σου είναι μικρό, σίγουρα θα έχεις μια αγαπημένη γωνιά για να την αναδιαμορφώσεις και να την μετατρέψεις σε ένα ατμοσφαιρικό working space που θα σε εμπνέει και θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα σου.

Να η ευκαιρία σου να φτιάξεις το μπαλκόνι! 

πως να ανανεωσω το σπιτι μου

Και μπορεί έως τώρα να απαξίωνες το μπαλκόνι, αλλά καθώς θα είναι πλέον μια από τις ελάχιστες διεξόδους που έχεις μέσα στην ημέρα, ήρθε η ώρα να του δώσεις ζωή!

 Διακόσμησε το με κηροπήγια, χουχουλιάρικα ριχτάρια, φυτά ακόμα κι ένα κινητό μικροέπιπλο μπαρ ή ό,τι άλλο σου αρέσει, και μεταμόρφωσε το σε ένα ρομαντικό καταφύγιο που δεν υστερεί σε τίποτα από ένα ατμοσφαιρικό bistrot ή μπαρ.