go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ο καλύτερος καναπές κρεβάτι για καθημερινή χρήση! image

Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Ο καλύτερος καναπές κρεβάτι για καθημερινή χρήση!

Αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλύτερος καναπές κρεβάτι για καθημερινή χρήση;

 

Αν ψάχνεις λοιπόν, τον ιδανικό καναπέ που μετατρέπεται εύκολα σε κρεβάτι και προσαρμόζεται στις ανάγκες του χώρου σου, η Ef Deco υπογράφει την καλύτερη επιλογή σε μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα! 


Ο καναπές Μadrid είναι μια εργονομική λύση, που συνδυάζει απόλυτα την αισθητική με την λειτουργικότητα κάθε στιγμή της ημέρας! 



Με συρόμενο μηχανισμό που δίνει τη δυνατότητα του κρεβατιού, υπέροχες αποχρώσεις και ένα έξτρα πολυχρηστικό σκαμπό, ο ευέλικτος Madrid εφαρμόζει άψογα σε κάθε χώρο, ακόμα και όταν αυτός είναι περιορισμένος!

Ας δούμε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά, που καθιστούν το Madrid στον καλύτερο καναπέ – κρεβάτι για καθημερινή χρήση! 


Είναι πολυμορφικός! 


Ο πτυσσόμενος καναπές Madrid είναι πραγματικά ευέλικτος, καθώς αποτελείται από έναν τριθέσιο καναπέ και ένα αποσπώμενο σκαμπό, που μπορείς να τοποθετήσεις δεξιά ή αριστερά του καναπέ και να αλλάξεις τη φορά της γωνίας του (δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη γωνία). 

Παράλληλα, μπορείς να εκμεταλλευτείς το σκαμπό ως μια έξτρα θέση σε περίπτωση που οι καλεσμένοι σου είναι περισσότεροι από αυτούς που περίμενες ή να το τοποθετήσεις ακόμα και σε διαφορετικό δωμάτιο, καθώς λειτουργεί και ως ξεχωριστό πουφ – σκαμπό.

To σκαμπό έχει διαστάσεις 70x88.

 

Έχει συρόμενο μηχανισμό πανεύκολο στη χρήση! 


Ο καναπές Madrid μετατρέπεται πανεύκολα σε κρεβάτι χάρη στο συρόμενο μηχανισμό του.

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του τον καθιστά μια ιδανική λύση για καθημερινές στιγμές ανάπαυσης και ποιοτικό ύπνο καθημερινά, αλλά και ένα πρακτικό χώρο φιλοξενίας για τους συγγενείς και φίλους. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον «ανοίξεις» για να τον χρησιμοποιήσεις ως κρεβάτι διαστάσεων 200x130cm.

Αναλυτικά οι διαστάσεις του:

Εξωτερικές διαστάσεις κλειστός 233x163cm τοποθετημένος ως γωνία & ανοιγόμενος ο καθαρός χώρος ύπνου είναι 200x130cm και οι εξωτερικές του διαστάσεις αντίστοιχα 233x140cm. 


Έχει μοντέρνο ύφος που ταιριάζει αισθητικά σε κάθε χώρο! 


Ο Madrid ακολουθεί τις μοντέρνες γραμμές του design, ωστόσο παράλληλα διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα και αισθητική που ταιριάζει σε κάθε χώρο. Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα σε συντροφεύσει για πολλά χρόνια, χωρίς να χάσει το στιλ του, αλλά και τη λειτουργικότητά του, τότε ο καναπές – κρεβάτι Madrid με την υπογραφή της Ef Deco θα βρει τη δική του ξεχωριστή θέση στο σπίτι σου!

Το λιτό - αλλά stylish- design του μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τα υπόλοιπα έπιπλα του χώρου σου και να ενσωματωθεί στην αισθητική του χώρου σου, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις άλλες αλλαγές στα έπιπλά σου. 


Είναι ετοιμοπαράδοτος σε διαφορετικές αποχρώσεις! 


Διαχρονικό μπεζ, μοντέρνο ανθρακί, εντυπωσιακό μπλε, στιλάτο elephant και ευκολοσυνδύαστο γκρι! Η διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων του καναπέ - κρεβατιού Madrid περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες αποχρώσεις που μπορούν να δώσουν ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε χώρο. 

Αν ο χώρος σου κινείται σε μπεζ καφέ αποχρώσεις, τότε ο Madrid σε μπεζ ή elephant είναι για σένα. Αν πάλι οι λευκές αποχρώσεις πρωταγωνιστούν στον χώρο σου διάλεξε τον ανθρακί ή γκρι Madrid. Και μην ξεχνάς ένας καναπές – κρεβάτι σε μπλε απόχρωση τραβάει πάντα τα βλέμματα δίνοντας έξτρα stylish vibes στον χώρο σου!

Μάθε περισσότερα για τη διαθεσιμότητα των χρωμάτων στο 2461234233 ή με email info@efdeco.gr. Η ομάδα μας θα σε εξυπηρετήσει αμέσως! 


Διαθέτει αλέκιαστο ύφασμα! 

O πολυμορφικός καναπές – κρεβάτι Madrid έχει σχεδιαστεί για να τον απολαμβάνεις χωρίς να σκέφτεσαι τους πιθανούς λεκέδες! Το αλέκιαστο ύφασμά του σου επιτρέπει να χαλαρώνεις και να ξεκουράζεσαι σε αυτόν χωρίς περιορισμούς ή φόβους. Με το συγκεκριμένο ύφασμα έχεις τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιείς καθημερινά στο έπακρο και ακόμα αν συμβεί κάποιο «μικρό ατύχημα» ξέρεις πως ο καναπές – κρεβάτι σου θα παραμείνει αλέκιαστος!

Εδώ η αντοχή, όπως και η άνεση, είναι το κλειδί! 


Έχει την τιμή που θέλεις! 


Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Madrid είναι η σχέση τιμής και ποιότητας που τον χαρακτηρίζει. Η κατασκευή του σκελετού από μασίφ ξύλο, το καινοτόμο και αλέκιαστο ύφασμά του και ο σύγχρονος συρόμενος μηχανισμός του, κάνουν την ποιότητα του να ξεχωρίζει! Για καθημερινή χρήση με διάρκεια στο χρόνο και φυσικά αναπαυτικές στιγμές, ο Madrid είναι η καλύτερη επιλογή! 

Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις τον δικό σου Madrid με 45% έκπτωση!

Δες εδώ αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του Madrid, επίλεξε την απόχρωση που ταιριάζει στην αισθητική και τον χώρο σου και απόλαυσε καθημερινές στιγμές ξεκούρασης με την εγγύηση Ef Deco! 


Σχετικοί σύνδεσμοι: