go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ντυθείτε Χριστουγεννιάτικα! image

Τρίτη 05 Δεκεμβρίου 2017

Ντυθείτε Χριστουγεννιάτικα!

H αντίστροφη μέτρηση για την αγαπημένη εποχή μικρών και μεγάλων έχει ήδη ξεκινήσει! Τα Χριστούγεννα βρίσκονται ήδη στους δρόμους, στα μαγαζιά, στις διαθέσεις μας και εμείς θα σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας! 

Τα Χριστούγεννα χαρακτηρίζονται από παιδικότητα, χαρά, νοσταλγία και εκτός από τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο χώρο του σαλονιού, απολαμβάνουμε, επίσης, να στολίζουμε και το υπόλοιπο σπίτι. Πράσινο, κόκκινο, χρυσό και λευκό είναι τα χρώματα που χαρακτηρίζουν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων καθώς και τα trends, τα οποία υπακούν στο παγκόσμιο ρεύμα του “individuality”!

Mπορεί το παραδοσιακό ως έννοια να είναι αγαπημένο και να προσδίδει σιγουριά αλλά και η αισθητική έχει ανάγκη από πειραματισμούς και καινοτομίες! Παρατηρούμε λοιπόν πως οι προσωπικές μας επιλογές στον εορταστικό στολισμό επικρατούν ολοένα και περισσότερο στις προτάσεις των interior designers!

Η μαγεία κρύβεται λοιπόν στις “individual” λεπτομέρειες!

Η ψεύτικη γούνα πρωταγωνιστεί όχι μόνο σε κάθε χώρο του σπιτιού αλλά και σε διάφορα διακοσμητικά, ενώ η παχιά μάλλινη πλέξη χαρακτηρίζει τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια.

christmas fur

Christmas wool

Tα φωτάκια πρωταγωνιστούν επίσης και αυτά τα Χριστούγεννα, είτε αναβοσβήνουν πάνω στα κλαδιά του δέντρου, είτε κρέμονται σε κάποιο σημείο του σπιτιού σας το σίγουρο είναι ότι φέρνουν ζεστασιά και θαλπωρή σε κάθε σπίτι. 

Christmas lights

Τα μεγάλα στεφάνια στην πόρτα σας αποτελούν must για να υποδεχθείτε τους καλεσμένους με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μπορείτε να φτιάξετε τα στεφάνια μόνοι σας παίρνοντας κλαδιά έλατου και τυλίγοντάς τα κυκλικά ή να πάρετε έτοιμα στεφάνια και να τους προσθέσετε διάφορα αξεσουάρ όπως μπάλες ή κορδέλες σε διάφορα χρώματα.

Στεφάνι Χριστουγέννων

Η γούνα πρωταγωνιστεί και στα στεφάνια!

Γούνινο στεφάνι

Εάν έχετε τζάκι, μπορείτε να κρεμάσετε εκεί τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες βάζοντας μέσα γλυκίσματα, μικροδωράκια και κάρτες και ανοίξτε τις μετά την αλλαγή της χρονιάς. Αυτά τα Χριστούγεννα η γούνα πρωταγωνιστεί παντού!

Fur socks