go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Ανακαίνιση Σπιτιού από Που Ξεκινάω Πρώτα image

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ανακαίνιση Σπιτιού από Που Ξεκινάω Πρώτα

Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά!!! Ο νέος χρόνος φέρνει ανανέωση τόσο σε εμάς όσο και στα σπίτια μας. Το νέο έτος αλλάζουμε το σπίτι μας με φρέσκες ιδέες και τάσεις μεταμορφώνοντας την καθημερινότητά μας. 

Ανακαίνιση Σπιτιού από Που Ξεκινάω Πρώτα

Ανακαίνιση Σπιτιού από Που Ξεκινάω Πρώτα (2021)

Πρωτού υποδεχτούμε τη νέα χρονιά ανανεώνοντας/ανακαινίζοντας το σπίτι μας καλό θα ήταν να απαλλαγούμε από παλιά αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούμε ή έχουν χαλάσει.

Συγκεντρώστε όλα τα παλιά εξαρτήματα, όπως φορτιστές, ακουστικά, μπαταρίες που έχουν χαλάσει και ανακυκλώστε τα ώστε να μην πιάνουν άλλο χώρο στα τραπεζάκια σαλονιού σας ή στη βιβλλιοθήκη σας.

Απαλαγείτε από περιοδικά που δεν είναι τουλάχιστον φετινά και γεμίζουν σκόνη στο χώρο του σαλονιού σας.

Ξεκαθαρίστε και χαρίστε ότι παλιά ρούχα πιάνουν χώρο στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαράς σας. Δύσκολα θα τα ξαναφορέσετε ενώ η ντουλάπα σας θα δείξει πιο καθαρή και ανανεωμένη!

Καθαρίστε το μπουφέ, το γραφείο ή το κομοδίνο σας από διαφημιστικά έντυπα σουπερμάρκετ ή μενού fast food.

Αφού απαλαγούμε από παλιά μικροαντικείμενα που έπιαναν χώρο στο σπίτι μας, μπορείτε να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές για να κάνετε μία μίνι ανακαίνιση στο χώρο σας.

Οι πολυθρόνες και οι καρέκλες τραπεζαρίας συχνά αλλάζουν μόδα. Μπορείτε εύκολα και με ελάχιστα έξοδα να ανανεώσετε πλήρως τις πολυθρόνες σας, αλλάζοντας το ύφασμα, προσθέτοντας κουμπιά, τρουκς, σχέδια, και αλλάζοντας ακόμα και τα πόδια.

Ανακαίνιση Σπιτιού Ιδέες 2021

Οι πίνακες και οι κορνίζες επιστρέφουν και τοποθετούνται στους τοίχους σαν να βρίσκεστε σε έκθεση ζωγραφικής. Επιλέξτε το θέμα της γκαλερί σας και κρεμάστε τους πίνακες ή τις κορνίζες δημιουργώντας ένα «κολάζ» με τη δική σας αισθητική!

Ανανέωση τοιχου 2021: Ξεκίνα με Νέους Πίνακες Ζωγραφικής

Ανανεώστε τις πόρτες και τα ξύλινα έπιπλα σας, όπως συρταριέρες, ντουλάπες, μπουφέ με ιδιαίτερα πόμολα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

pomola

Ιδέες και λύσεις διακόσμησης σπιτιού.

Γωνιακοί μικροί καναπέδες Efdeco

Σαλόνι διακόσμηση λύσεις

Διαμόρφωση κήπου-εξωτερικού χώρου με γκαζόν

Φίλτρα νερού shop