go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Κρεβατοκάμαρες Μοντέρνες Ξύλινες Προσφορές - Τιμές Efdeco image

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Κρεβατοκάμαρες Μοντέρνες Ξύλινες Προσφορές - Τιμές Efdeco

Κρεβατοκάμαρες Ξύλινες Μοντέρνες με Αποθηκευτικό Χώρο και Χωρίς - Προσφορές Τιμές- Ποιότητα & Design σε Ασυναγώνιστες Τιμές

κρεβατοκαμαρες ξυλινες με αποθηκευτικο χωρο η χωρις

Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που επηρεάζει περισσότερο από κάθε άλλον τη διάθεση μας.

Εκεί περνάμε τον πιο ουσιαστικό μας χρόνο, ξεκουράζουμε το σώμα μας, απολαμβάνουμε προσωπικές στιγμές ή και κλεινόμαστε στην προστασία του όταν νιώθουμε ευάλωτοι. 

Εάν λοιπόν αυτό το δωμάτιο δεν σας φτιάχνει τη διάθεση με το πρωινό άνοιγμα των ματιών και δεν προσκαλεί για απόλυτη ξεκούραση στο τέλος της ημέρας, τότε σίγουρα χάνετε την ευκαιρία να έχετε ένα καταφύγιο που θα χαρίζει την πολυπόθητη ασφάλεια και χαλάρωση κάθε στιγμή που το έχετε ανάγκη.

Και επειδή πολλές φορές η δημιουργία του ιδανικού χώρου δεν είναι μια τόσο κοστοβόρα απόφαση όπως νομίζετε, ας δούμε επιλεγμένες προσφορές κρεβατοκάμαρας για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο στυλ και το budget σας.

Σετ Κρεβατοκάμαρας Norma φυσικού ξύλου σε μοντέρνα minimal γραμμή.

κρεβατοκαμαρες ξυλινες με αποθηκευτικο χωρο η χωρις

Κάπως έτσι θα πρέπει να φαντάζει ένα χαλαρό, πρωινό ξύπνημα! Είτε είστε λάτρης της συμμετρίας είτε όχι, το σετ κρεβατοκάμαρας Norma χάρη στην μίνιμαλ γραμμή του αποπνέει μια ανεπιτήδευτη ομορφιά που θα σας γοητεύσει.

Μια διαχρονική πρόταση ελληνικής κατασκευής, που συνδυάζει στο κεφαλάρι ξύλο και τεχνόδερμα σε ποικιλία χρωματισμών όπως μπεζ, elephant, γκρι κτλ.

Τα κομψό κομοδίνο με τη σειρά του προσθέτει αποθηκευτικό χώρο, ενισχύοντας το λιτό και απέριττο design του σετ.

Κρεβάτι Center μασίφ ξύλου

κρεβατοκαμαρες ξυλινες με αποθηκευτικο χωρο η χωρις

Κρεβάτι Center, ελληνικής κατασκευής από ξύλινο μασίφ ξύλο με διακριτική ξύλινη κορνίζα και εντυπωσιακή καπιτονέ ραφή.

Ένα κομμάτι όπου ο συνδυασμός των στοιχείων δίνει ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα σκορπίζοντας ένα ρομαντικό, νεοκλασικό ύφος στο υπνοδωμάτιο σας. Μια επιλογή που σίγουρα θα σας γοητεύσει!

Kρεβατοκάμαρα Rochefeller

κρεβατοκαμαρες ξυλινες με αποθηκευτικο χωρο η χωρις

Το φυσικό ξύλο δρυς είναι ένα υλικό που αγαπάμε γιατί είναι γερό, ανθεκτικό, στέρεο και χαρίζει φυσικούς κυματισμούς που δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα και ύφος.

Το σετ κρεβατοκάμαρας Rochefeller είναι μια διαχρονική πρόταση που ξέρει να γοητεύει τόσο με το υλικό κατασκευής αλλά και με τις διακριτικές καμπύλες της.

Τα αποσπώμενα μαξιλάρια στο κεφαλάρι προσθέτουν τη δική τους πινελιά στο εντυπωσιακό σύνολο, που δημιουργεί μια υπέροχη σύνθεση υπνοδωματίου.

Κρεβάτι Famous μασίφ ξύλου σε μοντέρνο ύφος

κρεβατοκαμαρες ξυλινες με αποθηκευτικο χωρο η χωρις

Το κρεβάτι Famous είναι σίγουρα μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Το εντυπωσιακό παιχνίδι που δημιουργούν τα έντονα φυσικά νερά του μασίφ ξύλου είναι το κύριο χαρακτηριστικό που του προσδίδει μια μοναδική γοητεία.

Παράλληλα, τα μεταλλικά πόδια δίνουν μια μοντέρνα αίσθηση ενισχύοντας το industrial style του κρεβατιού. Ιδανικό για κρεβατοκάμαρες διαφόρων στυλ και για όσους αγαπάνε τις ρουστίκ πινελιές στον χώρο τους.

Συνδυάστε το με τις ξύλινες συρταριέρες υπνοδωματίου Efdeco.

Σετ Ξύλινες κρεβατοκάμαρες μοντέρνες με αποθηκευτικό χώρο Miss

Για εσάς που αναζητάτε επιβλητικό ύφος με ξύλινες ρουστίκ λεπτομέρειες, το σετ κρεβατοκάμαρας Miss είναι μια υπέροχη επιλογή.

Το εντυπωσιακό κεφαλάρι επενδεδυμένο με τεχνόδερμα ενισχύει την στιβαρή παρουσία του κρεβατιού, ενώ η κατασκευή από ξύλο πεύκης χαρίζει αντοχή και ζεστασιά.

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα χρωματισμών και αποκτήστε ένα κομμάτι που χαρίζει μοναδική αίσθηση ασφάλειας.

Η επιλογή κρεβατοκάμαρας είναι αναμφίβολα μια πολύ προσωπική επιλογή. Δείτε 5 μοντέρνες ιδέες για την διακόσμηση υπνοδωμάτιου ρομαντικό στυλ.

Κλείστε τα μάτια σας, φανταστείτε που θέλετε να ξυπνάτε και επιλέξτε το σετ κρεβατοκάμαρας που ολοκληρώνει αυτή την εικόνα.

Τέλος, δείτε την συλλογή μας από διπλά ντυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο για μεγάλους και παιδικά κρεβάτια ντυμένα με ύφασμα.

Δείτε μοντέρνες ιδέες για τα προτεινόμενα χρώματα για κρεβατοκάμαρα.