go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού! Ιδέες & Λύσεις image

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού! Ιδέες & Λύσεις

Style_Vibes#2: Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού

«Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού»... Πιάνετε τον εαυτό σας να σας απασχολεί ήδη η εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων; 

Όποια λιχουδιά κι αν βρίσκεται στο εορταστικό μενού, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι πάντα αξίζει ένα… αγαπησιάρικο touch! Προσθέστε λάμψη στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του τραπεζιού του σαλονιού σας με μικρές λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, βγαλμένη από ταινία! 

Καθώς τα Χριστούγεννα ανέκαθεν ζεσταίνουν την καρδιά μας και ξυπνάνε τη διάθεση να σκορπίσουμε ζεστά χαμόγελα, τι καλύτερο φέτος από το να δημιουργήσετε μόνοι σας την ιδανική ατμόσφαιρα που τόσο προσμένουμεμικροί και μεγάλοι; 

Βρήκαμε και σας προτείνουμε 5 έξυπνες και οικονομικές χριστουγεννιάτικες ιδέες και λύσεις για διακόσμηση σπιτιού για να σκηνοθετήσετε ένα τοπίο άκρως μαγευτικό αυτές τις γιορτές!

              


DIY Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τραπεζιού Σαλονιού 

Φέτος κάντε την ανατροπή στη διακόσμηση τραπεζαρίας και αντί για το καλό σας τραπεζομάντιλο καλύψτε την με.. μαύρο χαρτί! Αγοράστε μια γενναία ποσότητα μαύρου χαρτιού ώστε να καλύπτει όλη την επιφάνεια του τραπεζιού. Έπειτα, με ένα λευκό μαρκαδόρο γράψτε τα ονόματα των καλεσμένων σας πάνω από τα πιάτα τους. Για τελευταία πινελιά, τυλίξτε μια κατακόκκινη χαρτοπετσέτα με εορταστική γιρλάντα και τοποθετήστε την πάνω στο πιάτο. Πρωτοτυπήστε και κάντε τους καλεσμένους σας να αισθανθούν μοναδικοί και πραγματικά ευπρόσδεκτοι!

Τα γυάλινα βάζα είναι κομψά, χρηστικά και διαχρονικά. Μπορεί παραδοσιακά να είναι η «φωλιά» των λουλουδιών, αλλά ήρθε η ώρα να τους δώσετε χριστουγεννιάτικη πνοή. Ένα κλαδί από πεύκο ή ακόμα μερικά κλαράκια από στάχυ συντελούν έναν μοναδικό decor για να στολίσετε τόσο την τραπεζαρία αλλά και τα μοντέρνα τραπεζάκια σαλονιού. Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εσωτερικού χώρου δεν θέλει κόπο, αλλά φαντασία!

Angelwings για Ονειρεμένη Διακόσμηση Τραπεζαρίας 

Και επειδή οι μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας αποζητούν κι αυτές το δικό τους άγγιγμα ζεστασιάς, μεταμορφώστε τις με απλά χουχουλιάρικα ριχτάρια, ή αν θέλετε λίγη περισσότερη μαγεία για όλη την οικογένεια, τοποθετήστε στην πλάτη τους angelwings. Μια ιδέα που οι μικροί μας φίλοι σίγουρα θα λατρέψουν!

Η Μαγεία της Φύσης στη Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Σαλονιού 

Η φύση δεν παύει να μας εντυπωσιάζει με τη γνήσια ομορφιά της. Ειδικά το ξύλο είναι αδιαμφησβήτητα το πιο «ζεστό» υλικό και δεν πρέπει να λείπει από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σαλονιού σας αυτές τις γιορτές. Τι πιο έξυπνο, εύκολο και πρωτότυποαπό το να κρεμάσετε με ένα σκοινί κλαδί δέντρου στολισμένο με χριστουγεννιάτικες μπάλες; 

Πολυθρόνα, το Must-HaveΚομμάτι στη Διακόσμηση Σαλονιού 

Η πολυθρόνα είναι ένα κομμάτι που μας αγκαλιάζει όσο κανένα άλλο με την άνεση της και σίγουρα δίνει ένα στιβαρό, μοναδικό χαρακτήρα στη διακόσμηση σαλονιού, κάθε εποχή. Ειδικά μέσα σε ένα γιορτινό περιβάλλον η παρουσία της και μόνο μας προδιαθέτει για χαλάρωμα απολαμβάνοντας έναν καφέ, ή για όμορφες στιγμές με τους μικρούς μας φίλους συντροφιά με παραμύθια! Για επιπρόσθετη ζεστασιά ρίξτε πάνω της ένα γιορτινό ριχτάρι ή διακοσμήστε την με ένα χριστουγεννιάτικο μαξιλάρι. Αποκτήστε μοντέρνες πολυθρόνες σαλονιού με διαχρονικό χαρακτήρα, που θα συνοδεύσουν κάθε σας ανάμνηση αυτές τις γιορτές!

Τολμήστενα δημιουργήσετε με τους πιο απίθανα απλούς τρόπους. 

Για να βρείτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για τη διακόσμηση σπιτιού περιηγηθείτε στο ψηφιακό μας κατάστημα και ανακαλύψτε μια συλλογή από μοναδικά κομμάτια (τραπεζάκια σαλονιού κ.α!)που δημιουργούν ένα σπίτι που θα αγαπήσετε την κάθε του γωνιά!

Σχετικό άρθρο: Διακόσμηση σαλονιού μικρού με τζάκι - Μικροί καναπέδες για μικρό σαλόνι.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην σελίδα μας για την θεματική ενότητα «Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού».