go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Βοηθητικό τραπεζάκι: Ο πολυχρηστικός σύμμαχος image

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Βοηθητικό τραπεζάκι: Ο πολυχρηστικός σύμμαχος

Βοηθητικό τραπεζάκι: Ο πολυχρηστικός σύμμαχος στη διακόσμηση!


Τα βοηθητικά τραπεζάκια, αν και μερικές φορές τα παραβλέπουμε, είναι ένα από τα έπιπλα – κλειδιά που μπορούν να προσφέρουν πολλές και διαφορετικές χρήσεις, αναβαθμίζοντας κάθε χώρο! Το βολικό μέγεθός τους και οι πολλαπλές δυνατότητες στα υλικά τους, τα καθιστούν μια ιδανική επιλογή για στο σπίτι, αλλά και το γραφείο.


Ξύλινα, μεταλλικά, κεραμικά ή από μελαμίνη… είναι όλα τους υπέροχα!


Τα βοηθητικά τραπεζάκια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης ενός σπιτιού, προσφέροντας όχι μόνο λειτουργικότητα, αλλά και στιλ. Ο σχεδιασμός τους μπορεί να προσδώσει την απαραίτητη γεωμετρία σε έναν χώρο, νότες ζεστασιάς αν επιλέξεις ένα ξύλινο βοηθητικό τραπεζάκι, αλλά και μία νότα σύγχρονης πολυτέλειας αν επιλέξεις ένα με κεραμικό με εφέ μαρμάρου. Μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα με τα υπόλοιπα έπιπλά σου και να δημιουργήσουν μια νέα διακοσμητική και λειτουργική γωνιά στο σπίτι σου. Πρόκειται για μια οικονομική λύση που θα σου λύσει τα χέρια στην καθημερινότητα, εκφράζοντας παράλληλα και το προσωπικό σου γούστο!


Από μικρά τραπεζάκια δίπλα στον καναπέ, μέχρι πιο περίπλοκα κομμάτια που συνδυάζουν διαφορετικά υλικά, προσφέρουν μια πρακτική λύση για την αναβάθμιση της διακόσμησης και την ευκολία στην καθημερινότητά σου. Στο efdeco.gr θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από μεμονωμένα ή σετ τραπεζάκια που αντιπροσωπεύουν την αρμονία μεταξύ πολυχρηστικότητας & στιλ, πάντα με κορυφαία ποιότητα και δυνατότητες εξατομίκευσης!


Ας δούμε όμως που και πως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις!


Το ταίρι της αγαπημένης σου πολυθρόνας! 


Αν έχεις μια πολυθρόνα στο σαλόνι και ψάχνεις κάτι που θα ολοκληρώσει τη γωνιά της, τότε ένα βοηθητικό τραπεζάκι είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Τοποθετώντας το μπροστά ή δίπλα της, δημιουργείς ένα νέο χαλαρωτικό σημείο στο σπίτι σου, όπου μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου ρόφημα, διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας μια σειρά! Το βοηθητικό τραπεζάκι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά, αλλά και ως έναν καμβά διακόσμησης, καθώς πάνω του μπορείς να τοποθετήσεις διάφορα βιβλία ή μια ανοιξιάτικη σύνθεση με τα αγαπημένα σου λουλούδια. Ό,τι και να επιλέξεις να κάνεις το αποτέλεσμα σίγουρα θα ανανεώσει και θα αναβαθμίσει τον χώρο σου! 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Tokio από φυσικό μάρμαρο, είναι η τέλεια επιλογή γι’ αυτόν τον σκοπό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του και η εντυπωσιακή μεταλλική βάση του στο χρώμα rose gold δίνουν μια ξεχωριστή αίσθηση σε κάθε σημείο. Το μάρμαρο στο καπάκι του δίνει ένα μοναδικό βάθος, αλλά και μια υπέροχη διακοσμητική πινελιά. Μπορείς να το συνδυάσεις το ίδιο εύκολα, τόσο με βελούδινη, όσο και δερμάτινη πολυθρόνα για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!


Εδώ μπορείς να βρεις το βοηθητικό τραπεζάκι Tokio!


Ο «σερβιτόρος» στην τραπεζαρία σου! 


Αν ψάχνεις κάτι που θα σε βοηθά στα οικογενειακά τραπέζια, και μπορεί να δώσει και έξτρα στιλ στην τραπεζαρία σου, τότε χρειάζεσαι ένα βοηθητικό τραπεζάκι σε ρόλο σερβιτόρου. Γι’ αυτή τη χρήση, μια ιδανική επιλογή αποτελεί ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος βοηθητικό τραπεζάκι, με δύο «ράφια», ώστε να μπορείς να αφήνεις τα σερβίτσια σου ή ό,τι θέλεις να προσφέρεις στους καλεσμένους σου. Το μεγαλύτερο μέγεθός του, σου επιτρέπει να το «φορτώνεις» με ό,τι χρειάζεσαι, ενώ το μοντέρνο design του θα δώσει στην τραπεζαρία σου μια νέα αίσθηση! 

Το efdeco.gr έχει φροντίσει και γι’ αυτή την περίπτωση! Το βοηθητικό τραπεζάκι Fuori με μοντέρνο, αλλά διαχρονικό, σχεδιασμό, αποτελεί μια έξυπνη λύση για τον «σερβιτόρο» στην τραπεζαρία σου, ενώ μπορείς παράλληλα να το μετακινήσεις και να το τοποθετήσεις σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλεις! Συνδυάζει αρμονικά το ξύλο με το μέταλλο, καθώς είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυ, το οποίο όμως μπορείς να εξατομικεύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σου, αλλά και της αισθητικής του. Το διπλό του ράφι σου δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις άνετα όποια αντικείμενα θέλεις πάνω του, ενώ και πάλι μπορείς να χωρίσεις τις χρήσεις των ραφιών σύμφωνα με τον χώρο που θα επιλέξεις να το τοποθετήσεις.

Απόκτησε εδώ το βοηθητικό τραπεζάκι Fuori!

 

To τέλειο reading/working corner! 


Για τους λάτρεις του διαβάσματος και της χαλάρωσης, αλλά και όσους χρειάζεται να δουλεύουν από το σπίτι, υπάρχει ένα έπιπλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με τους δύο σκοπούς. Το βοηθητικό τραπεζάκι λοιπόν, έρχεται για να βοηθήσει για ακόμα μια φορά, δίνοντάς σου τη βάση για να δημιουργήσεις το τέλειο reading corner στον χώρο σου, ή ένα εναλλακτικό γραφειάκι από το οποίο όμως μπορείς να κάνεις άνετα τη δουλειά σου! Μπορείς να το τοποθετήσεις στο σαλόνι, αλλά και δίπλα από τη βιβλιοθήκη σου και να οριοθετήσεις έτσι έναν διαφορετικό χώρο στο σπίτι σου, σύμφωνα με τη χρήση που χρειάζεσαι! 

Το πολυχρηστικό και βοηθητικό τραπεζάκι Book 1 συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τον μοντέρνο σχεδιασμό του, ενώ το έξτρα ραφάκι που έχει για περιοδικά, βιβλία ή οποιαδήποτε έγγραφα σου δίνει και έξτρα πόντους στην οργάνωσή σου! Το Book 1 είναι κατασκευασμένο από ξύλο δρυς σε καρυδί χρώμα και λάκα στα πόδια σε γκρι χρώμα, φέρνοντας μια νέα σχεδιαστική πρόταση που μπορεί να ταιριάξει τέλεια τόσο με φυσικούς τόνους, όσο και πιο σκούρες αποχρώσεις! Η διχρωμία του θα δώσει μια νέα διάσταση στο στον χώρο σου, αλλά και ένα βάθος στη νέα γωνιά σου!


Το συγκεκριμένο βοηθητικό τραπεζάκι μπορεί να συνδυαστεί και με το αντίστοιχο τραπεζάκι σαλονιού και να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο σετ! Iδανικό και για γραφείο ή επαγγελματικό χώρο! 

Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά το βοηθητικό τραπεζάκι Book 1!

 

Βοηθητικό τραπεζάκι… ιδανικό και για κομοδίνο! 

 

Τα τελευταία χρόνια στο design, αλλά και στη σύγχρονη διαρρύθμιση, επικρατεί η προσέγγιση πως το κομοδίνο, μπορεί να είναι ένα οποιοδήποτε έπιπλο που μας βολεύει στη χρήση και ταιριάζει στην αισθητική του υπνοδωματίου μας! Έτσι, λοιπόν όλο και περισσότερα βοηθητικά τραπεζάκια βρίσκουν τον δρόμο, αλλά και τη θέση τους, σε σύγχρονες κρεβατοκάμαρες που έχουν μια πιο μίνιμαλ διαρρύθμιση που επικεντρώνεται στις λιτές γραμμές, αλλά και στην κορυφαία κατασκευή! Για σένα λοιπόν που θέλεις είτε να ολοκληρώσεις την κρεβατοκάμαρά σου με το τέλειο κομοδίνο, είτε να την ανανεώσεις οικονομικά και γρήγορα, το ξύλινο βοηθητικό τραπεζάκι Ammos θα σου λύσει τα χέρια! 

Λιτός σχεδιασμός που συνδυάζει καμπύλες και γωνίες, ξύλο που προδίδει την απαραίτητη ζεστασιά και διακριτική διχρωμία, που ταιριάζει σε κάθε χώρο! Το βοηθητικό τραπεζάκι Ammos είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυς, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό, αλλά διαχρονικό! Μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια και με άλλα υλικά στο υπνοδωμάτιό σου, όπως το μέταλλο ή κάποιο ιδιαίτερο ύφασμα, και να δημιουργήσεις το αποτέλεσμα των ονείρων σου. 

Εδώ μπορείς να αποκτήσεις βοηθητικό τραπεζάκι Ammos!

 

 

Βοηθητικό τραπεζάκι… κλασικά δίπλα από τον καναπέ! 

 

Πολλές φορές χρειαζόμαστε δίπλα από τον καναπέ ένα έξτρα τραπεζάκι, για να αφήνουμε πράγματα, χωρίς να χρειάζεται να σηκωθούμε! Γι’ αυτό λοιπόν, ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι δίπλα στο μπράτσο του καναπέ, μπορεί να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη, δίνοντας και το απαραίτητο στιλ στον χώρο! Ένα στρόγγυλο βοηθητικό τραπεζάκι, αποτελεί την εύχρηστη και βολική επιλογή, που χωράει παντού! 

Το βοηθητικό τραπεζάκι Messa συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό με κλασικά και διαχρονικά υλικά που μπορούν να βρουν τη θέση τους σε κάθε σαλόνι! Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο δρυς και βαμμένο σε καρυδί χρώμα, ενώ το στρογγυλό καπάκι είναι βαμμένο σε λάκα ματ σε καφέ χρώμα. Ο συνδυασμός στα χρώματα, στις καμπύλες και τις γωνίες, φέρνει μια νέα αίσθηση στο σαλόνι σου και φυσικά την ευκολία που θέλεις!


Απόκτησε εδώ το βοηθητικό τραπεζάκι Messa!

 

Τραπεζάκι σαλονιού και βοηθητικό τραπεζάκι πάνε μαζί!

 

Ποιος είπε ότι ένα τραπεζάκι στο σαλόνι είναι αρκετό; Για τους λάτρεις των ξεχωριστών συνθέσεων, της πρακτικότητας, αλλά και του μοντέρνου design, ο συνδυασμός βοηθητικό τραπεζάκι και τραπεζάκι σαλονιού, αποτελεί μια εύχρηστη, αλλά και αισθητικά μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή! Αν θέλεις λοιπόν, να ανανεώσεις το κέντρο του σαλονιού σου, να οργανώσεις καλύτερα τα πράγματά σου και να δώσεις και νέο στιλ στον χώρο σου, επίλεξε να δημιουργήσεις ένα μοναδικό «σετ» με τραπεζάκια για το σαλόνι! 

Το βοηθητικό τραπεζάκι σαλονιού Madera διακρίνεται για το μοντέρνο ύφος του, αλλά και τον εντυπωσιακό συνδυασμό των υλικών του. Η στρογγυλή του επιφάνεια αποτελείται από κεραμικό ιταλικής προέλευσης, ενώ το πλαίσιο περιμετρικά είναι φυσικό δέρμα σε μπλέ χρώμα. Η minimal μεταλλική βάση είναι σε μαύρο χρώμα με λεπτομέρειες χρυσού στο τελείωμα. Μια πραγματικά εντυπωσιακή επιλογή που φέρνει σε κάθε χώρο τη διακριτική πολυτέλεια του κορυφαίου design και της κορυφαίας κατασκευής! Κάνε τον συνδυασμό σου με το τραπεζάκι σαλονιού και δες τον χώρο σου να μεταμορφώνεται! 

Απόκτησε εδώ το βοηθητικό τραπεζάκι Madera!