go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Μίνιμαλ Διακόσμηση Σαλονιού, Τζακιού για Χριστούγεννα! image

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Μίνιμαλ Διακόσμηση Σαλονιού, Τζακιού για Χριστούγεννα!

Ιδέες για μίνιμαλ διακόσμηση σαλονιού / σπιτιου για τα φετινά Χριστούγεννα! Εάν τα φαντασμαγορικά στολίδια, τα πολλά φωτάκια και η υπερβολική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού σας φαίνεται ξεπερασμένη σας δίνουμε τις πιο μίνιμαλ ιδέες για να στολίσετε το σπίτι σας για τις γιορτές! Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού: ιδέες και λύσεις.

minimal christmas

Οι πιο «μίνιμαλ» αποχρώσεις για αυτά τα Χριστούγεννα είναι φυσικά το λευκό, το γκρι και το μπεζ. Χρησιμοποιείστε τα χρώματα αυτά σε στολίδια και διάφορα διακοσμητικά όπως κεριά, κάλτσες κ.α

minimal deco

Εάν δεν θέλετε να στολίσετε δέντρο μπορείτε να πάρετε ιδέες από τις ακόλουθες προτάσεις μας.

minimal Christmas tree

Ο πρωταγωνιστής της μίνιμαλ διακόσμησης για τα Χριστούγεννα είναι τα κλαδιά δέντρου. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσα σε βάζα με φωτάκια, κρεμασμένα από την οροφή με στολίδια και εάν δεν έχετε τζάκι μπορείτε να κρεμάσετε εκεί τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες σας!

minimal Christmas branches

Τοποθετήστε μια πλούσια πράσινη γιρλάντα πάνω στο τζάκι σας ή ένα μεγάλο, πράσινο στεφάνι τοποθετώντας δεξιά και αριστερά μερικά ξύλα για να δείξει ο χώρος ακόμα πιο ζεστός, πιο «cozy»..

minimal Christmas fireplace


Ευχαριστούμε για τον χρόνο παραμονής σας στο άρθρο μας με ιδέες για μινιμαλ διακοσμηση σαλονιού / σπιτιου τα φετινά Χριστούγεννα. Δείτε τις ενότητες: