go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τραπεζιού Βεράντας Ιδέες image

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Τραπεζιού Βεράντας Ιδέες

Πως να Διακοσμήσω το Τραπέζι της Βεράντας μου Αυτό το Καλοκαίρι 


Αναρωτιέστε πως να ανανεώσετε την καλοκαιρινή διακόσμηση της τραπεζαρίας στη βεράντα σας; Όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία, τόσο αυξάνονται οι ώρες που περνάμε στο μπαλκόνι μας. Είναι η ιδανική εποχή για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα γύρω από το τραπέζι του μπαλκονιού, είτε κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αλλάζουμε λοιπόν διάθεση, αναδιαμορφώνοντας τον χώρο της βεράντας μας και ξεκινάμε από το τραπέζι, το κέντρο των στιγμών μας!

Αν ψάχνεις εύκολους και παράλληλα εντυπωσιακούς τρόπους για να δώσεις φέτος στο μπαλκόνι σου μια δροσερή πνοή για να δημιουργήσεις το πιο υπέροχη ατμόσφαιρα για την οικογένεια και τους καλεσμένους σου, οι προτάσεις μας για τη διακόσμηση του τραπεζιού βεράντας θα σε εμπνεύσουν!

Η διακόσμηση του τραπεζιού της βεράντας ολοκληρώνει το στιλ και την αίσθηση του χώρου, ενώ παράλληλα δίνει έξτρα πινελιές στην εικόνα του. Με μικρές λεπτομέρειες, αλλά και μεγαλύτερες τροποποιήσεις μπορείς πολύ εύκολα να συνθέσεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που εκφράζει το γούστο και καλύπτει τις ανάγκες σου! 

Πάμε να δούμε λοιπόν, πως θα μεταφέρεις την καλοκαιρινή σου διάθεση στη διακόσμηση του τραπεζιού βεράντας! 

Διακόσμησε το τραπέζι της βεράντας σου με υπέροχα λουλούδια! 

Τα λουλούδια το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους! Πολύχρωμα και ευωδιαστά μας φτιάχνουν τη διάθεση δίνοντας το χρώμα τους στον χώρο μας. Το τραπέζι στη βεράντα είναι ο τέλειος χώρος για να τοποθετήσεις τα λουλούδια σου! Μπορείς να επιλέξεις πολύχρωμα γυάλινα βάζα και να δημιουργήσεις τις δικές σου συνθέσεις με μπουκέτα, ή να επιλέξεις μεμονωμένα λουλουδάκια και να τα τοποθετήσεις χωριστά στα βάζα για ένα πιο minimal και φρέσκο αποτέλεσμα! 

Είναι η τέλεια πινελιά για τα τραπέζια με την οικογένεια και τους φίλους σου, καθώς κάνουν το τραπέζι σου εντυπωσιακό και χρωματιστό! 

Οι συνθέσεις με λουλούδια αποτελούν μια stylish και εύκολη επιλογή για τη διακόσμηση κάθε μπαλκονιού! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τα λουλούδια με τα χρώματα που θέλεις και να απολαύσεις τις πιο χαλαρωτικές στιγμές στο μπαλκόνι σου! 

Δεν είσαι φαν των λουλουδιών; Διακόσμησε το τραπέζι του μπαλκονιού σου με κακτάκια και παχύφυτα! 

Τα κατάκια πάνε παντού! Σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και κάθε εποχή δίνουν μια «φυσική» χροιά στο σπίτι μας! Αν λοιπόν δεν είσαι φαν των λουλουδιών ή βρίσκεις τη μυρωδιά τους υπερβολική, μπορείς να διακοσμήσεις το τραπέζι της βεράντας σου με μικρά και διαφορετικά κακτάκια. Άλλωστε, είναι ανθεκτικά και δεν χρειάζονται καθημερινή φροντίδα! 

Αν θέλεις να δημιουργήσεις το απόλυτα μοντέρνο καλοκαιρινό αποτέλεσμα, μπορείς να το τοποθετήσεις τα κακτάκια σε πήλινα κασπό στα χρώματα της τερακότας και να τα συνδυάσεις με ψάθινες ή πλεκτές (μακραμέ) υφές. Το τραπέζι και το μπαλκόνι σου με αυτές τις λεπτομέρειες θα μοιάζει σαν να βρίσκεται δίπλα στην αμμουδιά! 

Διακοσμητικά δοχεία για το τραπέζι της βεράντας! 

Τα διακοσμητικά δοχεία προσδίδουν πάντα μια πινελιά design, αλλά και χρησιμότητας στο τραπέζι σου. Για το τραπέζι της βεράντας σου μπορείς να επιλέξεις μια σειρά από κεραμικά δοχεία ή βαζάκια σε καλοκαιρινές αποχρώσεις και να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Αν τα κρατήσεις άδεια, τότε θα ήταν ιδανικό να συνδυάσεις διάφορα δοχεία μεταξύ τους για να πετύχεις ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. 

Αν τα δοχεία που έχεις ήδη στο σπίτι δεν σου αρέσουν, τότε δοκίμασε να τα βάψεις με τα χρώματα που θέλεις για να τα επαναχρησιμοποιήσεις. Μην ξεχνάς πως το sustainability μπορεί να εφαρμοστεί και στη διακόσμηση του σπιτιού, δίνοντας νέα εικόνα σε παλιά μας αντικείμενα!

Στα δοχεία αυτά μπορείς να αποθηκεύσεις μικρά αντικείμενα, τα οποία δεν θέλεις να φαίνονται πάνω στο τραπέζι σου ή να τα γεμίσεις με μικρές πετρούλες ή σβώλους σε διάφορα χρώματα! Θα αναδειχθούν αν τα δοχεία σου είναι διάφανα ή γυάλινα! 

Runners και φαναράκια για το τραπέζι της βεράντας σου! 

Όταν σκεφτόμαστε φαναράκια, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι βραδιές στο μπαλκόνι με φίλους υπό το φως των κεριών. Αποτελούν κλασική επιλογή για κάθε μπαλκόνι και σίγουρα μπορείς να βρεις κάποιο που ταιριάζει στα γούστα, αλλά και τις ανάγκες του χώρου σου!

Διάλεξε τα φαναράκια με το υλικό και το χρώμα που θέλεις, φτιάξε τη δική σου σύνθεση και τοποθέτησε μέσα κεριά της αρεσκείας σου για τις πιο ατμοσφαιρικές νύχτες! 

Για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση στο τραπέζι του μπαλκονιού, τοποθέτησε ένα runner σε καλοκαιρινή απόχρωση ή ψάθινη υφή και άπλωσέ το κατά μήκος του τραπεζιού σου! Αν πάλι δεν έχεις διαθέσιμο κάποιο runner, μπορείς να δημιουργήσεις πολύ εύκολα το δικό σου από παλιά υφάσματα ή ακόμα και τραπεζομάντηλα! 

Διακόσμηση με ξύλο για το τραπέζι της βεράντας σου! 

Το ξύλο είναι ένα πολύ ευέλικτο υλικό για κάθε εποχή και ειδικά για το καλοκαίρι. Οι ξύλινοι δίσκοι ή ξύλινες επιφάνειες κοπής μπορούν να γίνουν το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για το τραπέζι στο μπαλκόνι σου! Πάνω τους μπορείς να τοποθετήσεις βάζα με λουλούδια, κεριά και άλλα μικρά διακοσμητικά για να αναβαθμίσεις την αισθητική του τραπεζιού σου! 


Αν έχεις κανονίσει κάποιο γεύμα στο μπαλκόνι, τότε ο ξύλινος δίσκος μπορεί να μετατραπεί σε δίσκο για φαγητό ή snacks! Η θέση του στο κέντρο του τραπεζιού θα τραβήξει τα βλέμματα και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου!


Σχετικό Περιεχόμενο