go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Τοίχου Σαλονιού με Πίνακες, Ράφια, Κάδρα, Πέτρα image

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Διακόσμηση Τοίχου Σαλονιού με Πίνακες, Ράφια, Κάδρα, Πέτρα

Ιδέες για διακόσμηση τοίχου σαλονιού: Αναρωτιέσαι πως να διακοσμήσεις τον τοίχο στο σαλόνι σου και να ανανεώσεις τον χώρο σου με λειτουργικές και αισθητικές πινελιές; Σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις!

Πρωτότυπες Ιδέες για τη διακόσμηση του τοίχου του σαλονιού σου!

Αν ψάχνεις πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να ζωντανέψεις τον χώρο του σαλονιού σου, ο κεντρικός τοίχος του αποτελεί την ιδανική επιλογή για να φέρεις έναν αέρα ανανέωσης στον πιο ζεστό χώρο του σπιτιού!

Ο τοίχος στο σαλόνι σου αποτελεί τον τέλειο καμβά για να δώσεις στιλ και χαρακτήρα στην καρδιά του σπιτιού σου! Γρήγορα, εύκολα και οικονομικά με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει τη διάθεσή σου, αλλά και την εικόνα του σαλονιού σου!

Ποια είναι η ατμόσφαιρα που θέλεις να αποπνέει ο χώρος σου; Χρειάζεσαι extra αποθηκευτικό χώρο ή θέλεις απλώς να δώσεις μια άλλη νότα διακόσμησης; Θέλεις μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Ψάχνεις την έμπνευση;

Όποια και αν είναι η ανάγκη σου, η ομάδα του Ef Deco έχει συγκεντρώσει πρωτότυπες ιδέες, οικονομικές λύσεις, αλλά και συμβουλές που θα εμπνεύσουν τη διακόσμηση του τοίχου που βρίσκεται στο σαλόνι σου! 

Διακόσμηση τοίχου σαλονιού με πίνακες! 

Έχεις μπροστά σου έναν μεγάλο τοίχο. Σκέφτεσαι με ποιον τρόπο μπορείς να εισάγεις χρώμα και υφές, ώστε ο χώρος σου να αποκτήσεις άλλη διάσταση και αέρα; ‘Ηρθε η στιγμή να μιλήσουμε για πίνακες ζωγραφικής! Οι πίνακες στον τοίχο του σαλονιού είναι πρωταγωνιστές! Δίνουν μια καλλιτεχνική και δημιουργική αίσθηση, ενώ συχνά γίνονται η αιτία για απολαυστικές συζητήσεις.

Ένας πίνακας που ανταποκρίνεται στην αισθητική και το γούστο σου, μπορεί να ανανεώσει το ύφος του σαλονιού και να δώσει αυτή την πολυδιάστατη οπτική στον χώρο. Αναζήτησε λοιπόν, τον πίνακα που σε αντιπροσωπεύει και σε εμπνέει και τοποθέτησέ τον στην κεντρική θέση που του αρμόζει. Οι αποχρώσεις του μπορούν να είναι κοινές με τα υπάρχοντα χρώματα στο σαλόνι σου ή έντονες σε περίπτωση που θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία! Το μέγεθός του δεν σε περιορίζει, καθώς μπορείς να επιλέξεις τη διακόσμηση με περισσότερους πίνακες, δημιουργώντας ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα. Είναι κλασική επιλογή και με διαχρονική αξία! 



Διακόσμηση τοίχου σαλονιού με ράφια! 


Τα ράφια είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να οργανώσεις καλύτερα το σαλόνι σου και παράλληλα να ανανεώσεις τη διακόσμησή του! Ειδικά, αν έχεις πολλά βιβλία, διακοσμητικά, δίσκους βινυλίου, φυτά και άλλα αντικείμενα που θα ήθελες να βρουν τη δική τους στο θέση στο σαλόνι σου, μια σειρά από ράφια ή ακόμα και μια μοντέρνα βιβλιοθήκη θα γίνει ο σύμμαχός σου στην καλύτερη οργάνωση, αλλά και ανάδειξή τους.

Μπορείς να τοποθετήσεις στον τοίχο σου ξύλινα ράφια, σύμφωνα με τις αποχρώσεις του χώρου, αλλά και ράφια από διαφορετικά υλικά, ανάλογα με την αισθητική σου. Στα ράφια σου, πέρα από τα διακοσμητικά σου, μπορείς να τοποθετήσεις και κρυφό φωτισμό, επιτυγχάνοντας ένα πιο cozy και παράλληλα stylish αποτέλεσμα!


Αν πάλι θέλεις να κρύψεις κάποια προβληματικά σημεία του τοίχου σου, τότε και πάλι τα ράφια αποτελούν μια οικονομική, εύκολη και στιλάτη λύση! Με επίκεντρο τις συλλογές σου και τα διακοσμητικά σου αντικείμενα, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σύνθεση! 

Διακόσμηση τοίχου σαλονιού με κάδρα! 


Για εσένα που είσαι φαν της φωτογραφίας ή των εντυπωσιακών prints, η διακόσμηση του τοίχου στο σαλόνι σου μπορεί να ανανεωθεί με υπέροχα κάδρα! Διάλεξε τις φωτογραφίες, που θα ήθελες να κοσμούν τον χώρο σου, ή τα σχέδια που ταιριάζουν στην αισθητική σου και δημιούργησε μοναδικές συνθέσεις που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα.

Αν έχεις απαθανατίσει μοναδικές στιγμές και αγαπημένα πρόσωπα, τότε εκτύπωσέ τα και τοποθέτησέ τα σε κάδρα για να δώσεις στον χώρο σου έναν πραγματικά προσωπικό και οικείο τόνο! Κάθε φορά που θα κοιτάς τον τοίχο σου, θα ξαναζείς αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου! 


 Τα κάδρα είναι μια οικονομική λύση διακόσμησης και ανανέωσης, αλλά και ένας τρόπος να αναδείξεις το προσωπικό σου γούστο. 

Διακόσμηση τοίχου σαλονιού με επένδυση πέτρας ή ξύλου! 

Η αλλαγή στα κύρια υλικά του χώρου, αποτελούν άλλη μια προσέγγιση στην ανανέωση της διακόσμησης του σαλονιού. Αν έχεις βαρεθεί τον κεντρικό τοίχο του σαλονιού σου και δεν θέλεις να αλλάξεις απλά το χρώμα του, τότε μπορείς να αλλάξεις το «υλικό» του. Οι τοίχοι με επένδυση πέτρας παραμένουν διαχρονικά μοντέρνοι, αλλά και απόλυτη τάση! Η πέτρα στο σαλόνι δίνει πραγματικά άλλη διάσταση στο χώρο και κάνει την όψη του ενδιαφέρουσα και στιλάτη! Βρες την απόχρωση που ταιριάζει με τα έπιπλά σου και τόλμησε την αλλαγή! 

Αν προτιμάς τις πιο ζεστές αποχρώσεις του ξύλου, τότε μπορείς να ντύσεις τον τοίχο του σαλονιού σου με μια κατασκευή ξύλου. Το ξύλο, όπως και η πέτρα, αποτελεί μια διαχρονική τάση που μπορείς να συνδυάσεις με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου σου.

Η επένδυση με ξύλο θα δώσει στο χώρο σου μια cozy αίσθηση και θα τον ανανεώσει απόλυτα! Μπορείς να τοποθετήσεις την επένδυση ξύλου κατά μήκος του τοίχου, καλύπτοντάς τον ολόκληρο ή να την τοποθετήσεις αποσπασματικά σε κομμάτια, δημιουργώντας μια πρωτότυπη σύνθεση, που θα έχει τη δική σου υπογραφή! 


Πληροφορίες σχετικά με την διακόσμηση σπιτιού:



Σχετικά προϊόντα για το σαλόνι: