go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Προσφορές Black Week: O απόλυτος οδηγός επίπλωσης του σπιτιού σου! image

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Προσφορές Black Week: O απόλυτος οδηγός επίπλωσης του σπιτιού σου!

Ονειρεύεσαι ένα καινούργιο κρεβάτι για να απολαμβάνεις hygge στιγμές χαλάρωσης και έναν ξεκούραστο ύπνο; Θέλεις να αναβαθμίσεις το σαλόνι σου με μερικές πινελιές μοντέρνου design και καθημερινής λειτουργικότητας; Θέλεις να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στην τραπεζαρία σου, ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές και θέλεις φέτος το τραπέζι σου να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο;


Οι προσφορές της Black Friday είναι εδώ και σου δίνουν την τέλεια ευκαιρία να ανανεώσεις το σπίτι σου! Στο efdeco.gr θα βρεις όλα αυτά που θέλεις στις τιμές που ψάχνεις για να ντύσεις κάθε γωνιά του χώρου σου πάντα με κορυφαία ποιότητα και σχεδιασμό!

 

Και επειδή γνωρίζουμε πως θέλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για το μεγαλύτερο event προσφορών του χρόνου, σου έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό αγορών για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου! Εδώ θα βρεις best sellers προϊόντα, που ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε σου ανάγκη, αισθητική και λειτουργική και φυσικά διαχρονικές επιλογές επίπλωσης που θα σε συντροφεύουν για χρόνια!

 

Ας ξεκινήσουμε από το σαλόνι!

 

Και ας ξεκινήσουμε από τα βασικά! Στο σαλόνι μας φυσικά, το μεγαλύτερο χώρο, αλλά και το επίκεντρο καταλαμβάνει ο καναπές και τώρα έχεις την ιδανική ευκαιρία να αποκτήσεις έναν απόλυτα μοντέρνο γωνιακό καναπέ που τα συνδυάζει όλα! Αναπαυτικό κάθισμα, άριστη κατασκευή, κομψό και μοντέρνο design που ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης και στιλ!

Ο γωνιακός καναπές New York σε γκρι χρώμα - διαθέσιμος και σε άλλες 4 αποχρώσεις - με λιτές γραμμές και αφαιρούμενο ύφασμα στα μαξιλάρια για απόλυτη ευκολία στο καθάρισμα, θα δώσει άλλον αέρα στο σαλόνι σου, αλλά και στην καθημερινή σου ξεκούραση! Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις την κατάλληλη απόχρωση για τον χώρου σου, μπορείς να επικοινωνήσεις με τους ειδικούς μας και θα σε καθοδηγήσουν στην ιδανική επιλογή! 

Extra tip: Ενίσχυσε την hygge αίσθηση του σαλονιού σου αυτόν τον χειμώνα με διάφορα ριχτάρια και μαξιλάρια στον καναπέ σου!

 

Εδώ μπορείς να δεις όλα τα χαρακτηριστικά του γωνιακού καναπέ New York!

 

Σειρά έχουν τα key items που αλλάζουν την αίσθηση και τη λειτουργικότητα του σαλονιού σου! Η Black Friday στο efdeco.gr έχει τη μεγαλύτερη γκάμα σε τραπεζάκια σαλονιού που φέρνουν το υπέροχο μοντέρνο design και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής τους στο “κέντρο” του χώρου σου!  

Το τραπεζάκι σαλονιού Concert είναι η εντυπωσιακή και μοντέρνα επιλογή ιταλικού design για κάθε σαλόνι! Αντιπροσωπεύει όλα τα χαρακτηριστικά ενός επίπλου με ξεχωριστή υπογραφή χάρη στα υλικά του, αλλά και την καθημερινή λειτουργικότητα που χρειάζεσαι για να ευχαριστηθείς απόλυτα τον χώρο σου, καθώς διαθέτει δύο τραπεζάκια. Το μεγάλο τραπέζι διαθέτει κεραμική επιφάνεια, ενώ το μικρό τραπέζι είναι από ξύλο ευκαλύπτου, συνδυασμός που προσφέρει ένα πολύ σύγχρονο και ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα στον χώρο! Η μεταλλική βάση τους είναι σε χρώμα αιματίτη, χαρακτηριστικό που καθιστά το Concert μια ιδανική επιλογή ακόμα και για minimal χώρους! 

Εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και την κατασκευή του Concert!

 

Ας περάσουμε στην τραπεζαρία!

 

Οι γιορτές πλησιάζουν και οι τραπεζαρίες έχουν την τιμητική τους! Εκτός όμως, από τα γιορτινά τραπέζια, μια τραπεζαρία μπορεί να σου χαρίσει καθημερινές στιγμές χαράς και απόλαυσης με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μήπως ήρθε λοιπόν, η στιγμή να την ανανεώσεις; 

Με τις προσφορές της Black Friday στο efdeco.gr σίγουρα θα βρεις την τραπεζαρία που ψάχνεις, ακριβώς όπως την θέλεις! Για τους λάτρεις των λιτών γραμμών και του διαχρονικού design που ξεπερνά κάθε trend και μένει πάντα επίκαιρο σε κάθε χώρο, η τραπεζαρία North melamine αποτελεί μια επιλογή κλειδί! Χάρη στον κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό της με καπάκι από αχάρακτο συνθετικό καπλαμά στο χρώμα της καρυδιάς και πόδια από μασίφ ξύλο ελληνικής καρυδιάς, ταιριάζει σε κάθε χώρο και κάθε ύφος διακόσμησης από minimal μέχρι και πιο boho αισθητική. 

Η κλίση των ποδιών προσδίδει διακριτικά στην North melamine τραπεζαρία ένα πιο ιδιαίτερο στιλ, χωρίς να σε περιορίζει όμως καθόλου στις καρέκλες που θα επιλέξεις για να ολοκληρώσεις την τραπεζαρία σου!

 

Εδώ μπορείς να αποκτήσεις την τραπεζαρία North melamine!

 

Στην καρέκλα τραπεζαρίας που θα επιλέξεις, καθοριστικό ρόλο παίζει το κάθισμα και η πλάτη της! Χρειάζεται να είναι αναπαυτικά, χωρίς όμως να χάνουν πόντους από την αισθητική τους! Η καρέκλα τραπεζαρίας (που συνδυάζεται υπέροχα και με την τραπεζαρία North melamine) που προσφέρει άνεση, στιλ και εξατομίκευση ακούει στο όνομα Ypsilon! 

Εντυπωσιακή, άνετη και διαχρονική είναι ντυμένη με ύφασμα σε χρώμα καφέ, ενώ παράλληλα η ξύλινη λεπτομέρεια στην πλάτη της είναι το χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει. Τα πόδια της καρέκλας είναι μασίφ ξύλο. Φυσικά, έχεις την επιλογή να την εξατομικεύσεις ή με άλλα λόγια να τη φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου σύμφωνα με τις αισθητικές ανάγκες του χώρου σου! Με την υπηρεσία Ef Design μπορείς να επιλέξεις το χρώμα του ξύλου των ποδιών, αλλά και το χρώμα του υφάσματός της, μέσα από μια πολύ μεγάλη χρωματική γκάμα που θα βρεις διαθέσιμη στο χρωματολόγιό μας!

 

Εδώ μπορείς να δεις αναλυτικά την καρέκλα τραπεζαρίας Ypsilon!

 

Ας προχωρήσουμε στα ενδότερα, την κρεβατοκάμαρα!

 

Αυτό που ονειρευόσουν… γίνεται πραγματικότητα με Black Friday προσφορές και στα ντυμένα κρεβάτια στο efdeco.gr! Επιλέγοντας ένα ντυμένο κρεβάτι κάνεις μια επιλογή που τα συνδυάζει όλα! Πρακτικότητα & αντοχή καθώς δεν φθείρεται ούτε γρατζουνιέται, ασφάλεια ακόμα και για τα πιο μικρά μέλη της οικογένειας καθώς δεν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες, λειτουργικότητα και άριστη ποιότητα ύπνου! Επίσης, τα ντυμένα κρεβάτια δεν σε περιορίζουν αισθητικά! Μπορείς να τα συνδυάσεις πανεύκολα με ξύλινες, μεταλλικές ή υφασμάτινες λεπτομέρειες και να δημιουργήσεις το υπνοδωμάτιο των ονείρων σου! 

Το ντυμένο κρεβάτι Daily fabric με μοντέρνο design είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο επενδυμένο με ύφασμα. Οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί μπλε αποχρώσεων ανανεώνουν το υπνοδωμάτιό σου με μια πιο σύγχρονη και φρέσκια αισθητική! Κομψό, φινετσάτο και με λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν.

Φυσικά και στο κρεβάτι Daily Fabric έχεις τη δυνατότητα εξατομίκευσης! Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να επιλέξεις βάση στρώματος και την προσθήκη αποθηκευτικού χώρου για έξτρα οργάνωση στο υπνοδωμάτιό σου!

 

Εδώ μπορείς να δεις το Daily fabric και να το αποκτήσεις με ένα κλικ!

 

Προτάσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού σου!

 

Θέλεις να δημιουργήσεις την τέλεια γωνιά στον χώρο σου για να χαλαρώνεις, απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου βιβλίο παρέα με ένα ζεστό ρόφημα; Ξεκίνα από την πολυθρόνα γύρω από την οποία θα συνθέσεις την τέλεια ατμόσφαιρα! Αυτή η γωνιά μπορεί πολύ εύκολα να γίνει είτε στο σαλόνι, είτε στο υπνοδωμάτιό σου! 

Μια ιδανική πολυθρόνα για αυτή τη γωνιά είναι η Asia! Απόλυτα σύγχρονος σχεδιασμός, κομψή διάσταση, διακριτικό μπλε pop of color, αδιάβροχο και αφαιρούμενο ύφασμα! Άνετη και stylish μπορείς να την τοποθετήσεις όπου θέλεις, ακόμα και σε χώρους υποδοχής. Η μεταλλική της βάση σε gold απόχρωση θα δώσει στον χώρο σου έξτρα λάμψη!

 

Πρόλαβε Εδώ την Black Friday προσφορά για την πολυθρόνα Asia!

 

Τι θα έλεγες για έναν έξτρα “βοηθό” που ταιριάζει σε κάθε χώρο;

Για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση, αλλά και στιλ, σε όποιον χώρο επιθυμείς εσύ, επίλεξε ένα βοηθητικό περιστρεφόμενο σκαμπό! 

Το περιστρεφόμενο σκαμπό Vago με δέρμα σε απόχρωση Elephant και μεταλλικά πόδια ταιριάζει τέλεια σε κάθε χώρο και κάθε ανάγκη! Και μην ξεχνάς πως μια πινελιά με δέρμα θα δώσει στον χώρο σου μια πολυτελή αίσθηση! 

Εδώ μπορείς να βρεις το περιστρεφόμενο σκαμπό Vago Elephant σε τιμή Black Friday!