go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Μπεζ Καφέ Σαλόνι Διακόσμηση... Μοντέρνες Ιδέες για Εφαρμογή! image

Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022

Μπεζ Καφέ Σαλόνι Διακόσμηση... Μοντέρνες Ιδέες για Εφαρμογή!

Ανακάλυψε εδώ πρωτότυπες ιδέες και λύσεις για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο μπεζ σαλόνι!

Το μπεζ σε όλες τις αποχρώσεις του, από το υπόλευκο μέχρι και το ανοιχτό καφέ, αποτελεί ένα από τα πιο κλασικά χρώματα που πρωταγωνιστεί στους χώρους του σαλονιού. Δίνει τη ζεστασιά, αλλά και την καθαρότητά του σε τοίχους, διακοσμητικά σπιτιού και έπιπλα. Ιδανικό χάρη στον ευκολοσυνδύαστο χαρακτήρα του, την ηρεμία που προσφέρει και την ευάερη ατμόσφαιρα που δημιουργεί στον χώρο, το μπεζ χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή για εσένα που συνθέτεις τώρα τον εσωτερικό χώρο του σαλονιού, αλλά και για εσένα που θέλεις να τον αναδιαμορφώσεις.

Για ακόμα μια χρονιά βλέπουμε το μπεζ χρώμα να κατακτά την κορυφή στις τάσεις του design και να αποτελεί βασική πρόταση διακόσμησης σε χώρους με άνεση, χαλαρό, αλλά και stylish vibe. 


Είναι ένα χρώμα το οποίο αποτυπώνεται πανέμορφα σε όλες τι υφές, συνδυάζεται τέλεια με άλλα χρώματα που υπάρχουν στον χώρο, ενώ έχει την ικανότητα να κάνει το σαλόνι σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου σε μπεζ και καφέ αποχρώσεις, αλλά και εύκολους τρόπους για να το εντάξεις στη χρωματική παλέτα που έχεις ήδη επιλέξει!

Ετοιμάσου λοιπόν, να χαλαρώσεις με την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο πιο ήρεμο μπεζ περιβάλλον! Ποιος είπε ότι η μονοχρωμία είναι out of fashion, βαρετή ή κουραστική; 

Boho διακόσμηση σε μπεζ αποχρώσεις! 

Η boho διακόσμηση αποπνέει ένα vibe χαλαρό, ταξιδιάρικο και ιδιαίτερο. Τα ανοιχτά χρώματα και όλες οι αποχρώσεις του μπεζ είναι βασικά «συστατικά» για να πετύχεις το τέλειο boho αποτέλεσμα. Συνδύασε διαφορετικές υφές μεταξύ τους, διάφορες αποχρώσεις στα ξύλα και τα υφάσματα, τοποθέτησε μακραμέ διακοσμητικά στους τοίχους και μερικά φυτά και ντύσε το σαλόνι σου με boho διάθεση!

Αν αισθάνεσαι ακόμα πιο έτοιμος για τη μεγάλη boho αλλαγή, μπορείς να τοποθετήσεις μια μπεζ υφασμάτινη αιώρα στο σαλόνι σου για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. 



Διαχρονικός συνδυασμός μπεζ και καφέ αποχρώσεων! 

Οι καφέ λεπτομέρειες, αλλά και τα καφέ έπιπλα που υπάρχουν στο σαλόνι συνδυάζονται τέλεια με μπεζ αποχρώσεις. Η καθαρότητα του μπεζ συναντά το βάθος του καφέ και δημιουργούν το πιο κλασικό, αλλά καθόλου βαρετό, αποτέλεσμα διακόσμησης




Τα ξύλινα έπιπλα δίνουν βάθος στο χώρο και σε συνδυασμό με το μπεζ δημιουργούν ένα πολυδιάστατο εφέ. Για έξτρα stylish πινελιές, τοποθέτησε διακοσμητικές λεπτομέρειες με χρώμα σύμφωνα με το προσωπικό σου γούστο ή ακόμα και την εποχή χειμώνα/καλοκαίρι.

Μπεζ διακόσμηση με pop of color στον τοίχο και το σαλόνι σου!

To μπεζ αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να προσθέσεις χρώμα στο σαλόνι σου. Αν έχεις μπεζ έπιπλα μπορείς να τοποθετήσεις μαξιλάρια με ένα έντονο χρώμα, όπως είναι το πετρόλ ή το μπλε, ενώ αν έχεις μπεζ τοίχους στο σαλόνι σου τότε μπορείς να προσθέσεις πολύχρωμους πίνακες και διακοσμητικά σε έντονες αποχρώσεις.

Έτσι, θα δώσεις άλλη διάσταση, αλλά και διάθεση στο σαλόνι σου! 




Οι μπεζ διακοσμητικές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Αν θέλεις να ανανεώσεις το σαλόνι σου και να δώσεις στον χώρο σου μια νέα πνοή καθαρότητας, τότε οι μπεζ διακοσμητικές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά! Επιλέξε μαξιλάρια σε μπεζ αποχρώσεις συνδυαστικά με ένα εντονότερο χρώμα, κηροπήγια, αποξηραμένα άνθη, βάζα και υφάσματα που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση,  





Μπεζ αποχρώσεις σε φωτιστικά με διάφορα υλικά!

Ένα φωτιστικό μπορεί να αποτελέσει key piece του σαλονιού σου. Συνδύασε τις μπεζ αποχρώσεις που υπάρχουν ήδη στο σαλόνι σου με τα υλικά του φωτιστικού που θα επιλέξεις και δώσε ένα νέο φως στο χώρο σου. Αν πάλι στο σαλόνι σου επικρατεί ήδη το μπεζ, τότε έχεις την τέλεια ευκαιρία για να παίξεις με τα χρώματα και τα υλικά στα φωτιστικά δαπέδου ή οροφής. Η ψάθα είναι τάση για ακόμα μια χρονιά, ενώ το γυαλί σε ιδιαίτερες αποχρώσεις δίνει το δικό του στιλ στο χώρο. Τόλμησε να συνδυάσεις και τα μέταλλα, καθώς οι μεταλλικές μίξεις σε μπεζ background δίνουν την πιο stylish πινελιά! 






Σχετικοί σύνδεσμοι: