go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου Αγόρι Μοντέρνες Ιδέες image

Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 2019

Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου Αγόρι Μοντέρνες Ιδέες

διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορια

#Style_Vibes: Ξεχωριστές Ιδέες για Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου για Αγόρια

Παιδικό Δωμάτιο Αγόρι: Η διακόσμηση παιδικού δωματίου για αγόρια σας αφήνει όλο το ελεύθερο να παίξετε με τους πιο ευφάνταστους τρόπους!

Το μικρό σας αγοράκι μεγαλώνει και μαζί με την ηλικία του αλλάζουν τόσο τα ενδιαφέροντα όσο και οι ανάγκες του.

Αν δεν έχετε ανανεώσει το αγορίστικο δωμάτιο από τότε που ο μικρός σας μπόμπιρας ήταν βρέφος, ήρθε η ώρα να το κάνετε και να δημιουργήσετε ένα μέρος που θα απολαύσει καθόλη τη διάρκεια των παιδικών αλλά και νεανικών του χρόνων.

Κι αν αναρωτιέστε από που να αρχίσετε με τη διακόσμηση για παιδικό δωμάτιο για αγόρι τότε η απάντηση είναι πολύ απλή: Ξεκινήστε από τα ενδιαφέροντα και το πάθος του.

Εντοπίστε τα πράγματα που πραγματικά αγαπάει, προσθέστε μια πινελιά διασκέδασης και δώστε του χώρο για να μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Εάν έχετε περιορισμένο budget, στοχεύστε σε έναν ευπροσάρμοστο χώρο που θα μπορεί να καλύψει τα παιδικά ενδιαφέροντα του γιου σας αλλά ταυτόχρονα να είναι επιτηδευμένος τόσο όσο, ώστε να τον συντροφεύσει μέχρι τα εφηβικά του χρόνια.

Εάν πάλι έχετε πολύ διάθεση και οικονομική άνεση για περισσότερες αλλαγές επενδύστε σε ένα φανταστικό, θεματικό αγορίστικο δωμάτιο για να ζήσει την παιδική του ηλικία.

Σε κάθε περίπτωση όποια επιλογή κι αν κάνετε θυμηθείτε πάντα να εστιάζετε στη διασκεδαστική ατμόσφαιρα του χώρου, γιατί μην ξεχνάτε πως ο μικρός σας γιος θα είναι παιδί μόνο μια φορά και πρέπει να το απολαύσει με κάθε τρόπο!

Ένας χώρος δράσης

μοντερνα διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορια

Αυτό το αγορίστικο δωμάτιο χαρίζει έναν χώρο γεμάτο διασκέδαση, ιδανικό για κάθε παιδί που αγαπάει τη δράση και δεν μπορεί να κάτσει ήσυχο.

Ανθεκτικά, διαχρονικά ξύλινα έπιπλα παιδικού δωματίου, μια ανεμόσκαλα με σχοινί που οδηγεί σε μια αιώρα, άνετες μαξιλάρες που προσφέρουν έξτρα καθίσματα και μπορούν να απομακρυνθούν εύκολα και… ας ξεκινήσει η δράση!

Σε έναν γαλαξία μακριά

ιδεες διακοσμησης παιδικου δωματιου για αγορια

Αυτή η πρόταση εμπνευσμένη από το Star Wars είναι ο τέλειος συνδυασμός διασκέδασης και στυλ.

Ενσωματώνοντας διαχρονικά αποσπάσματα ταινιών, αγαπημένους χαρακτήρες και δροσερά συλλεκτικά αντικείμενα όπως φωτόσπαθα σε μια καθαρή και φωτεινή σχεδιαστική προσέγγιση, ο μικρός σας Jedi θα αποκτήσει ένα νεανικό αγορίστικο δωμάτιο που θα αγαπήσει για πολλά χρόνια.

Ας αρχίσει το παιχνίδι

μοντερνα διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορι

Με γυαλισμένα ξύλινα, δάπεδα εσωτερικού χώρου, εσωτερικό φωτισμό και θέμα τον αθλητισμό, αυτή η διακόσμηση δωματίου αγοριού μοιάζει περισσότερο με ένα γήπεδο για πρωτάθλημα μπάσκετ παρά με ένα απλό παιδικό αγορίστικο υπνοδωμάτιο.

Στιλάτο, κομψό με γνώμονα τη διασκέδαση του μικρού σας, αυτή η έξυπνη πρόταση είναι αδιαμφισβήτητος νικητής.

Ο μικρός επιστήμονας

εξυπνη μινιμαλ διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορακια

Μήπως ο μικρός σας Einstein θέλει χώρο και χρόνο για να γράφει τα δικά του επιστημονικά διαγράμματα και μαθηματικούς τύπους;

Αυτός ο παιχνιδιάρικος χώρος, κάνει τα μαθηματικά και τη φυσική σούπερ διασκεδαστικά.

Ένας τοίχος με μαυροπίνακα και μερικά διακοσμητικά εργαστηριακά όργανα χημείας προσθέτουν την τέλεια πινελιά για αυτό το αγορίστικο δωμάτιο.

Αφήστε τον τοίχο ελεύθερο και δώστε χώρο στον μικρό σας να γράφει τα δικά του θεωρήματα και σκέψεις, εναλλάσοντας συνεχώς τη ατμόσφαιρα του δωματίου.

Ώρα για camping

μοντερνες ιδεες για διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορια μικρα και μεγαλα

Αν ο μικρός σας αγαπάει τη φύση, φέρτε την υπέροχη αίσθηση της ύπαιθρου, με ένα αγορίστικο δωμάτιο εμπνευσμένο από ορεινό camping. Ξύλινες κατασκευές, φυσικά κλαδιά και λίγη φαντασία πετυχαίνουν μια μοναδική ρουστίκ διακόσμηση αγορίστικου παιδικού δωματίου με αρρενωπό ύφος και τέλεια ξύλινη αίσθηση.

Δωμάτιο με θέα

διακοσμηση παιδικου δωματιου για αγορια και εφηβους

Μια εντυπωσιακή ορεινή θέα κυριαρχεί σε αυτόν τον τολμηρό και ρουστίκ χώρο.

Θέτοντας ως κεντρικό πρωταγωνιστή του χώρου σας μια υπέροχη ταπετσαρία που καλύπτει όλο τον τοίχο, επιλέξτε τη δική σας θέα και δημιουργήστε μια μοναδική απόδραση εντός σπιτιού.

Ακούστε τις ανάγκες και τις αγαπημένες συνήθειες του γιου σας και δημιουργήστε με αγάπη και φαντασία ένα αγορίστικο παιδικό υπνοδωμάτιο που θα λειτουργεί καθημερινά σαν το αγαπημένο του καταφύγιο.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο ανάγνωσης σας στο άρθρο μας με ιδέες για την διακόσμηση παιδικου δωματίου για αγόρια.


Διακόσμηση παιδικού δωματίου έπιπλα

Διακόσμηση παιδικού δωματίου για κοριτσι

Έξυπνες ιδέες και λύσεις για διακόσμηση σε μοντέρνα σπίτια


Επιπλώστε με μοντέρνα έπιπλα για παιδικό-εφηβικό δωμάτιο, όπως π.χ τα παιδικά κρεβάτια ντυμένα με ύφασμα ή τα παιδικά έπιπλα από φυσικό ξύλο, επιλέξτε μέσα από μια πλούσια συλλογή σε παιδικές ταπετσαρίες και δημιουργήστε εύκολα και οικονομικά έναν ποιοτικό και ονειρεμένο αγορίστικο παιδικό δωμάτιο που θα απολαύσει στα πολύτιμα χρόνια της ζωηρής του ηλικίας.