go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Minimal Σαλόνι: 5 γωνιακοί καναπέδες που συνδυάζουν design και άνεση! image

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Minimal Σαλόνι: 5 γωνιακοί καναπέδες που συνδυάζουν design και άνεση!

Ο μινιμαλισμός δεν αποτελεί απλά ένα trend, αλλά μια φιλοσοφία ζωής με ένα πολύ διευρυμένο κοινό! Βρίσκει εφαρμογή στο design, τις καταναλωτικές συνήθειες, αλλά και στην αισθητική! Το μινιμαλιστικό στιλ διακόσμησης πρεσβεύει χώρους με με απλούστερο, λιτό και λειτουργικό σχεδιασμό. Με επίκεντρο τη δημιουργία χώρων με απλότητα, λιτότητα και ισορροπία, το less is more του minimal design, φέρνει στην καθημερινή διαβίωση την άνεση και τη χαλάρωση. 

Τι μπορεί να προσφέρει η επιλογή του μινιμαλισμού στον χώρο σου; Τα πλεονεκτήματα της μινιμαλιστικής διαρρύθμισης είναι πολλά! Το συγκεκριμένο στιλ διακόσμησης σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις έναν πραγματικά άνετο χώρο που ανταποκρίνεται στις καθημερινές σου ανάγκες, ενώ παράλληλα δημιουργεί την αίσθηση μεγαλύτερης ξεκούρασης, τόσο οπτικά, όσο και πρακτικά, καθώς τα έπιπλα που χαρακτηρίζονται από αυτό το στιλ διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους! Εφόσον ο χώρος σου είναι απαλλαγμένος από περιττά αντικείμενα και έπιπλα, έχεις μεγαλύτερη ευκολία στο καθάρισμά του και στη διατήρηση της τάξης που χάρη στον μινιμαλισμό γίνεται μια πραγματικά απλή διαδικασία! Και φυσικά, όλα τα παραπάνω συμβάλλουν και στην σημαντική ισορροπία και ευεξία που θέλεις να έχεις στην καθημερινότητά σου! 


Αν θέλεις να δεις αμέσως την αλλαγή που μπορεί να φέρει ο μινιμαλισμός στον χώρο σου, ξεκίνα από το σαλόνι! Το σαλόνι, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και βασικότερους χώρους του σπιτιού και με τις σωστές επιλογές μπορεί να μετατραπεί σε έναν υπέροχο μίνιμαλ χώρο! Στο επίκεντρο φυσικά, της διαρρύθμισής του βρίσκονται οι γωνιακοί καναπέδες. Οι γωνιακοί καναπέδες που ακολουθούν το μίνιμαλ ύφος δημιουργούν έναν χώρο που είναι όχι μόνο αισθητικά εντυπωσιακός, αλλά και λειτουργικός.


Σε αυτό το efdeco blog, θα εξερευνήσουμε τα στοιχεία - κλειδιά του minimal design στους γωνιακούς καναπέδες, που αποδεικνύουν πως η απλότητα μπορεί να ενισχύσει την αίσθηση του χώρου και να προσφέρει μια εμπειρία διαβίωσης που εναρμονίζει την πρακτικότητα με την κορυφαία και διαχρονική αισθητική! 


Minimal κομψότητα με εντυπωσιακές καμπύλες!

 

Ένα minimal σαλόνι, δεν είναι ένα κρύο και αφιλόξενο σαλόνι. Πολλές φορές η απουσία πολλών στοιχείων και η εφαρμογή της αφαιρετικής μεθόδου μας τρομάζει, καθώς θεωρούμε ότι μπορεί ο χώρος μας να μην είναι και τόσο ζεστός. Αυτή είναι μια συνηθισμένη παρανόηση που συνοδεύει τη μίνιμαλ διαρρύθμιση. Ωστόσο, με τη σωστή επιλογή στον γωνιακό καναπέ, μπορείς να δημιουργήσεις έναν υπέροχο λιτό και φιλόξενο χώρο στο σαλόνι σου για σένα και τους καλεσμένους σου! 

Ο γωνιακός καναπές Rosalia σε υπέροχο dusty pink χρώμα, ενιαίο κάθισμα και έντονες καμπύλες και κάθετες γραμμές είναι ο ιδανικός πρωταγωνιστής για το μίνιμαλ σαλόνι σου! Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια τόσο με ανοιχτόχρωμες, όσο και με σκουρόχρωμες αποχρώσεις στα ξύλα σου, αλλά και με μεταλλικά και γυάλινα στοιχεία για ένα πιο σύγχρονο μίνιμαλ αποτέλεσμα. Η ιδιαίτερη απόχρωσή του δίνει ένα διακριτικό pop of color στο σαλόνι σου, ενώ αποπνέει την αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας! 

Απόκτησε εδώ τον minimal γωνιακό καναπέ Rosalia!


Διαχρονικός μινιμαλισμός με επίκεντρο την άνεση!


Ο μινιμαλισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πρακτικότητα και την άνεση στα έπιπλα. Για τους λάτρεις λοιπόν, του άνετου μινιμαλισμού και των ξύλινων λεπτομερειών, ο γωνιακός καναπές Porto σε απόχρωση σκούρο γκρι αποτελεί την ιδανική και διαχρονική επιλογή. Μια σύγχρονη πρόταση για το σαλόνι σου με απόλυτα αναπαυτικό κάθισμα. Η λεπτομέρεια με την ξύλινη μπάζα είναι το στοιχείο που το αναβαθμίζει αισθητικά και προσδίδει τη ζεστασιά που χρειάζεται ισορροπώντας το minimal ύφος που έχει. Το ύφασμα είναι αφαιρούμενο από όλα τα μαξιλάρια και είναι αδιάβροχο, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία!

Το χρώμα του συνδυάζεται τέλεια τόσο με ψυχρές, όσο και με θερμές αποχρώσεις, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο τον συνδυασμό του γωνιακού καναπέ με τα υπόλοιπα έπιπλα σου. Ο μίνιμαλ γωνιακός καναπές Porto είναι επίσης διαθέσιμος στις εξής αποχρώσεις: μπεζ, Εlephant, γκρί ανοιχτό για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες σου! 

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Porto για το minimal σαλόνι σου!

Minimal Design με εντυπωσιακή κατασκευή!

 

Το minimal design μπορεί να είναι εντυπωσιακό και πρακτικό ταυτόχρονα. Ένας minimal γωνιακός καναπές μπορεί να διαχωρίσει τον ενιαίο χώρο του σαλονιού, χωρίς να τον φορτώσει ιδιαίτερα. Ο γωνιακός καναπές Perla σου δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα, ενώ παράλληλα δίνει στον χώρο σου το στιλ που χρειάζεται! 

Το μοντέρνο του ύφος, οι λεπτομέρειες των ψηλών μεταλλικών ποδιών και τα εντυπωσιακά μαξιλάρια πλάτης που διαθέτει, προσφέρουν εγγυημένα αναπαυτικό κάθισμα και χαλάρωση σε έναν μίνιμαλ χώρο. Το κάλυμμα στο μπράτσο είναι μια διακριτική αισθητική προσθήκη που λειτουργεί παράλληλα και προστατευτικά, μιας και έχει το πλεονέκτημα να είναι αφαιρούμενο. Το ύφασμα είναι, επίσης αφαιρούμενο, από τα μαξιλάρια της πλάτης και του καθίσματος. Το ύφασμα που σου προτείνουμε είναι μια καινούρια υφή ψάθας με επεξεργασία αδιαβροχοποίησης. Φυσικά με την υπηρεσία EF DESIGN έχει τη δυνατότητα να εξατομικεύσεις τον γωνιακό καναπέ Perla, φέρνοντάς τον ακριβώς στα μέτρα σου! 

Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Perla και δώσε στο minimal σαλόνι σου αίσθηση απόλυτης άνεσης και εντυπωσιακού design.


Perla και με Pop of Color!

Για τους λάτρεις των πλούσιων αποχρώσεων και της μίνιμαλ γραμμής, ο γωνιακός καναπές Perla σε μπλε χρώμα αποτελεί μια υπέροχη λύση που θα δώσει άλλον αέρα στο σαλόνι!


Απόκτησε τη μπλε απόχρωση εδώ!

Κλασικός μινιμαλισμός σε black and white!

 

O γωνιακός καναπές Calabria σε off white/γκρι απόχρωση αποτελεί την επιτομή του κλασικού μινιμαλισμού! Με εντυπωσιακό σχεδιασμό που συνδυάζει καμπύλες και γραμμικότητα, εξαιρετικά αναπαυτικό κάθισμα και ψηλά μεταλλικά πόδια που εναρμονίζουν την πρακτικότητα και την αισθητική υπεροχή και φυσικά αυτό το μίνιμαλ μιξ υφών που αναβαθμίζει κάθε σαλόνι! Η ανοιχτή απόχρωσή του αποτελεί την τέλεια βάση για να προσθέσεις στον χώρο σου μαύρες ή μεταλλικές λεπτομέρειες, ώστε να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό μίνιμαλ αποτέλεσμα που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα! 

Οι πλούσιες αναλογίες του τον καθιστούν μια διαχρονική λύση για το σαλόνι. Το ύφασμα είναι αποσπώμενο από τα μαξιλάρια της πλάτης και του καθίσματος, αλέκιαστο και αδιάβροχο, ενώ μπορείς να επιλέξεις εσύ το χρώμα και το είδος του υφάσματος για να δημιουργήσεις πραγματικά τον γωνιακό καναπέ των minimal ονείρων σου!


Απόκτησε εδώ τον γωνιακό καναπέ Calabria!



Όποιο είδος μινιμαλισμού και αν προτιμάς στο efdeco.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις! Η ομάδα των ειδικών μας είναι στη διάθεσή σου για να σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή!