go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τζακιού: Ιδέες και Λύσεις image

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τζακιού: Ιδέες και Λύσεις

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τζακιού: Ιδέες και Λύσεις

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση Τζακιού, είναι έτοιμη για ακόμα μια χρονιά να δώσει ρεσιτάλ! Φέτος ξεφεύγουμε από το καθιερωμένο παραδοσιακό στολισμό και κινούμαστε σε μοντέρνες προτάσεις για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού, που εισάγουν ένα φρέσκο ύφος διατηρώντας την απαράμιλλη ζεστασιά των Χριστουγέννων. 

#Style_Vibes: Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Τζακιού: Ιδέες και Λύσεις

Το τζάκι είναι αναμφίβολα σημείο αναφοράς για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Καλάθια γεμισμένα με καλούδια, τυλιγμένα δώρα και κάλτσες γεμάτες εκπλήξεις, όλα βρίσκουν αρμονικά τη θέση τους δίπλα στη μοναδική θαλπωρή του.  

Εάν είστε από τους προνομιούχους λοιπόν που έχουν τζάκι στο σαλόνι τους, φροντίστε να το τιμήσετε όπως του αξίζει. Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το πιο όμορφο background για το οικογενειακό πορτραίτο των φετινών γιορτών; Ας δούμε μια σειρά μοντέρνων προτάσεων για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού. 

Keep it classic 

Οι λάτρεις του κλασσικού, παίξτε με ασπρόμαυρες αντιθέσεις. Ένα μαυροπίνακας με χειρόγραφες ευχές σε λευκή κιμωλία, κάλτσες σε ασπρόμαυρο καρέ και λευκά ξύλινα διακοσμητικά συνθέτουν μια κομψή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Ροδακινί Παλέτα 

Kρεμ και ροδακινί αποχρώσεις συμπληρώνουν υπέροχα τη φρεσκάδα του πράσινου και συνθέτουν ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο décor. 

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Πολύχρωμη πρόσοψη 

Μεταμορφώστε μια ουδέτερη πρόσοψη σε μια χαριτωμένη και χαρούμενη γωνιά των Χριστουγέννων, προσθέτοντας φωτεινές γιρλάντες, δενδρύλλια στα χρώματα του ουράνιου τόξου και ένα χάρτινο χριστουγεννιάτικο χωριό ψεκασμένο με σπρέι χιονιού.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Winter Wonderland 

Αποχρώσεις του πάγου και χιονονιφάδες δημιουργούν ένα icy décor απευθείας από τον Βόρειο Πόλο! Τοποθετήστε καθρέφτες πάνω από το στολισμένο τζάκι για να αντανακλούν τη μαγεία του υπόλοιπου δωματίου. Απολαύστε βραδιές χαλάρωσης στις πολυθρόνες μίνιμαλ και τους καναπέδες σαλονιού σας μέσα σε ένα άκρως χειμερινό τοπίο, ακόμα κι αν ζείτε στη μεγαλούπολη.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Πολύ Πράσινο 

Η διατήρηση του απλού είναι συχνά ο καλύτερος και ο πιο όμορφος τρόπος για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού, και το παρακάτω τζάκι είναι το τέλειο παράδειγμα. Μια άσπρη μικρογραφία χωριού και ένα σετ λευκές πλεκτές κάλτσες κάνουν το perfect match δίπλα στο ανεπιτήδευτα τοποθετημένο πλούσιο πράσινο του κέδρου.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Ονειρεμένα Χριστούγεννα 

Με το ζεστό, χρυσαφένιο φως να αναβοσβήνει σε λευκό φόντο, αυτή η ρομαντική πρόταση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο τις φετινές γιορτές.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Ασημένιες και Χρυσές Πινελιές 

Στολισμένο με φυσικά πράσινα κλαδιά κι ένα εκπληκτικό χειροποίητο ασημένιο και χρυσό στεφάνι πλαισιωμένο από ξύλινο καθρέφτη, αυτό το μοναδικό τζάκι είναι βγαλμένο από παραμύθι. Δυο ποτήρια ζεστό κρασί πάνω στο τραπεζάκι σαλονιού σας προσκαλούν για βραδιές με γνήσιο χριστουγεννιάτικο άρωμα.

xristoygenniatiki diakosmisi tzakiou

Δείτε και τα πλέον σχετικά άρθρα:

  1. Ιδέες διακόσμησης του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού στο σαλόνι
  2. Ήρθαν τα Χριστούγεννα! Πως να διακοσμήσω το σαλόνι μου
  3. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας: Μοντέρνες ιδέες!
  4. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας με κορδέλα!

Βρείτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για διακόσμηση σαλονιού μικρού με τζάκι και αναδείξτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το μοναδικό στοιχείο του χώρου σας. Εσείς απλά ετοιμάστε τα ξύλα, ανάψτε τη φωτιά και αφήστε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τζακιού να σας ταξιδέψει!