go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Το έπιπλο που θέλεις ακριβώς στα μέτρα σου! image

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Το έπιπλο που θέλεις ακριβώς στα μέτρα σου!

Από το 1954, όταν η ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ Α.Ε. άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της στο κοινό, μέχρι σήμερα στο efdeco.gr κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα. Προσφέρουμε μοναδικές επιλογές επίπλωσης κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας με ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά κατασκευής και στην άριστη εξυπηρέτηση.  

Εξατομίκευση επίπλων: Το έπιπλο που θέλεις ακριβώς στα μέτρα σου!  

Τόσο το φυσικό όσο και το διαδικτυακό μας κατάστημα, αντιπροσωπεύουν τη διαχρονική ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την υψηλή αισθητική που εφαρμόζει άριστα σε κάθε χώρο. Βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας, αλλά και της δραστηριότητάς μας αποτελεί, η δυνατότητα εξατομίκευσης των επίπλων μας.

Κάθε σπίτι, κάθε χώρος έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει την προσωπική αισθητική και άποψη. Η επίπλωσή του είναι μια πολύ προσωπική διαδικασία γεμάτη μικρές και μεγάλες επιλογές. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξατομίκευσης και παραμετροποίησης προϊόντων, εξασφαλίζοντας πάντα ένα μοναδικό αποτέλεσμα φτιαγμένο αποκλειστικά για το δικό σου σπίτι! 

Πώς μπορείς λοιπόν, να δημιουργήσεις ένα έπιπλο ακριβώς στα μέτρα σου; 

Αρχικά οι κατηγορίες, στις οποίες έχεις δυνατότητα εξατομίκευσης είναι:

Σαλόνι, πολυθρόνες, τραπεζάκια σαλονιούσυνθέσειςέπιπλα τηλεόρασης, τραπέζια τραπεζαρίαςκαρέκλες τραπεζαρίας, μπουφέκρεβάτια, κομοδίνα, συρταριέρες,

γραφεία, βιβλιοθήκες και όλα τα έπιπλα του παιδικού δωματίου

Επιλέγοντας λοιπόν, μια από τις παραπάνω κατηγορίες, θα δεις ακριβώς κάτω από το προϊόν ένα button εξατομίκευσης! Πατώντας το, θα μεταφερθείς στο EF DESIGN, όπου μπορείς να εξατομικεύσεις το συγκεκριμένο προϊόν σύμφωνα με τις ανάγκες σου! 

Ποια χαρακτηριστικά μπορείς να εξατομικεύσεις στο έπιπλό σου; 

Στους καναπέδες, στις καρέκλες ντυμένες με ύφασμα, αλλά και στα ντυμένα κρεβάτια έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις τη χρωματολογία του υφάσματος, αλλά και αν αυτό θα είναι αδιάβροχο, αλέκιαστο ή dry clean.

Το χρωματολόγιο της Efdeco προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών, που αναταποκρίνονται σε κάθε στιλ επίπλου, αλλά και στο προσωπικό σου γούστο. Το χρώμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του επίπλου, αλλά και του χώρου, καθώς δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα σε κάθε επιφάνεια.

 

Επίσης στους γωνιακούς καναπέδες, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις και τη φορά γωνίας του καναπέ, ώστε να κουμπώσει ακριβώς στο σαλόνι σου, χωρίς να χάσεις ή να περιορίσεις πολύτιμο χώρο! 

Η εξατομίκευση στις τραπεζαρίες, επίσης περιλαμβάνει δυνατότητα επιλογής προέκτασης, ώστε αν σου αρέσει ο σχεδιασμός του επίπλου, να μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου και το μέγεθός τους.

Η διαδικασία της εξατομίκευσης πραγματοποιείται βήμα βήμα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που έχεις ονειρευτεί! 

Ποιος μπορεί να σε καθοδηγήσει στις επιλογές εξατομίκευσης; 

Πολλές φορές έχουμε οραματιστεί ακριβώς το έπιπλο που θέλουμε. Άλλες φορές πάλι, χρειαζόμαστε λίγη καθοδήγηση για να κάνουμε τη σωστή επιλογή. Εμείς είμαστε εδώ σε κάθε περίπτωση. Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να απαντήσει σε κάθε σου ερώτηση, να σε καθοδηγήσει μέσα στην πληθώρα επιλογών που προσφέρει η efdeco, και παράλληλα να σου δώσει έμπνευση, ώστε να δημιουργήσεις τον χώρο σου ακριβώς όπως τον θέλεις! Αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας αποτελεί η απόλυτη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών σου! Μη διστάσεις λοιπόν, να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση! 

Δες στο video οδηγό μας την αναλυτική διαδικασία εξατομίκευσης:

 



     Στο efdeco.gr θα βρεις έπιπλα μοντέρνα, νεοκλασικά, κλασικά ακόμα και παιδικά, που ντύνουν και αναβαθμίζουν κάθε χώρο του σπιτιού σου. Γνωρίζουμε πως η αναζήτηση και η επιλογή των ιδανικών επίπλων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια και γι’ αυτό φροντίσαμε, ώστε το διαδικτυακό μας κατάστημα να αποτελεί τον απόλυτο online προορισμό με ολοκληρωμένες συλλογές από εξατομικευμένες προτάσεις επίπλων και διακοσμητικών, ώστε η δημιουργία του ιδανικού σου χώρου να είναι μια άκρως απολαυστική και εύκολη διαδικασία.