go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Τραπεζάκι Σαλονιού Μοντέρνο με Λάκα: Ιδανικό για κάθε σαλόνι! image

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Τραπεζάκι Σαλονιού Μοντέρνο με Λάκα: Ιδανικό για κάθε σαλόνι!



Πώς επιλέγω το κατάλληλο για τον χώρο μου;


Έχεις διαλέξει το σαλόνι σου, έχεις επιλέξει τους χρωματισμούς και την παλέτα των υφασμάτων, έχεις σκεφτεί τη διάταξη του χώρου σου και τις υφές που θα πρωταγωνιστούν. Τι συμβαίνει όμως με το τραπεζάκι σαλονιού ή αλλιώς το coffee table που βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο του πιο ζεστού χώρου του σπιτιού;

Τα τραπεζάκια σαλονιού είναι key pieces, καθώς συνδυάζουν πρακτικότητα και αισθητική. Το φινίρισμά τους, αλλά και ο σχεδιασμός τους δημιουργούν ένα stylish οπτικό αποτέλεσμα, που αναδεικνύουν το προσωπικό σου γούστο, αλλά και τα στοιχεία γύρω τους.

Αν ψάχνεις έμπνευση για το νέο statement piece του χώρου σου ή τη νέα τάση που θα να ανανεώσει την αισθητική του σαλονιού σου, συνέχισε να διαβάζεις, καθώς η ομάδα του Ef Deco έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις, που έρχονται απευθείας από τα μεγάλα σαλόνια του design!

Ο οδηγός μας περιλαμβάνει, διαφορετικά σχήματα, στιλ, προσεγγίσεις και φυσικά την απόλυτη τάση της σεζόν!

Ξύλινα Μοντέρνα Τραπεζάκια Σαλονιού με Λάκα! 


Το ξύλο είναι ένα υλικό που αγαπάμε και επιλέγουμε για να ντύσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, τι είναι όμως η λάκα που τα τελευταία χρόνια κατακτά τις τάσεις;

Η λάκα είναι βαφή ξύλου, διαθέσιμη σε μια ευρεία γκάμα αποχρώσεων (κωδικοί RAL στο Διεθνές Σύστημα Χρωματισμού), κατάλληλη για όλα τα ξύλινα προϊόντα και με την ίδια αντοχή με τις αποχρώσεις του ξύλου! Σύμφωνα με τις επιταγές του κάθε μοντέλου μπορούμε να διατηρήσουμε ή μη τα νερά του ξύλου, να δημιουργήσουμε διχρωμίες και να αναβαθμίσουμε την όψη κάθε επίπλου!

Η χρήση της λάκας συνεπάγεται τέλειο φινίρισμα, μεγάλη ανθεκτικότητα και χρωστική σταθερότητα!

Ας δούμε ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα τραπεζάκι σαλονιού με λάκα ιδανικό για τον χώρο σου! 


Design & Σχεδιασμός 


Αν είσαι λάτρης των αυστηρών γραμμών, των γεωμετρικών σχημάτων, των διαφορετικών επιπέδων και των φυσικών τόνων, τότε το ξύλινο τραπεζάκι Folder με λάκα, ταιριάζει απόλυτα στον χώρο και την αισθητική σου! 




Το στιβαρό γεωμετρικό design αποπνέει έναν επιβλητικό και διαχρονικό αέρα, ενώ η παραλληλόγραμμη κολόνα βαμμένη σε λάκα (εκρού), που υπάρχει ανάμεσα στα δύο επίπεδα, δημιουργεί ένα πολύ ενδιαφέρον οπτικό αποτέλεσμα!

Το χρώμα και η διάσταση του τραπεζιού δεν είναι περιοριστικά, καθώς στο Ef Deco φροντίζουμε το κάθε μας έπιπλο να εφαρμόζει άψογα στο χώρο σου. Μπορείς να επιλέξεις την ιδανική απόχρωση ξύλου από το χρωματόλογιό μας και να εναρμονίσεις το τραπεζάκι σου με τα υπόλοιπα ξύλινα έπιπλα του σαλονιού σου!

Αν πάλι, θέλεις να δώσεις περισσότερο στρόγγυλες πινελιές στο σαλόνι σου και να αποφύγεις την αυστηρότητα των γωνιών, το Ef Deco έχει την κατάλληλη επιλογή για μια πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση!


Εμπνευσμένο από τις σύγχρονες τάσεις, το τραπεζάκι σαλονιού Signal αποτελείται από 2 τεμάχια σε 2 διαφορετικές διαστάσεις με υψομετρική διαφορά. Είναι κατασκευασμένα από φυσικό καπλαμά δρυ σε συνδυασμό με λάκα, που προσδίδει μια fun διάσταση στο σαλόνι σου! Το design με τα 2 τραπέζια προσφέρει την επιθυμητή προσαρμοστικότητα στους περιορισμένους χώρους, καθώς μπορείς να τα διαχωρίσεις και να τα τοποθετήσεις σε διαφορετικά σημεία. 

Αποθηκευτικός Χώρος


Το άριστο design συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα! Ένα μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού με λάκα σε φυσικές αποχρώσεις ξύλου, με διακριτικό αλλά πρακτικό αποθηκευτικό χώρο, μπορεί να αποτελέσει το κόσμημα του σαλονιού σου, αλλά και να σου λύσει τα χέρια! Το τραπεζάκι Casual εφαρμόζει σε κάθε σαλόνι, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, αλλά και σε χώρους που αντιπροσωπεύουν το πιο κλασικό στιλ, χάρη στο ευέλικτο χρώμα του! 





Συνδυασμός φυσικού ξύλου με γκρι ανθρακί λάκα για διχρωμία και έξυπνος αποθηκευτικός χώρος! Στη μία πλευρά του ποδιού μπορείς να αποθηκεύσεις περιοδικά και βιβλία, ενώ διαθέτει επιπλέον σερβιτόρο και 2 κρυφά ντουλάπια στην πάνω επιφάνεια! Το τραπεζάκι Casual κοσμεί τον χώρο σου και «φροντίζει» για τη σωστή οργάνωσή του!

Για χώρους που αντιπροσωπεύουν τη μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση και την επίπλωση, το καρυδί τραπεζάκι Africa εναρμονίζει τις λιτές γραμμές με την πρακτικότητα. Κατασκευασμένο από ξύλο δρυ χρώματος καρυδί και ξύλινη βάση σε χρώμα ανθρακί, διαθέτει ένα συρτάρι αποθήκευσης, στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις τηλεκοντρόλ, περιοδικά και οτιδήποτε παρεμβαίνει στην αρμονία του χώρου σου. Χρηστικό και βολικό, το Africa είναι διαθέσιμο και στην πιο ανοιχτή απόχρωση του φυσικού ξύλου, ώστε να συνδυάζεται με κάθε ξύλινη λεπτομέρεια του σπιτιού σου! 




Προσαρμοστικότητα


Πολλές φορές βρίσκουμε το τραπεζάκι των ονείρων μας και όμως υπάρχει κάτι που μας περιορίζει στην αγορά του! Το χρώμα ή απόχρωση του ξύλου του. Το Ef Deco σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις το τραπεζάκι που θέλεις με την απόχρωση του ξύλου που χρειάζεσαι. Το χρωματολόγιό μας διαθέτει όλες τις αποχρώσεις ξύλου και λάκας, ώστε να μπορείς να επιλέξεις αυτήν που ταιριάζει ή συνδυάζεται με τις υπόλοιπες ξύλινες λεπτομέρειες του χώρου σου. 




Το τραπεζάκι σαλονιού Dover 2 είναι βαμμένο σε καρυδί χρώμα, ενώ τα πόδια είναι βαμμένα σε γκρι λάκα ματ. Ο σχεδιασμός του είναι διαχρονικός, αλλά και απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να διαμορφώσεις τόσο τις διαστάσεις του προϊόντος όσο και την απόχρωση του ξύλου και της λάκας!

Όλα τα προϊόντα του Ef Deco, που είναι κατασκευασμένα με φυσικό ξύλο, προσφέρουν δυνατότητα επεξεργασίας και διαμόρφωσης του χρώματός τους. Τα βερνίκια που χρησιμοποιούμε στα ξύλινα έπιπλα με επένδυση MDF φυσικού ξύλου είναι οικολογικά και φιλικά τόσο απέναντι στο ίδιο το προϊόν όσο και στο περιβάλλον.