go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Retail Customer Experience Χρυσό Βραβείο – Best Shopping Experience! image

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Retail Customer Experience Χρυσό Βραβείο – Best Shopping Experience!

To Efdeco.gr απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών "Εμπόριο - Παιδεία - Πολιτισμός" που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων στον ιστορικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, παρουσία θεσμικών προσώπων του εμπορικού κόσμου. 

Χρυσό Βραβείο για το Efdeco.gr στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών "Εμπόριο - Παιδεία - Πολιτισμός"! 

Το Efdeco.gr ξεχώρισε ανάμεσα σε 200 ηλεκτρονικά καταστήματα στην κατηγορία

Retail Customer Experience, κατακτώντας τη «χρυσή κορυφή» κατόπιν αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή της εκδήλωσης και της έρευνας που πραγματοποίησαν 100 φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου αξιολογήθηκαν 60 παράμετροι εξυπηρέτησης. 

Αυτή η διάκριση, αποτελεί για όλη την ομάδα του Efdeco.gr μια ιδιαίτερη επιβράβευσή για τη δραστηριότητά της στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά και κίνητρο να συνεχίσει να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ντύνοντας τους χώρους σας με τα έπιπλα που έχετε ονειρευτεί!

Η εμπειρία του πελάτη, τόσο η διαδικτυακή όσο και η φυσική στο κατάστημά μας, είναι ένα από τα καίρια σημεία της εξέλιξης μας. Από το 1954 μέχρι σήμερα φροντίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε σας ανάγκη, τόσο με τα ποιοτικά προϊόντα μας όσο και με το προσωπικό μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την πολύχρονη στήριξή και προτίμησή σας!

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά ή να σας εξυπηρετήσουμε διαδικτυακά.

Δείτε εδώ το video της βράβευσης: