go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
4 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ! image

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

4 + 1 λόγοι για να επισκεφτείς το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ!

Αν ψάχνεις τον προορισμό, στον οποίο μπορείς να βρεις τη μεγαλύτερη γκάμα μοντέρνων επίπλων κορυφαίας κατασκευής, σωστή καθοδήγηση από ειδικούς, αλλά και δυνατότητες εξατομίκευσης στα έπιπλά σου, το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ στο 5ο χλμ. Κοζάνης - Καστοριάς είναι το place to be! 




Από το 1954 το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ αντιπροσωπεύει την αγάπη και την τεχνογνωσία για το έπιπλο! 


Από το 1954, όταν η Ευκολίδης Α.Ε. άνοιξε για πρώτη φορά της πόρτες του στο κοινό, μέχρι και σήμερα η ποιότητα των επίπλων μας και των υπηρεσιών μας παραμένει υψηλή. H διαχρονική ποιότητα, η λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική που εφαρμόζει άριστα σε κάθε χώρο, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα έπιπλα με την υπογραφή ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ. 

 

Η δημιουργία του ιδανικού σου χώρου, αποτελεί για εμάς μια άκρως απολαυστική και δημιουργική διαδικασία και γι΄αυτό η ομάδα μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου, ώστε να σε καθοδηγήσει στην καλύτερη επιλογή! Στόχος μας τα έπιπλα των ονείρων σου να γίνονται πραγματικότητα και διαχρονικά να πρωταγωνιστούν στον χώρο, τις στιγμές, αλλά και τις αναμνήσεις σου! 

 

2. Στο κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ μπορείς να βρεις αυτό που θέλεις! 


Το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ελληνικά και εισαγωγής έπιπλα εσωτερικού χώρου, που ακολουθούν τόσο τις διεθνείς τάσεις του σύγχρονου interior design, αλλά και τις αρχές της διαχρονικής κομψότητας.

Για ό,τι χρειάζεται ο προσωπικός χώρος σου…

Διαθέτουμε έπιπλα μοντέρνα, νεοκλασικά, κλασικά, παιδικά, χαλιά, πίνακες, φωτιστικά και διακοσμητικά που ντύνουν και αναβαθμίζουν κάθε χώρο του σπιτιού σας. Φυσικά, μπορείς να βρεις ολοκληρωμένες λύσεις επίπλωσης για το σαλόνι με πολυθρόνες, τραπεζάκια σαλονιού, συνθέσεις, έπιπλα τηλεόρασης για την τραπεζαρία με καρέκλες και τραπέζια τραπεζαρίας, μπουφέ, για το υπνοδωμάτιο με κρεβάτια, κομοδίνα, συρταριέρες, γραφεία, βιβλιοθήκες και όλα τα έπιπλα του παιδικού δωματίου! 

Για ό,τι χρειάζεται ο επαγγελματικός χώρος σου…

Το φυσικό μας κατάστημά μας (και το διαδικτυακό) αποτελεί τον απόλυτο προορισμό και για σένα που ψάχνεις έπιπλα για το διαμέρισμα Airbnb ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό χώρο φιλοξενίας! Μοντέρνες επιλογές, ολοκληρωμένες λύσεις, κορυφαία ποιότητα και αντοχή στον χρόνο για κάθε χώρο σου! 

 

Κατανοούμε πως η αναζήτηση και η επιλογή των ιδανικών επίπλων απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, γι΄αυτό με γνώμονα τις λειτουργικές, αλλά και αισθητικές ανάγκες του χώρου σου, είμαστε εδώ για να σου προσφέρουμε τη λύση επίπλωσης που επιθυμείς! 

3. Στο κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ μπορείς να φέρεις τα έπιπλα που θα επιλέξεις… στα μέτρα σου! 

 

Κάθε σπίτι, κάθε χώρος έχει τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύει την προσωπική αισθητική και άποψη. Γι’ αυτό είμαστε εδώ και προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις εξατομίκευσης και παραμετροποίησης προϊόντων, εξασφαλίζοντας πάντα ένα μοναδικό αποτέλεσμα φτιαγμένο αποκλειστικά για το δικό σου σπίτι!

Με το EF Design μπορείς να εξατομικεύσεις και να παραμετροποιήσεις το ύφασμα, το ξύλο, το χρώμα και τη διάσταση των επίπλων που θα επιλέξεις. Η εξατομίκευση στο χρωματολόγιο μας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χρώμα του ξύλου, της λάκας, του υφάσματος και του μετάλλου εφόσον υπάρχει. Αν χρειάζεσαι εξατομικευμένες συμβουλές για την επιλογή του χρώματος, μπορείς να ζητήσεις τη γνώμη και τη βοήθεια των διακοσμητών μας, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν στην καλύτερη επιλογή για ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον χώρο σου!


4. Στο κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ μπορείς βρεις ετοιμοπαράδοτα έπιπλα! 


Η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι το βασικό μας μέλημα! Αν σε προβληματίζει ο χρόνος παράδοσης των επίπλων σου, έλα στο κατάστημά μας, ανακάλυψε must-have έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, το γραφείο και το παιδικό δωμάτιο και θα τα έχεις άμεσα στον χώρο σου! Οι επιλογές είναι αμέτρητες και δεν χρειάζεται να περιμένεις για να τις δεις να ανανεώνουν κάθε γωνιά του σπιτιού σου!



5. Θα ακούσεις τους ειδικούς!

           

Στο κατάστημά μας θα σε υποδεχτεί και θα σε εξυπηρετήσει η δική μας ξεχωριστή ομάδα! Οι ειδικοί μας θα σε καθοδηγήσουν, θα σου προτείνουν λύσεις και θα είναι έτοιμοι να λύσουν κάθε σου απορία είτε αφορά την εξατομίκευση των επίπλων μας, είτε διακοσμητικά διλήμματα! Σε περιμένουμε! 

 Πριν επισκεφτείς το κατάστημα ΕΥΚΟΛΙΔΗΣ στο 5ο χλμ Κοζάνης - Καστοριάς, μπορείς να κάνεις μια 3D περιήγηση εδώ.

Φυσικά, μην ξεχνάς πως μπορείς να προμηθευτείς τα έπιπλά μας από όπου κι αν βρίσκεσαι, πραγματοποιώντας τις αγορές σου διαδικτυακά το efdeco.gr!