go to top icon
Τα εικονίδια των εκπτώσεων φεύγουν, οι τιμές μένουν ίδιες! Βάσει ΦΕΚ 35935/2023
Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με ΤΖΑΚΙ! Ιδέες & Λύσεις image

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με ΤΖΑΚΙ! Ιδέες & Λύσεις

Style_Vibes#3: Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με Τζάκι | Ιδέες και Λύσεις

«Διακόσμηση σαλονιού μικρού με τζάκι»... Σας απασχολεί το πως μπορείτε να μεταμορφώσετε το μικρό σαλόνι σας με το τζάκι για να δείξει ανανεωμένο και πιο ευρύχωρο;

Τίποτα δεν κάνει έναν χώρο πιο οικείο και ατμοσφαιρικό από το σπινθήρισμα της φλόγας. Είτε η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι μινιμαλιστική, σε ρουστίκ ύφος ή σε ένα καθαρά προσωπικό σας στιλ, ένα σαλόνι που έχει τζάκι απλά αποπνέει μοναδική οικειότητα και ζεστασιά, περισσότερο από τίποτε άλλο! 

Ωστόσο, η διακόσμηση μικρού σαλονιού είναι μια πρόκληση που γίνεται ακόμα πιο απαιτητική όταν δηλώνει την παρουσία του ένα τζάκι. Πως γίνεται να αναδείξετε την ομορφιά του στοιχείου αυτού τοποθετώντας το στο κέντρο της προσοχής όταν ο χώρος είναι περιορισμένος; 

Σας παραθέτουμε τρεις έξυπνες λύσεις για να προβάλλετε με τον πιο σωστό τρόπο τον χώρο σας και τον ατμοσφαιρικό πρωταγωνιστή του!

 

Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με Τζάκι: Ξεκινήστε με Έξυπνη Χωροταξία 

Εάν το τζάκι σας είναι τοποθετημένο στο κέντρο του σαλονιού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον τοποθετώντας δυο διθέσιους καναπέδες και ένα σετ σαλονιού από μοντέρνες πολυθρόνες.

 Με τον τρόπο αυτό, προβάλλετε το τζάκι σαν εστία προσοχής, ενώ παράλληλα δημιουργείτε έναν χώρο με στιλ που μπορεί να φιλοξενήσει αρκετά άτομα, χωρίς όμως να είναι υπερφορτωμένος από τα ανάλογα ογκώδη έπιπλα. Ολοκληρώστε την σύνθεση με την τοποθέτηση ενός εμπνευσμένου χαλιού για ένα πιο cozy αποτέλεσμα.

διακοσμηση σαλονιου μικρου

Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με Τζάκι: Συνδυάστε Στιλ & Λειτουργικότητα 

Σε περίπτωση που ο χώρος σας είναι αρκετά περιορισμένος, τότε ένας διακριτικός διθέσιος καναπές με ένα σετ σκαμπό είναι η ιδανική λύση. Επιλέξτε ανάμεσα από μοναδικά τραπεζάκια σαλονιού μοντέρνα και δημιουργήστε ένα άκρως καλαίσθητο και λειτουργικό σετ σε συνδυασμό με τα σκαμπό. 

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση του σαλονιού με την τοποθέτηση ενός καλαίσθητου φωτιστικού που θα δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στον μικρό σας χώρο με τον απαλό φωτισμό του, ακόμα κι αν το τζάκι είναι σβηστό. Εξάλλου, η διακόσμηση εσωτερικού χώρου είναι συνδυασμός στοιχείων με διαφορετική προσωπικότητα, που αλληλοσυμπληρώνουν το ένα το άλλο ώστε να συνθέσουν μια ολοκληρωμένη αισθητική! Συμφωνείτε;

διακοσμηση σαλονιού

Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με Τζάκι: Δώστε Έμφαση και Χρώμα 

Θέλετε να πλαισιώσετε το τζάκι σας με τρόπο ξεχωριστό και να συνθέσετε ένα μοναδικό καρέ γύρω από αυτό; Τότε η δημιουργία βιβλιοθήκης γύρω από το τζάκι είναι σίγουρα μια ξεχωριστή λύση που θα σας εντυπωσιάσει με το αποτέλεσμα της. Κατασκευάστε έναν χώρο αποθήκευσης των βιβλίων σας, δώστε χρώμα, ύφος και ζωή στον τοίχο. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα εξαιρετικής αισθητικής που θα φαντάζει σαν πίνακας ζωγραφικής κάτω από το ζεστό φως της απαλής φλόγας. Η διακόσμηση σπιτιού στα καλύτερα της!

διακοσμηση καθιστικου με τζακι

Διακόσμηση Σαλονιού Μικρού με Τζάκι: Ενιαία Σαλοκουζίνα 

Τέλος, αν το μικρό σαλόνι σας είναι ενιαίο με την τραπεζαρία, τότε οι πιθανότητες να περνάτε χρόνο μπροστά από το τζάκι είναι ακόμα μεγαλύτερες. Διαμορφώστε με καλαισθησία όλο τον ενιαίο χώρο, ώστε να απολαμβάνετε κάθε του στιγμή. Ανανεώστε τη διακόσμηση τραπεζαρίας με μοντέρνες καρέκλες τραπεζαρίας, σερβίρετε τους καλεσμένους σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα αξέχαστο δείπνο!

Η σωστή χωροταξία συντροφεύει τη διακόσμηση και μαζί έρχονται να αναδείξουν τον χώρο σας. Να θυμάστε πως η διακόσμηση σπιτιού είναι τέχνη αλλά και επιστήμη. Είναι η πλήρης αξιοποίηση ενός χώρου ώστε να επιτύχουμε ένα λειτουργικό και αισθητικά απολαυστικό περιβάλλον διαβίωσης, όπου θα συντελέσει το πορτραίτο για όμορφες αναμνήσεις μιας ζωής! 

Περιπλανηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε ιδέες και λύσεις για διακόσμηση σπιτιού. Όποιον χώρο του σπιτιού σας κι αν θέλετε να ανανεώσετε Κάθε χώρος του σπιτιού σας αξίζει να είναι τόσο μοναδικός όσο εσείς! 

Σχετικά άρθρα:

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στην σελίδα μας με θεματική ενότητα «Διακόσμηση σαλονιού μικρού με τζάκι».